Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Bogdan Lobonţ nu crede că Gigi Becali va vinde FCSB! De ce consideră că a făcut milionarul anunţul retragerii

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 26 aprilie 2023, 12:26 / Actualizat: 26 aprilie 2023, 14:45

Bogdan Lobonţ nu crede că Gigi Becali va vinde FCSB! De ce consideră că a făcut milionarul anunţul retragerii

Bogdan Lobonţ nu crede că Gigi Becali va vinde FCSB

Dan Pavel şi Bogdan Lobont, în emisiunea AS.ro LIVE / captură Antena Sport

Bogdan Lobonţ nu crede că Gigi Becali va vinde FCSB. „Lobby” e de părere că Becali a fost foarte supărat după Rapid – FCSB 1-0 şi de aceea a făcut acel anunţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Lobonţ l-a lăudat pe Gigi Becali pentru investiţiile pe care le-a făcut în fotbal.

Bogdan Lobonţ nu crede că Gigi Becali va vinde FCSB!

S-a discutat mult despre ce a spus nea Gigi după meciul cu Giuleşti. Cred că a spus la supărare, că el e o persoană sufletistă. Lăsând la o parte investiţiile din fotbal, ţin cont de binele pe care l-a făcut multor persoane. Nu pot să spun că nu cred (n.r.: că Gigi Becali se va retrage). Doar el ştie ce va face în continuare. Dacă vrea să rămână în continuare, rămâne, dacă vrea să investească în continuare investeşte, el ştie ce va face”, a spus Bogdan Lobonţ în exclusivitate pentru AS.ro.

Lobonţ spune că nu a fost contactat până acum de FCSB.

Cu FCSB nu a fost absolut nimic. Nici măcar un telefon. Cine vrea să lucreze cu mine ştie unde să mă găsească”, a precizat Bogdan Lobonţ.

Reclamă

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt! Valeriu Argăseală nu participă la Adunarea Generală a FRF

Gigi Becali s-a ţinut de cuvânt. Preşedintele FCSB, Valeriu Argăseală, nu participă la Adunarea Generală a FRF.

La Adunarea Generală a FRF sunt prezenţi 246 de membri din cei 279 care puteau participa.

Foarte supărat după Rapid – FCSB 1-0, Gigi Becali anunţa, odată cu retragerea lui din fotbal, şi că Valeriu Argăseală nu va mai merge la adunările FRF.

Reclamă 4 / 0/3

„Tot ce înseamnă reprezentarea cu FCSB cu FRF nu va mai fi. Să facă ei ce Adunări Generale vor. Vali Argăseală nu mai merge la Comitetul Executiv ca să fim sclavi”, spunea, supărat, Gigi Becali după înfrângerea cu Rapid.

Vali Argăseală va trimite o hârtie la Comitetul Executiv. Nu va mai participa la niciun Comitet Executiv de Fotbal Hoție. Va scrie o hârtie, că «Nu mai particip la un Comitet Executiv în care se ridică mâna și votează tot ce spune Burleanu.  Nu am ce să caut într-o asociație de 7 membri, care sunt niște sclavi». Vali Argăseală nu mai merge niciodată, la niciun Comitet Executiv! Măcar ne lăsăm în voia Domnului, să facă ce vrea Domnul”, preciza Gigi Becali.

Nu mai mergem la Comitetul Executiv. Nu suntem idioți și proști. Nu vrem să fim sclavi și să primim ordine. Vom trimite hârtie la UEFA. «Am venit și eu ca sclav aici, ca să văd ce hotărâre a luat Burleanu». Și pe Argăseală l-au ademenit. Hai la Israel, hai la Dubai! Îi duce mintea, sunt școliți pe șmecherii”, tuna patronul FCSB.

Gigi Becali a plecat din ţară la două zile după ce şi-a anunţat retragerea din fotbal

Gigi Becali a plecat din ţară la două zile după ce şi-a anunţat retragerea din fotbal. Becali vrea 25 de milioane de euro pentru FCSB, dar nu uită nici de partea bisericească.

Conform fanatik.ro, Gigi Becali a plecat azi la Muntele Athos, cu un charter privat, el fiind invitat special într-o delegaţie a lui Preasfințitul Varlaam Ploieșteanul.

Gigi Becali a plecat alături de oameni importanţi din Biserica Ortodoxă Română. La Muntele Athos, Gigi va lua parte la deshumarea unui preot, după cum susţinea sursa citată.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și