Închide meniul

„Câştigă Farul campionatul?” Răspunsul sincer dat de Ianis Hagi. Ce a spus despre şansele lui Gică Hagi: „Tatăl meu a demonstrat în ultimii 10 ani!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 octombrie 2022, 23:31

Reclamă
„Câştigă Farul campionatul? Răspunsul sincer dat de Ianis Hagi. Ce a spus despre şansele lui Gică Hagi: „Tatăl meu a demonstrat în ultimii 10 ani!

"Câştigă Farul campionatul?" Răspunsul sincer dat de Ianis Hagi. Ce a spus despre şansele lui Gică Hagi

Ianis Hagi şi Gică Hagi / Colaj Hepta

Răspunsul sincer dat de Ianis Hagi, după ce a fost întrebat care sunt şansele Farului de a câştiga campionatul. Internaţionalul român a analizat lupta la titlu în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa tatălui său este pe primul loc după primele 14 etape. Jucătorii antrenaţi de Gică Hagi au suferit un singur eşec în această stagiune şi au cinci puncte avans faţă de principala urmăritoare, Rapid. Pentru constănţeni urmează deplasarea în Giuleşti.

Răspunsul sincer dat de Ianis Hagi când a fost întrebat dacă Farul devine campioana României

Gică Hagi şi-a mai făcut echipa campioană în sezonul 2016-2017, când a avut patru puncte avans faţă de FCSB.

(Reporter: Câştigă Farul campionatul?) Sunt 14 etape. Într-adevăr au o echipă foarte bună, jucători talentaţi care au demonstrat. Unii dintre ei au avut ghinioane, s-au accidentat, alţii s-au întors din străinătate acasă. Sunt jucători de echipa naţională. Îl au antrenor pe tatăl meu, care a demonstrat în ultimii 10 ani că este capabil să câştige trofee.

Sunt 14 etape, e greu. Intră în play-off, se înjumătăţesc punctele. Este foarte greu să iei un campionat, ştiu ce înseamnă să te lupţi pentru campionat din prima până în ultima etapă. Se pot întâmpla foarte multe„, a declarat Ianis Hagi după tragerea la sorţi a grupelor EURO U21 din 2023.

Reclamă

Farul are, de departe, cel mai bun atac din campionatul României. Jucătorii „Regelui” au marcat deja 27 de goluri! Numai Rapid, cu 9 goluri primite, are o defensivă mai bună decât trupa lui Hagi.

Gică Hagi, nemulţumit de programările meciurilor

Gică Hagi şi-a ieşit din minţi după CSM Alexandria – Farul Constanţa 2-2. „Regele” s-a enervat din cauza modului în care a fost organizat meciul din Cupa României.

Hagi nu a văzut niciun copil de mingi în confruntarea în care jucătorii săi au remizat cu o echipă din Liga 3. Vineri, Farul deja joacă împotriva Rapidului.

Reclamă 4 / 0/3

Publicul s-a bucurat, a fost un meci frumos. Am întâlnit un adversar bun. Trebuia să fim mai inteligenţi. Eu am jucat, fiecare a dat cât a putut, cât poate fiecare. Asta e, mergem înainte. Gabi e acolo, creşte, încă nu e el. Trebuia să facem mai multe. Când primeşti gol, e normal să fii dezamăgit. Puteam să fim dezamăgiţi. E mai mult vorba de echipă.

Rapid joacă meci acasă, noi mergem 400 km. Am venit la meci şi nu am văzut niciun copil de mingi. Nu există! Scuzaţi-mă! Dacă ăla nu e gol, atunci… Am făcut 400 km şi nu erau copiii de mingi. Unde suntem? E păcat. Suntem prea departe”, a declarat Gică Hagi după meciul din Cupa României.

Gabi Torje: „Vom încerca să luăm cele trei puncte în Giuleşti”

Gabriel Torje speră ca Farul să se revanşeze în partida cu Rapid, din Liga 1, după pasul greşit din Cupa României. Mijlocaşul este convins că atmosfera de pe arena din Giuleşti va fi una de vis, şi abia aşteaptă duelul de vineri, dintre primele două clasate din Liga 1.

Un meci greu, o echipa incomodă, a încercat să facă maximum. Am reuşit să marcăm două goluri, din păcate am şi primit. Mai avem două meciuri, vom încerca să le câştigăm.

Încerc să mă pregătesc cel mai bine, să-mi ajut echipa, să fac maximum pentru echipă, fie că sunt 90 de minute, fie că sunt 45.

Mai bine că s-a întâmplat acum (n.r. pasul greşit). Urmează meciul de vineri, foarte greu, pentru a ne consolida poziţia de lider din clasament. Va fi o atmosferă frumoasă în Giuleşti. Ne vom pregăti foarte bine, vom încerca să luam cele trei puncte.

(n.r. formatul Cupei României) Au şanse şi echipele slab cotate sa joace cu echipele din prima ligă. Mai multe meciuri, mai mult sppectacol”, a declarat Gabi Torje.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și