Închide meniul

Cătălin Cîrjan a anunțat obiectivul pentru acest sezon, după victoria cu U Cluj: „Ne dorim cel puțin un trofeu”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 24 iulie 2023, 0:01

Cătălin Cîrjan a anunțat obiectivul pentru acest sezon, după victoria cu U Cluj: Ne dorim cel puțin un trofeu”

Cătălin Cîrjan a anunțat obiectivul pentru acest sezon, după victoria cu U Cluj

Cătălin Cîrjan / Profimedia

Cătălin Cîrjan a anunțat obiectivul pentru acest sezon, după victoria cu U Cluj. Fotbalistul împrumutat de la Arsenal a declarat că își dorește cel puțin un trofeu alături de echipa din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a reușit să se impună împotriva celor de la U Cluj cu scorul de 3-0, în deplasarea de la Mediaș. Giuleștenii au dominat partida și au reușit să marcheze înainte de pauză, prin Marko Dugandzic. În a doua repriză, Bogdan Vătăjelu a înscris în propria poartă cu un autogol cum rar se vede în fotbalul profesionist. Scorul final a fost stabilit de Jayson Papeau, cu un șut puternic în poarta ardelenilor.

Cătălin Cîrjan a anunțat obiectivul pentru acest sezon, după victoria cu U Cluj. Elevii lui Cristiano Bergodi vor un sezon de succes

Mijlocașul împrumutat de la Arsenal a vorbit despre obiectivele echipei sale, după victoria de la Mediaș. Fotbaliștii lui Cristiano Bergodi nu au avut emoții în partida cu U Cluj. În urma acestui rezultat, formația de sub podul Grant se află, momentan, pe locul al 4-lea în Liga 1. Totuși, partidele din etapa a 2-a nu s-au încheiat, iar clasamentul mai poate suferi modificări.

De asemenea, jucătorul celor de la Rapid a vorbit și despre fanii echipei, care au făcut deplasarea la Mediaș în număr mare. Acesta a declarat că suporterii echipei din Giulești sunt extraordinari și că dorește să le dedice un trofeu la finalul actualului sezon.

„Suntem foarte fericiți, ne dorim să legăm victorii. Știam că U Cluj este o echipă experimentată, dar am arătat bine și am luat 3 puncte. Mă simt din ce în ce mai bine, a fost un meci dificil astăzi, dar sper să fie din ce în ce mai bine.

Reclamă

Fanii sunt extraordinari, ne susțin din primul până în ultimul minut, victoria asta este pentru ei. Ne dorim să câștigăm cel puțin un torfeu la finalul sezonului și să ne bucurăm alături de fani”, a spus Cătălin Cîrjan, potrivit digisport.ro.

Jayson Papeau: „Fanii pot visa la titlu”

Jucătorul celor de la Rapid a declarat că fanii formației din Giulești pot visa la titlu, după victoria cu U Cluj. Totuși, acesta a mențioant că cele mai bune calcule cu privire la șansele celor de la Rapid la câștigarea campionatului ar trebui făcute în iarnă, în cazul în care giuleștenii se vor afla pe primele poziții.

„Am fost fericit, am venit să câștigăm și am reușit asta. M-am bucurat după gol, aștept un copil, pentru el a fost mesajul. Nu sunt o echipă slabă, am reușit să facem un joc bun, în aceste meciuri dacă marchezi primul poți controla meciul, a fost bine.

Reclamă 4 / 0/3

Este diferit, antrenorul vrea să facem pressing, când o facem bine putem lua mingea de la adversari, trebuie să jucăm în continuare așa. Nu ați văzut tot ce pot, trebuie să așteptați puțin. Problema medicală de sezonul trecut m-a ajutat să evoluez, nimeni nu mă poate opri, o să continui așa, trebuie să am minute în picioare.

Toată lumea poate visa, fanii pot visa la titlu. Nu pot spune dacă vom reuși să câștigăm sau nu, abia am jucat 2 meciuri, trebuie să jucăm un fotbal bun, iar în iarnă putem trage o linie, dacă avem sau nu șanse la titlu”, a spus Jayson Papeau, pentru sursa citată anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
Vezi toate știrile
Citește și