Închide meniul

Basarab Panduru, verdict după primul punct obţinut de Dinamo în acest sezon: „Să vedem în continuare!”

Viviana Moraru Publicat: 6 august 2023, 10:34

Reclamă
Basarab Panduru, verdict după primul punct obţinut de Dinamo în acest sezon: „Să vedem în continuare!

Voluntari - Dinamo, LIVE TEXT, 21:45

Jucătorii de la Dinamo, bucurie în timpul unui meci/ Flaviu Buboi/SPORT PICTURES / Hepta

Basarab Panduru a oferit un verdict, după primul punct obţinut de Dinamo, în acest sezon de Liga 1. „Câinii” au remizat în duelul cu U Cluj, scor 1-1, iar fostul internaţional susţine că trupa lui Ovidiu Burcă a scos maximum din duelul cu clujenii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În ciuda punctului câştigat cu U Cluj, Dinamo rămâne pe ultimul loc din Liga 1, după primele patru etape scurse din noul sezon.

Basarab Panduru, verdict după primul punct obţinut de Dinamo în acest sezon

Basarab Panduru a analizat duelul dintre Dinamo şi U Cluj, şi a ajuns la concluzia că trupa lui Ovidiu Burcă nu a prestat un joc foarte bun, însă pentru efortul depus de jucători, merită punctul câştigat.

De asemenea, fostul internaţional a mai subliniat faptul că trupa din Ştefan cel Mare a avut adversari „de foc” în primele trei etape, şi rămâne de văzut în continuare cum se va descurca, ţinând cont de faptul că programul este unul mai accesibil.

„Per ansamblu, U Cluj a fost mai bună. Mai ales în repriza a doua. Dinamo a muncit, a alergat și s-a bătut până la final. Pentru asta, parcă merită acest punct. Dar nu a fost un meci strălucit.

Reclamă

Nu cred că Dinamo putea mai mult. Adică e foarte bun acest punct. Nu pot spune că Dinamo îmi displace. Parcă în etapele în care nu a luat puncte a avut momente mai bune decât în acest meci. Dar văd că îi este foarte greu să câștige. OK, primele 3 etape au fost foarte grele, iar U Cluj venea acum cu un moral bun. Hai să vedem în continuare.

Nu mă interesează ce face cu echipele de play-off, ci cu celelalte. Dinamoviștii sunt foarte încrezători, spun că au lot, că au un joc bun. Vorbesc mult, dar poate știu ceva”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro.

Ovidiu Burcă răsuflă uşurat după U Cluj – Dinamo 1-1

Ovidiu Burcă a avut prima reacţie după U Cluj – Dinamo, scor 1-1, din etapa a 4-a a Ligii 1. „Câinii roşii” au obţinut primul punct după promovare, dar rămân pe ultimul loc în clasament.

Reclamă 4 / 0/3

E un punct câştigat cu greu. Au fost momente în joc în care am suferit puţin. Poate am fi putut pleca şi cu victoria. Punct cu punct se adună, aveam nevoie de măcar un punct, să creştem încrederea echipei. Au fost şi momente bune, şi momente mai puţin bune, important e că plecăm neînvinşi.

Cred că s-a văzut un pic omogenitatea mai mare care o au. Jucători care au controlat mai bine tranziţiile. Cred că am avut câteva momente în care dacă aveam mai multă luciditate poate am fi scos mai mult. Construim o echipă, nu e uşor. Mă bucur pentru Denis, este un copil plecat din România ca să îşi îndeplinească visul în străinătate. Din fericire am reuşit să îl aducem şi poate deveni un jucător important pentru fotbalul românesc şi pentru Dinamo.

Atunci când ai posibilitatea să pasezi, trebuie să cauţi să joci mingea. Niciodată nu am să îi cer unui jucător să facă ce îi spun eu. Îmi doresc să avem progresie, să căutăm să jucăm. Unii specialişti spun că poate jucăm prea naiv, nu!

Foarte mulţi fani, mă bucur foarte tare că oamenii s-au întors lângă echipă, vin după noi. Încercăm să ne luptăm cu toate resursele noastre pentru a îi face fericiţi„, a declarat Ovidiu Burcă pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:00 LIVE VIDEOSporting – Chaves 0-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! 19:40 VIDEOCanada – Finlanda 5-3, în AntenaPLAY! Revenire spectaculoasă a canadienilor! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:29 FotoBayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) Vezi toate știrile
Citește și