Închide meniul

Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`”

Dan Roșu Publicat: 1 mai 2024, 14:51

Reclamă
Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`

Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă

Bogdan Lobonţ, în timpul unui meci - Profimedia Images

Bogdan Lobonţ a fost criticat de Robert Niţă, după ce fostul atacant a văzut la ce tratament a fost supus Răzvan Oaidă, în Rapid – Universitatea Craiova 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lobonţ l-a luat în colimator pe mijlocaşul venit de la FCSB de la începutul partidei.

Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`”

„Eu dacă eram jucător la Rapid în meciul cu Universitatea Craiova, eu cred că-i ziceam lui Lobonț prin minutul 20 dacă eram Oaidă: „Ia, mă, tricoul și joacă tu!”. Îți jur! Deci de unde stăteam eu, 6-7 rânduri mai sus, l-a distrus pe Oaidă.

Eu am zis că-l scoate la pauză, jur. „Oaidă nu e bine, Oaidă stânga, Oaidă dreapta”. Bă, ziceai că are o telecomandă și Oaidă trebuie să facă totul. Când se duce în față îi spunea să vină înapoi, când stătea înapoi îi spunea să se ducă în față”, a spus Niţă, citat de fanatik.ro.

Decizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off

Decizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off a venit după eşecul cu Universitatea Craiova, 1-2, în urma căruia giuleştenii sunt pe locul 5 în Liga 1, la 20 de puncte de campioana FCSB.

Reclamă

Chiar şi în condiţiile în care Lobonţ nu are vestiarul de partea lui, conducerea Rapidului a ales ca fostul mare portar să rămână pe bancă până la finalul sezonului, unul chinuitor pentru fanii echipei lui Dan Şucu.

La vară, cel mai probabil, lucrurile se vor schimba şi Marius Şumudică este favorit să redevină antrenorul Rapidului, cu care va avea ca obiectiv câştigarea campionatului. Toni Conceicao e o altă variantă posibilă pentru Rapid.

Bogdan Lobonţ a fost lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru, la finalul meciului Rapid – Universitatea Craiova 1-2, partidă ce a adus încă un eşec pentru giuleşteni, ajunşi la 6 îngrângeri în play-off.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:56 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 9:54 Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland: „De mult nu am mai văzut asta” 9:35 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (ora 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” 8:36 Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali şi pregăteşte marea lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul aşteptat în Gruia 0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară 0:34 Nota primită de Radu Drăguşin în Tottenham – Manchester City 0-2! Fundaşul român a avut intervenţia serii la Londra 0:25 Real Madrid – Alaves 5-0! Campioana din La Liga, victorie categorică! Ianis Hagi, cel mai bun jucător al oaspeţilor 14
mai
23:57
Tottenham – Manchester City 0-2! „Cetăţenii”, pas uriaş spre titlul din Premier League! Radu Drăguşin a fost titular
Vezi toate știrile
Citește și