Închide meniul

Când ar urma FCSB să se dueleze cu Nordsjaelland! Program infernal pentru roş-albaştri

Viviana Moraru Publicat: 1 august 2023, 19:03

Reclamă
Când ar urma FCSB să se dueleze cu Nordsjaelland! Program infernal pentru roş-albaştri

Când ar urma FCSB să se dueleze cu Nordsjaelland

Jucătorii FCSB-ului, în timpul unui meci/ Profimedia

S-a aflat când ar urma FCSB să se dueleze cu Nordsjaelland, dacă va trece de CSKA 1948 Sofia. Turul confruntării dintre roş-albaştri şi vicecampioana Danemarcei ar urma să aibă loc pe 10 august, iar meciul retur a fost programat pe 16 august, cu o zi mai devreme decât fusese stabilit iniţial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În acest context, pe cei de la FCSB i-ar aştepta un program infernal, cu trei meciuri în doar şase zile. În acest moment, roş-albaştrii se pregătesc de duelul retur cu CSKA 1948 Sofia, din preliminariile Conference League, duel pe care îl vor disputa la Bucureşti, fără spectatori.

Când ar urma FCSB să se dueleze cu Nordsjaelland

UEFA a aprobat cererea celor de la Nordsjaelland ca un eventual retur cu FCSB, din turul trei preliminar din Conference League, să se desfăşoare pe 16 august.

Astfel, pe vicecampioni îi aşteaptă o perioadă „de foc”, deaoarece între meciurile cu Nordsjaelland au programat şi un meci în Liga 1, cu Hermannstadt. Roş-albaştrii vor ajunge la trei meciuri disputate în doar şase zile, asta în cazul în care vor trece de CSKA 1948 Sofia.

Totodată, începând de mâine, de la duelul retur cu CSKA 1948 Sofia, FCSB va avea un program extrem de complicat. Concret, dacă se vor califica în turul trei preliminar din Conference League, roş-albaştrii vor disputa şase meciuri în decursul a doar 16 zile.

Reclamă

La fel s-a întâmplat şi în sezonul trecut, atunci când roş-albaştrii au forţat calificarea în grupele Conference League, şi au menajat jucătorii importanţi în duelurile de Liga 1. Roş-albaştrii au pierdut puncte importante în campionat, în acea perioadă, spre deosebire de acest sezon când au maximum de puncte după primele trei runde disputate.

Programul FCSB-ului în următoarea perioadă, dacă va trece de CSKA 1948 Sofia

Gigi Becali, pariu nebun înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia

Gigi Becali a făcut pariu nebun înainte de FCSB – CSKA 1948 Sofia. Patronul roş-albaştrilor a spus că nu are nicio emoţie în privinţa calificării. Mai mult, Becali a făcut un pariu nebun în cazul unui dezastru pentru echipa sa.

Reclamă 4 / 0/3

”Veniți și mă filmați pe câmp cum pasc oile. Băgați pe Tik Tok acum, dacă ne bat bulgarii mă las de fotbal și mă apuc de oi. Așa ar trebui, înțelegi? Prea mare diferența, tu nu ai văzut că ei au scăpat singuri și nici măcar, când au văzut că rămâne singuri cu portarul a încremenit cu mingea la picior. Normal, vom juca cu cea mai bună echipă”, a spus Gigi Becali la fanatik.ro.

FCSB a câştigat partida tur de la Sofia, ce a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, cu scorul de 1-0. Florinel Coman a fost omul decisiv al echipei lui Elias Charalambous.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:50 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză 21:47 Răzvan Lucescu, pe o listă cu nume uriaşe înainte de „finala” pentru titlu! Antrenorul român, lângă Jose Mourinho şi Tomas Tuchel 21:31 LIVE VIDEOSporting – Chaves 3-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 21:16 VIDEOMax Verstappen i-a egalat recordul lui Ayrton Senna! Olandezul are 8 pole position-uri la rând, după calificările de la Imola 21:05 VideoRomânul stabilit de 25 de ani în Italia ce se ocupă de bunul mers al comunicării între piloţii şi echipele de Formula 1! 21:02 LIVE TEXTCFR Cluj – Farul 4-0 şi Universitatea Craiova – Sepsi 0-1! Ardelenii îi umilesc pe constănţeni în „finala” pentru locul 2! 20:40 „Șansele sunt minime!” Florin Talpan nu crede că CSA Steaua va avea drept de promovare în Liga 1! Atac total la adresa conducerii 20:29 Adrian Mititelu s-a decis, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a! Ce se va întâmpla cu echipa 20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro Vezi toate știrile
Citește și