Închide meniul

Billel Omrani este în lotul FCSB-ului pentru derby-ul cu CFR Cluj! De când nu a mai jucat atacantul algerian

Cosmin Olteanu Publicat: 9 aprilie 2023, 17:03

Reclamă
Billel Omrani este în lotul FCSB-ului pentru derby-ul cu CFR Cluj! De când nu a mai jucat atacantul algerian

Billel Omrani este în lotul FCSB-ului pentru derby-ul cu CFR Cluj

Billel Omrani, în timpul unui meci / Hepta

Billel Omrani este în lotul FCSB-ului pentru derby-ul cu CFR Cluj! Atacantul algerian nu a mai evoluat pentru vicecampioana României de la începutul lunii martie, după ce s-a accidentat în partida FCSB – Petrolul, 4-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul algerian ar putea reveni pe terenul de fotbal chiar împotriva fostei sale echipe, CFR Cluj. FCSB o va întâlni astăzi, în deplasare, pe CFR Cluj, de la ora 21:00, în etapa a treia a play-off-ului Ligii 1.

Billel Omrani este în lotul FCSB-ului pentru derby-ul cu CFR Cluj

Billel Omrani a revenit în lotul FCSB-ului, pentru meciul cu CFR Cluj de diseară, anunță fanatik.ro.

Sursa citată mai notează faptul că fotbalistul celor de la FCSB a fost să se trateze la „vraciul” Marijana Kovacevic.

FCSB nu se va putea baza pe Octavian Popescu

Totodată, cei de la FCSB au primit o veste rea. Formația bucureșteană nu-l va avea la dispoziție pe Octavian Popescu, care s-a accidentat în partida România – Belarus, 2-1, din preliminariile EURO 2024.

Reclamă

„V-am spus încă de săptămâna trecută că toate meciurile de acum încolo vor fi foarte dificile. Ştim că mâine avem o altă partidă grea cu CFR Cluj, o echipă foarte bună pe teren propriu. Mergem acolo să câştigăm toate cele 3 puncte. Ştiu că va fi dificil, jucătorii trebuie să muncească mult pe teren. Suntem într-o formă bună şi avem ca obiectiv victoria.

Ştiu cât de important este acest moment în care am venit aici, mai ales pentru acest club. V-am spus din prima zi că am fost foarte încântat de tot ceea ce am găsit la FCSB. Sunt foarte fericit şi sper să îi facem pe fani fericiţi, la finalul sezonului. Nu au fost multe lucruri pe care să le schimb, pentru că echipa se descurca foarte bine. Stafful se descurcă foarte bine. Vreau să le mulţumesc tuturor celor din staff… m-au ajutat foarte mult. Au fost un mare ajutor pentru mine.

Şut este foarte bine, este în echipă şi va veni alături de noi. Octavian Popescu nu este gata pentru a juca. Cel mai important pentru noi este echipa noastră, să vedem cum să ne facem jocul nostru.

Reclamă 4 / 0/3

Nu le-am spus niciodată în viaţa mea, jucătorilor, să remizeze un meci. Niciodată! Întotdeauna obiectivul este să câştigăm un meci! Dacă mergi să câştigi, poţi şi să remizezi. Dacă mergi la o remiză, poate vei pierde. Ne dorim să câştigăm! Nu ştim dacă vom reuşi, dar asta ne dorim”, a declarat Elias Charalambous, antrenorul FCSB-ului, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu CFR Cluj.

Inclusiv CFR Cluj are probleme de lot

Nici CFR Cluj nu va putea evolua în efectiv complet, în meciul de diseară. Campioana României nu va avea la dispoziție trei jucători de bază, toți fiind accidentați: Mario Camora, Ciprian Deac şi Nana Boateng.

„Sunt accidentări care o să dureze. Nu ştim cât! În următoarele două sau trei meciuri, sigur nu o să fie (n.r. recuperaţi jucătorii). Astăzi este primul antrenament după meciul cu FC Argeş şi vedem ce probleme mai sunt, să nu mai apară ceva nou.

E clar că şi la FCSB când lipesesc Olaru, Compagno şi cei mai buni jucători ai lor, nu le e uşor. Şi la Farul dacă lipsesc Alibec sau Artean. La orice echipă din play-off, când lipsesc jucători importanţi, se vede. Trebuie să facem faţă şi fără ei. Au fost şi meciuri în care am jucat fără Deac, fără Camora, şi echipa a câştigat. Eu mi-aş fi dorit să îi am, îi clar, dar nu e bine să găsim numai scuza asta, că nu joacă Deac, Camora şi Boateng. Trebuie să intrăm pe teren şi să dăm tot ce avem mai bun.

Sunt convins că stadionul va fi plin, lumea va dori victoria. Nu ai timp să le explici la lume că nu a jucat nu ştiu cine. Băieţii care au intrat pe teren trebuie să demonstreze că merită să fie la CFR Cluj. Presiunea e maximă la acest meci, nu mai e meci de campionat, e de play-off şi trei puncte contează.

FCSB arată foarte bine. E clar că antrenorul… nu ai cum să spui că în două săptămâni sau în trei săptămâni poate să facă ceva minuni. Cei care sunt acolo de mult timp ştiu echipa, l-au ajutat pe antrenor. Mi se pare că sunt în formă foarte bună. Arată foarte bine echipa, dar nicio echipă nu este perfectă în play-off, au şi ei problemele lor.

La FCSB şi la Craiova sunt foarte mulţi jucători care de vreo 4-5 ani nu câştigă şi s-au săturat de acest lucru. Vor să câştige, dar la CFR nu cred că s-a stins această foame de trofee”a spus Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla Vezi toate știrile
Citește și