Închide meniul

„Când am spus că Florinel Coman e Mbappe, unii râdeau!” Gică Hagi a ieşit la atac! Reacţie furibundă a „Regelui”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 martie 2024, 22:49

„Când am spus că Florinel Coman e Mbappe, unii râdeau! Gică Hagi a ieşit la atac! Reacţie furibundă a „Regelui

"Când am spus că Florinel Coman e Mbappe, unii râdeau!" Gică Hagi a ieşit la atac

Gică Hagi şi Florinel Coman/ Colaj Profimedia

„Când am spus că Florinel Coman e Mbappe, unii râdeau” este afirmaţia cu care Gică Hagi a ieşit „la atac”. „Regele” a răbufnit şi a transmis un mesaj categoric despre jucătorii formaţi la Academia sa. Acesta l-a oferit exemplu pe starul de la FCSB, menţionând câţi fotbalişti a adus în circuitul echipei naţionale, în ultimii ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman a fost crescut la Academia lui Gică Hagi, fiind transferat de FCSB în 2017, în schimbul sumei de trei milioane de euro. Gigi Becali a fost cel care l-a asemănat pe acesta, în mai multe rânduri, cu Kylian Mbappe.

„Când am spus că Florinel Coman e Mbappe, unii râdeau!” Gică Hagi a ieşit la atac

Gică Hagi a avut o reacţie dură şi a declarat că el a fost primul care l-a lăudat pe Florinel Coman şi l-a comparat cu starul francez de la PSG. Acesta a transmis că Academia sa a produs numeroşi jucători de valoare, oferindu-l ca exemplu pe mijlocaşul de la FCSB.

„Apropo de Mbappe. Când am zis eu (n.r. – că Florinel Coman e Mbappe), unii râdeau. Unii. Spun despre unii, nu toți.

Dar acum văd că mamă, Mbappe e cel mai mare, cel mai tare, cel mai bun din campionat. Hagi nu a făcut niciun jucător.

Reclamă

Tănase nu a fost cel mai bun. Răzvan Marin nu a fost bun. Cicâldău nu a fost bun. Ianis nu a fost bun. Eu nu am făcut jucători. Păi cum nu am făcut jucători?!

Scuzați-mă, am 20 de jucători în circuitul echipei naționale. În 10 ani! Zece ani! E o performanță foarte mare, care există, sunt fapte”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

În acest sezon, Florinel Coman a fost unul dintre cei mai în formă jucători de la FCSB, fiind golgheterul Ligii 1, cu 14 goluri, la egalitate cu Darius Olaru. De asemenea, extrema roş-albaştrilor a mai marcat un gol şi în preliminariile Conference League şi a oferit, în total, şi nouă pase decisive.

Reclamă 4 / 0/3

Gică Hagi a răbufnit, după ce Ianis Hagi a jucat 24 de minute în 2024

Gică Hagi a răbufnit, după ce Ianis Hagi a jucat doar 24 de minute în 2024, în campionat. „Regele” a transmis un mesaj categoric şi a vorbit despre situaţia fiului său timp de 17 minute, la conferinţa de presă. Acesta a transmis că fiul său a bifat minute la Alaves şi a prestat un joc bun, atunci când a fost trimis în teren. Acesta a mai transmis că internaţionalul român va fi cel mai bun jucător, anul viitor.

„Ianis vine după un an în care a fost accidentat. Înainte de noul an competițional, cu câteva zile înainte să se închidă perioada de transferuri, s-a întâmplat ceva la Rangers și a rămas surprins (n.r. – antrenorul îl lăsase în afara lotului de Champions League).

A ajuns la un nivel. Cred că nivelul lui Ianis este de primii 3 ai României ca experiență internațională. A jucat afară, a reușit afară, are meciuri în cupele europene.

A câștigat premiul de cel mai bun jucător și la noi în țară și afară! Sunt fapte, lucruri concrete. În toamnă, când a fost greu și presiune mare, a făcut diferența. A făcut diferența! A ieșit cel mai bun, jucătorul cu randamentul cel mai bun! Ce vreți mai mult ca să vă convingeți? Ce vreți mai mult de la un jucător care iubește România?

Poate cei de la Alaves, văzând că juca așa bine la echipa națională, au avut pretenții, exigențe. Dar Ianis nu era adaptat, iar orice jucător are nevoie de adaptare când merge într-un campionat de elită.

A excelat la echipa națională, a demonstrat încă o dată că este jucătorul român care are personalitate pe teren, reacționează foarte bine la cele mai mari meciuri, dar dintr-o dată vedem că unii colegi de-ai dumneavoastră încep anul cu o minciună”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul Vezi toate știrile
Citește și