Închide meniul

Căpitanul lui Dinamo, făcut praf de Giani Kiriță înainte de derby-ul cu Rapid: „Unde să joace? La nunți, la botezuri?”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 ianuarie 2024, 14:29

Căpitanul lui Dinamo, făcut praf de Giani Kiriță înainte de derby-ul cu Rapid: Unde să joace? La nunți, la botezuri?”

Căpitanul lui Dinamo, făcut praf de Giani Kiriță înainte de derby-ul cu Rapid

Răzvan Patriche, în timpul meciului cu FCSB / Profimedia

Căpitanul lui Dinamo a fost făcut praf de Giani Kiriță înainte de derby-ul cu Rapid. Fostul jucător din Ștefan cel Mare l-a luat „la țintă” pe Răzvan Patriche, din cauza prestațiilor acestuia, din ultima perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Dinamo și Rapid va avea loc sâmbătă, începând cu ora 20:00. Duelul de pe Arena Națională, care contează pentru etapa cu numărul 23 a sezonului de Liga 1, va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Căpitanul lui Dinamo, făcut praf de Giani Kiriță înainte de derby-ul cu Rapid. Mesajul fostului jucător

Giani Kiriță este de părere că jucătorii de la Dinamo joacă un fotbal slab și că nu pot câștiga partide importante. De asemenea, fostul căpitan din Ștefan cel Mare l-a ironizat pe actualul lider al „câinilor”, Răzvan Patriche. Acesta este de părere că omul cu banderola din lotul lui Zeljko Kopic ar trebui să joace la o echipă „old-boys”, nu la o formație din prima ligă.

“Jucătorii lui Dinamo trebuie să se antreneze cum mă antrenez eu. Şi la minus cinci grade. Dacă ar intra pe mâna mea jucătorii lui Dinamo ar intra ca pe sârmă. Ei nu joacă. Unde să joace? La nunţi, la botezuri? 

Asta cu poate câştigă… Se fac 200 de mii de etape şi poate câştigă. Avem meciuri câştigate cu Botoşani şi Voluntari. Mai vin doar în play-out astea două. Meciul de la Ploieşti a fost atât de încălcit…

Reclamă

Ei nu au nimic, n-au calităţi. Varianta cu trei fundaşi nu merge. Nu ştiu de ce se încăpăţânează să joace cu varianta asta. Tu n-ai fundaşi să joace în sistemul ăsta. 

Ca să joci fundaş central trebuie să ai viteză, să ieşi cu mingea, să ai poziţionare bună. Să poţi să scoţi jucători din joc prin pase. Eu am zis-o mai de mult timp. Am spus-o şi mai în glumă şi mai frumos.

(n.r. Patriche) să vină cu mine la Turistul Lebăda, la old-boys. Serios! Vorbim ceea ce vedem. Nu vorbim ceea ce spun alţii. Noi am jucat fotbalul la zi. Ăla, săracul, Homawoo, vrea să dea pasă cu călcâiul şi îşi dă cu stângul în dreptul”, a spus Giani Kiriță, potrivit fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Dinamo a înregistrat doi jucători înaintea derby-ului cu Rapid

Potrivit informațiilor oferite de gsp.ro, oficialii celor de la Dinamo au reușit să îi înregistreze pe Georgi Milanov și pe Darko Velkovski, chiar în ziua marelui derby cu echipa pregătită de Cristiano Bergodi. Mijlocașul bulgar a primit numărul 77 la echipa din Ștefan cel Mare, în timp ce fundașul croat va avea tricoul cu numărul 24.

Un lucru surprinzător este faptul că unul dintre jucătorii care a contribuit la promovarea „câinilor” în prima ligă, fundașul Quentin Bena, a fost scos de pe lista LPF, iar astfel este aproape de plecarea de la formația pregătită de Zeljko Kopic.

Tot sursa citată anterior anunță faptul că oficialii din Ștefan cel Mare iau în calcul și excluderea lui Ghezali de pe lista respectivă, în cazul în care la formația alb-roșie va mai ajunge un atacant, în această perioadă de mercato.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și