Închide meniul

Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat

Viviana Moraru Publicat: 28 aprilie 2024, 18:14

Reclamă
Bogdan Lobonţ a „luat foc înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta Întrebarea care l-a deranjat

Bogdan Lobonţ a "luat foc", înainte de Rapid - Universitatea Craiova

Bogdan Lobonţ, în timpul unei conferinţe de presă/ FC Rapid

Bogdan Lobonţ a „luat foc” la conferinţa de presă, înainte de Rapid – Universitatea Craiova, duel din etapa a şaptea a play-off-ului. Tehnicianul interimar al giuleştenilor s-a enervat atunci când a fost întrebat dacă jucătorii săi sunt cu moralul la pământ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid va primi vizita celor de la Universitatea Craiova, luni, de la ora 20:30, într-un meci care va fi în format live text, pe AS.ro. Giuleştenii caută prima victorie din play-off.

Bogdan Lobonţ a „luat foc”, înainte de Rapid – Universitatea Craiova

Bogdan Lobonţ s-a enervat, în momentul în care a auzit întrebarea care i-a fost adresată, şi a oferit imediat o replică acidă. Acesta a transmis că nimeni nu ştie cu adevărat ce se întâmplă în vestiarul giuleştenilor, după cele şase meciuri fără victorie din play-off.

De asemenea, Bogdan Lobonţ a mărturisit că s-a „împăcat” cu Ermal Krasniqi, după ce kosovarul a părut a fi deranjat de faptul că a fost schimbat în duelul cu Farul, din etapa precedentă.

„Am vorbit cu Krasniqi. Depinde din ce perspectivă o vezi. Poate o vezi din perspectiva comentatorului, a celui ce nu cunoaște dinamicile care sunt în cabină. Eu și Ermal știm ce s-a întâmplat, atât la gestul lui, cât și la ce a urmat. Eu mă bazez pe toți jucătorii care sunt la Rapid, toți jucătorii care sunt sub contract cu Rapid.

Reclamă

Ceea ce am avut de clarificat cu el am făcut-o atât după meci, cât și a doua zi. Că persoanele din afară comentează, eu nu am ce să fac.

De unde știți voi că băieții sunt cu moralul la pământ? Cu tot respectul, voi nu cunoașteți situația din interior! Voi sunteți în exterior, nu știți ce se întâmplă la antrenamente, în cantonament. Eu gestionez cu instrumentele pe care le am la dispoziție.

Nu puteți voi să veniți să-mi spuneți că jucătorii sunt cu moralul la pământ, e doar perspectiva voastră.

Reclamă 4 / 0/3

Nu trebuie să ne ascundem după deget. Atmosfera e încărcată, realitatea asta este. Ne conformăm realității, încercăm să ne canalizăm energia la ce vrem să facem. Depinde doar de noi către ce ne îndreptăm. Eu nu sunt magician, îmi pare rău că trebuie să folosesc un clișeu. Depinde de noi să facem tot ce putem”, a declarat Bogdan Lobonţ, la conferinţa de presă.

Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț

Fostul atacant de la Rapid, Ionel Ganea, l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț. Acesta a lansat un atac direct la adresa antrenorului, după 1-3 cu Farul, în playoff-ul Ligii 1.

Uită-te la el! E depășit de situație, eu nu am mai văzut antrenor ca ăsta, care să fie așa fricos în a spune ceva de rău despre echipa lui. Ai pierdut clar, nu te-a iertat Hagi, iar după meci spui despre istorie și apartenență?! Părțile rele nu le evidențiezi?!

Nu înțeleg ce e acolo la ei, dacă o fi certuri, scandaluri, chiar nu pot să îmi dau seama. E dificil, primesc prea multe goluri, au început foarte bine campionatul, erau în primele trei, iar acum sunt aproape să rateze cupele europene”, a declarat Ionel Ganea, potrivit gsp.ro.

Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:07 EXCLUSIVGigi Becali, anunţ de ultimă oră despre transferurile de Europa pe care le face la FCSB! Ce a spus despre situaţia lui Munteanu 13:07 EXCLUSIVGigi Becali a anunţat transferul lui Kiki de la Farul la FCSB: „Peste o săptămână îl luăm!” Singura condiţie pusă 12:55 Programul complet al play-off-ului de promovare în Serie A! Ionuţ Nedelcearu luptă pentru un loc în elita fotbalului italian 12:28 Marius Șumudică și-a distrus televizorul, din cauza lui Octavian Popescu! L-a făcut praf pe jucătorul de la FCSB: „Îl ia vântul!” 11:56 Când se vor juca meciurile de baraj, Dinamo – Csikszereda și Botoșani – CS Mioveni! Ghinion pentru „câini” la tragerea la sorți 11:47 Șucu, Lucescu și Copos i-au făcut „galerie” lui Răzvan Lucescu! „Il Luce”, din nouă alături de acționarul de la Rapid 11:13 Primul transfer realizat de Gigi Becali la FCSB! Jucătorul face azi vizita medicală și semnează cu campioana 10:52 Un campion cu FCSB ar putea pleca de la echipă! Două rivale din Liga 1 se luptă pentru semnătura lui 10:26 Bayer Leverkusen, de neoprit în Bundesliga! O nouă victorie categorică înregistrată de campioana Germaniei 9:53 Primii jucători care pleacă de la FCU Craiova, după retrogradarea echipei! Unul este pe lista lui Gigi Becali la FCSB Vezi toate știrile
Citește și