Închide meniul

Benfica, pe urmele rapidistului Albion Rrahmani! Anunţul momentului făcut de portughezii de la Record

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 martie 2024, 10:11

Reclamă
Benfica, pe urmele rapidistului Albion Rrahmani! Anunţul momentului făcut de portughezii de la Record

Benfica, pe urmele rapidistului Albion Rrahmani

Albion Rrahmani, în timpul unui meci la Rapid / Hepta

Benfica este ultima echipă care ar fi pe urmele rapidistului Albion Rrahmani. Atacantul kosovar în vârstă de 23 de ani este într-o formă de zile mari şi poate prinde transferul carierei în vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Golgheterul Rapidului are 14 goluri şi 3 pase decisive în 15 meciuri din Liga 1. Rrahmani a înscris chiar şi în eşecul suferit cu Farul, în prima etapă a play-off-ului, şi continuă să atragă atenţia asupra sa.

Benfica, pe urmele rapidistului Albion Rrahmani

La numai câteva zile după ce s-a aflat că Aston Villa îl monitorizează cu atenţie pe Albion Rrahmani, a venit un anunţ de senzaţie şi în cotidianul portughez Record. Granzii de la Benfica sunt interesaţi să transfere „perla” lui Dan Şucu.

Fostul jucător al Rapidului, Daniel Chiriţă, a confirmat în record.pt că Albion Rrahmani ar putea ajunge pe Da Luz. Campioana Portugaliei şi-l doreşte pe atacantul cotat la 1.4 milioane de euro de Transfermarkt.

Fostul internațional român garantează că mai multe cluburi acordă atenţie unui jucătorilor al Rapidului, mai exact Albion Rrahmani. Benfica, spune Chiriţă, îl are pe lista de transferuri„, anunţă sursa citată anterior.

Reclamă

Benfica este cunoscută pentru loviturile pe care le dă pe piaţa transferurilor. Vinde jucători pe zeci de milioane de euro! Echipa antrenată de Roger Scmidt are meci în această seară, de la ora 20:00, în direct în AntenaPLAY. Poate urca pe primul loc dacă o învinge pe Casa Pia.

Rrahmani este dorit de o echipă din TOP 4 din Premier League

Albion Rrahmani este la un pas de super – transferul carierei la finalul sezonului. O echipă de top din Premier League îl monitorizează pe atacantul kosovar.

Fanatik.ro susţine că Aston Villa îl monitorizează pe atacantul Rapidului. Rrahmani poate pleca din Giuleşti după doar un sezon. Rapid a plătit în vară pentru Rrahmani suma de 700.000 de euro. Atcantul kosovar are contract până în 2026.

Reclamă 4 / 0/3

Albion Rrahmani a ajuns la 14 goluri marcate pentru Rapid şi se luptă cu Florinel Coman şi Darius Olaru pentru titlul de golgheter al Ligii 1. Atacantul kosovar a marcat 14 goluri, în 16 meciuri bifate în Liga 1, reuşind să mai ofere şi alte trei pase decisive.

În startul sezonului, Albion Rrahmani a marcat două goluri şi pentru fosta sa echipă, Ballkani. Acesta a punctat în „dubla” cu Larne, din preliminariile Conference League.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 5 canale TV live si peste 12 canale liniare exclusive, o selecție de filme pe gustul fiecăruia, atât producții românești, cât și internaționale, seriale pentru toată familia, de la k-dramas la seriale polițiste, comedie, acțiune sau dragoste. Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.

Ai sport in AntenaPLAY

Trăiești live-ul în fiecare zi, pentru că ai sport live în AntenaPLAY. În 2024, competițiile de Formula 1, Fomula 2, Formula 3, se vad live integral în AntenaPLAY. Cele peste 24 de curse pot fi vizionate în canalul de sport live, AS LIVE, dar si pe canalele dedicate fiecărei competiții. Toate antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele pentru marele premiu de Formula 1 vor putea fi urmărite live online. Pe lângă acestea, abonații pot urmări și F1 Academy, Porsche Supercup, Liga Campionilor Asiei, meciurile din Liga Portugal, Cupa Franței sau evenimente de MMA și box. Plus multe alte competiții exclusive. Platforma AntenaPLAY îți pune la dispoziție 3 tipuri de abonamente: lunar, de 6 luni și de 1 an. Hai în AntenaPLAY!

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:10 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și