Închide meniul

Carla’s Dreams, piesă superbă pentru Rapid! Clipul face ravagii pe internet

Viviana Moraru Publicat: 24 noiembrie 2023, 21:46

Reclamă
Carlas Dreams, piesă superbă pentru Rapid! Clipul face ravagii pe internet

Carla's Dreams, piesă superbă pentru Rapid

Carla's Dreams şi jucătorii Rapidului/ Instagram Rapid

Carla’s Dreams a compus o piesă superbă pentru Rapid, cu ocazia centenarului clubului giuleştean. Melodia se numeşte chiar „100 de ani”, iar clipul face ravagii pe internet, la câteva ore de la lansare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid sărbătoreşte în acest sezon 100 de ani de la înfiinţarea clubului. După evenimentul care s-a desfăşurat pe stadionul Giuleşti în vară, oficialii trupei de sub Grant le-au pregătit încă o surpriză fanilor echipei.

Carla’s Dreams, piesă superbă pentru Rapid

Piesa lui Carla’s Dreams a stârnit entuziasmul fanilor de la Rapid, versurile îndemnându-i pe suporteri să rămână alături de echipă, indiferent de situaţie: „O alta zi in care / Va fi o alta lupta / Lupta de azi e doar o treapta / Spre gloria creata din victorii”.

De asemenea, în noul imn al Rapidului se regăsesc şi versuri care fac trimitere la trecutul giuleştenilor: „Pentru eroi, pentru eroi! / Noi stam cu capul sus / Sus, sus, sus! / Suflete ce se aprind / Suflete ce n-au apus”, sunt câteva dintre versurile piesei lui Carla’s Dreams.

Întreaga piesă a lui Carla’s Dreams, dedicată Rapidului, poate fi ascultată AICI.

Reclamă

Clipul este unul de asemenea special, şi îi prezintă pe jucătorii Rapidului, bucurându-se după golurile marcate. De asemenea, se prezintă şi cadre din meciuri din sezoanele trecute ale giuleştenilor.

După doar cinci ore de la lansare, piesa lui Carla’s Dreams a strâns peste 40.000 de vizualizări pe Youtube. „100 de ani de istorie, transpuşi de Carla’s Dreams într-un clip unic”, a transmis Rapid, pe contul oficial de Instagram.

Cristi Săpunaru crede că Rapid a schimbat faţa fotbalului românesc

Cristi Săpunaru crede că Rapid a schimbat faţa fotbalului românesc. Căpitanul giueleştenilor a vorbit la deschiderea noului magazin al clubului în Gara de Nord despre importanţa revenirii lui Rapid în prima ligă din România, în urmă cu câţiva ani.

Reclamă 4 / 0/3

De atunci, faţa fotbalului românesc s-a schimbat în bine, este de părere fundaşul de 39 de ani.

Cristi Săpunaru, căpitanul lui Rapid, este de părere că formaţia din Giuleşti este cea mai în vogă echipă din România. Mai mult, fundaşul de 39 de ani consideră că revenirea giuleştenilor în prima ligă în urmă cu câţiva ani a avut un impact pozitiv asupra fotbalului românesc.

„La ora actuală Rapidul este cea mai în vogă echipă din România, fără să jignesc pe nimeni sau să par arogant. De când a venit Rapidul s-a schimbat campionatul. Obiectivul nostru este locul 3, implicit câștigarea campionatului. Dacă terminăm pe locul 3, suntem în obiectiv.

De când a promovat Rapid s-a schimbat fotbalul românesc. O dovadă este, nu zic că datorită Rapidului s-a calificat România la EURO, dar fotbalul și echipa națională au crescut de când a promovat Rapid”, a declarat Cristi Săpunaru, la deschiderea noului magazin al celor de la Rapid.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și