Închide meniul

Bogdan Lobonţ a fost prezentat oficial la Rapid! „Pisica” a revenit în Giuleşti după 23 de ani

Viviana Moraru Publicat: 10 august 2023, 16:31

Reclamă
Bogdan Lobonţ a fost prezentat oficial la Rapid! „Pisica a revenit în Giuleşti după 23 de ani

Bogdan Lobonţ a fost prezentat oficial la Rapid

Bogdan Lobonţ a fost prezentat la Rapid/ Facebook Rapid

Bogdan Lobonţ (45 de ani) a fost prezentat oficial la Rapid. „Pisica” a revenit după 23 de ani în Giuleşti, şi va fi noul antrenor cu portarii la clubul de sub Grant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Lobonţ a fost liber de contract, până la semnarea contractului cu Rapid, după ce în iunie a plecat de pe banca naţionalei U20 a României.

Bogdan Lobonţ a fost prezentat oficial la Rapid

Rapid a oficializat faptul că Bogdan Lobonţ va fi noul antrenor cu portarii de la clubul din Giuleşti. Fostul portar a revenit la formaţia giuleşteană după 23 de ani.

„Pisica” a evoluat la Rapid în perioada 1997 – 2000, atunci când reuşea să câştige şi un titlu de campion alături de giuleşteni, în 1999. Lobonţ pleca de la Rapid în 2000, atunci când Ajax îl transfera în schimbul sumei de 3 milioane de euro.

„He’s back! „Bine v-am regăsit!”

Reclamă

După 23 de ani, portarul ce a câștigat titlul de campion cu Rapid, în 1999, s-a întors în Giulești!

„Pisica” este noul antrenor de portari al clubului nostru!„, se arată în anunţul postat de Rapid, pe contul oficial de Facebook.

Bogdan Lobonţ s-a retras din activitate în 2018, iar de atunci şi-a început cariera de antrenor. Acesta a fost secund şi scouter la AS Roma, antrenor la U Cluj, precum şi la naţionala U20 a României.

Reclamă 4 / 0/3

Venirea lui Lobonţ la Rapid vine la scurt timp după ce Horaţiu Moldovan a făcut două gafe uriaşe în eşecul cu FC Voluntari. Giuleştenii au ajuns pe locul 8 în clasament, după primele 4 etape.

Rapid vrea să transfere doi jucători de la Farul

Dan Şucu începe asaltul pentru doi jucători de top de la Farul! Patronul Rapidului s-a întâlnit cu Cristiano Bergodi şi i-a promis că îi aduce doi fotbalişti cu care să se poate bate la câştigarea titlului. E dispus să îi ofere o sumă importantă de bani lui Gică Hagi.

„Vom mai face un transfer, poate două, jucători importanţi, ştim despre cine este vorba, discutăm deja. Sperăm să luăm și ok-ul fotbaliştilor, vom face tot posibilul să-i punem la dispoziție domnului Bergodi o echipă cu care să se bată la titlu chiar din acest an”, a spus Dan Şucu.

Potrivit fanatik.ro, cei doi jucători pe care îşi doreşte să îi transfere patronul Rapidului sunt Tudor Băluță și Andrei Borza. Pentru cei doi internaţionali, Dan Şucu este dispus să plătească aproape 1.5 milioane de euro.

Rapidiştii sunt gata să achite 650.000 de euro pentru mijlocaşul Tudor Băluţă, iar pentru fundaşul stânga de 17 ani pun pe masă 800.000 de euro. Ambii ar putea ajunge, în cel mai scurt timp, în Giuleşti. Dan Şucu vrea să profite de faptul că Băluţă (24 de ani) a intrat în ultimul an de contract.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și