Închide meniul

Basarab Panduru, val de ironii în direct: „O văd pe Sepsi campioana României!”

Dragoș Vasile Publicat: 18 octombrie 2022, 12:21

Basarab Panduru, val de ironii în direct: „O văd pe Sepsi campioana României!

Basarab Panduru, surprins de victoria lui Farul cu Hermannstadt

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Captură Orangesport

  • Basarab Panduru, val de ironii în direct
  • Ce i-a transmis lui Denis Ciobotariu

Basarab Panduru a lansat un val de ironii în direct, după CFR Cluj – Sepsi 2-1. Discursul lui Denis Ciobotariu l-a amuzat pe fostul internaţional, care l-a „urecheat”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Ciobotariu a deschis tabela în Gruia, dar campioana României a întors rezultatul. La final, acesta a criticat jocul ardelenilor şi a transmis că Sepsi este ”echipă de podium”.

Basarab Panduru, val de ironii în direct

”De ce nu zici că eşti de top 3? Eu campioană o văd pe Sepsi (n.r. a spus Panduru ironic). Ciobotariu a fost foarte modest în exprimare. Trebuia să zică că îşi vede echipa campioană. Mi-a plăcut cum a vorbit (n.r. râde). Văd că toată lumea vorbeşte doar de adversar, dar când îi iei la puricat şi pe ei, au o ocazie, două şi aia amărătă.

Reclamă

Dar spune-ne de tine, ce ai făcut, câte ocazii ai avut. Atâta timp cât eşti preocupat doar de adversar, nu este bine. Când pierzi trebuie să vezi şi tu ce nu faci bine”, a declarat Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Cristiano Bergodi şi-a ieşit din minţi după CFR Cluj – Sepsi 2-1

Cristiano Bergodi şi-a ieşit din minţi după CFR Cluj – Sepsi 2-1. Antrenorul covăsnenilor nu înţelege de ce ardelenii nu au primit cartonaş roşu în repriza secundă.

Reclamă

„Eu nu înţeleg asta. Sunt deranjat un pic. Am luat gol de 1-1 când jucătorul a fost a afară. Arbitrii care erau la VAR nu cheamă arbitrul pentru că nu era henţ.

Nu există aşa ceva. Sunt dezamăgit. Noi am făcut un joc foarte bun şi a doua repriză ne-a condamnat. Am luat un gol când jucătorul era afară.

Eram în inferioritate numerică. Nu pot să le reproşez nimic jucătorilor, am jucat bine. Au jucat şi ei cu cea mai bună echipă. Nu spun că e viciere de rezultat. Nu înţeleg cum este VAR-ul în România. Nu poţi să nu chemi. Când loveşti cu cotul e roşu, nu e galben. E roşu! E roşu! E roşu!”, a răbufnit Cristiano Bergodi, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Ce l-a nemulţumit pe Dan Petrescu în CFR Cluj – Sepsi 2-1

Ce l-a nemulţumit pe Dan Petrescu în CFR Cluj – Sepsi 2-1. Dan Petrescu i-a criticat pe cei care au intrat pe teren în timpul partidei. Totuşi, antrenorul campioanei a avut şi doi jucători pe care i-a lăudat.

„Orice victorie e importantă, această cu atât mai mult cu cât e împotriva lui Sepsi, o echipă bună. Singurul lucru care m-a nemulțumit a fost ultima fază, pe care am gestionat-o prost și era să luăm gol. Nu aş vrea să se mai întâmple asta. Suntem o echipă matură și trebuie să judecăm altfel asemenea faze. Pe Muhar l-am antrenat în Turcia. Știam ce jucător e.

Pe Boateng l-am văzut când am jucat cu Helsinki și l-am dorit. Sunt doi fotbaliști fantastici. Felicit echipa, mai ales că veneam după două meciuri cu intensitate mare contra celor de la Slavia.

Da, în prima parte am făcut pressing sus, chiar m-am mirat că am avut un ritm așa cum. Nu sunt foarte mulțumit de rezerve, care nu mi s-au părut la un nivel bun. E clar că o să folosim altă echipă în Cupă. O să trimit jucători care să ne câștige meciul„, a spus Dan Petrescu după CFR Cluj – Sepsi 2-1, la digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO!
Echipa naţională • 27 mart., 15:45
Mihai Stoica, verdict despre grupa României la EURO! Oficialul FCSB-ului a râs de un adversar al nostru: „E de vârstă cu mine”
Basarab Panduru a luat la ţintă un jucător al naţionalei după Columbia - România 3-2
Echipa naţională • 27 mart., 8:43
Basarab Panduru a luat la ţintă un jucător al naţionalei după Columbia – România 3-2: „Te întrebi ce face bine”
Basarab Panduru, propunere în direct pentru Gigi Becali după România - Irlanda de Nord 1-1
Liga 1 • 23 mart., 9:45
„Îi dai 250.000 pe an şi vine la FCSB” Basarab Panduru, propunere în direct pentru Gigi Becali după România – Irlanda de Nord 1-1
Basarab Panduru l-a "înţepat" pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: "Nu pot să mă supăr pe un fan"
Liga 1 • 21 mart., 8:43
„Îi doresc un singur lucru” Basarab Panduru l-a „înţepat” pe Adrian Mititelu şi i-a dat replica: „Nu pot să mă supăr pe un fan”
Adrian Mititelu, replică tăioasă pentru Basarab Panduru: "Să comenteze după ce prinde trei meciuri pe bancă în Liga 1"
Liga 1 • 19 mart., 21:57
Adrian Mititelu, replică tăioasă pentru Basarab Panduru: „Să comenteze după ce prinde trei meciuri pe bancă în Liga 1”