Închide meniul

Cătălin Straton a oferit noi detalii după plecarea de la FCSB: „Zici că eram eu titularul! Nu am ce să le reproşez”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 iunie 2022, 19:16

Cătălin Straton a oferit noi detalii după plecarea de la FCSB: „Zici că eram eu titularul! Nu am ce să le reproşez

Cătălin Straton a semnat cu FC Argeş

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cătălin Straton a oferit noi detalii după plecarea de la FCSB. Straton, care a semnat cu FC Argeş, a spus că nu a fost supărat pe cei de la FCSB pentru faptul că nu i-au dat şanse multe pentru a fi titular.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cătălin Straton s-a despărţit în relaţii amiabile de FCSB. Nu are nimic ce să le reproşeze lui Gigi Becali şi Mihai Stoica.

Cătălin Straton a oferit noi detalii după plecarea de la FCSB

„Și mâine dacă-mi spune cineva că sunt rezervă știu ce am de făcut, adică să mă pregătesc mai bine. Fiecare părere o pot schimba, drept dovadă că atunci când am intrat, am intrat bine…Mai e și politica clubului, iar ei (n.red. – FCSB) se bazează pe tineri. Au doi copii extraordinari, vine și Ducan.

Eu am înțeles situația și nu am ce să le reproșez. S-au purtat cu mine ca un ou. Și domnul Meme Stoica, și Marius Popa, și domnul Toni Petrea, toţi din staff au fost foarte ok cu mine. Zici că eu eram titularul…” a declarat Cătălin Straton pentru prosport.ro.

Cătălin Straton a semnat cu FC Argeş

Straton a parafat un acord valabil pe două sezoane, cu drept de prelungire pe încă unul. A şi dezvăluit care a fost adevăratul motiv pentru care a plecat de la vicecampioana României.

Reclamă

Deşi mai avea contract cu FCSB până în vara anului viitor, goalkeeper-ul bucureştean a dorit să-şi încheie mai repede conturile cu echipa patronată de Gigi Becali”, a precizat FC Argeş.

În numai 8 meciuri a evoluat Straton, în cei 2 ani petrecuţi la FCSB. A recunoscut că nu a stat pe gânduri când a fost ofertat de piteşteni şi a acceptat să schimbe echipa pentru a juca mai mult.

Am ales FC Argeş în primul rând pentru că mi-am dorit să am şansa să joc mai mult, mi-am dorit să bifez echipe bune, cu tradiţie. Nu a fost o decizie grea. Am văzut faptele care spun totul, nu e uşor să prinzi play-off-ul, nu e uşor să faci din nimic din nou o echipă de top, pentru că şi aici a lipsit fotbalul la nivel înalt o perioadă bună de timp. Iar FC Argeş este FC Argeş”, a declarat Straton în momentul în care a fost prezentat la FC Argeş.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica i-a promis „contract pe viaţă” lui Straton

Straton a decis să plece de la FCSB la FC Argeş după o discuţie pe care a avut-o cu Andrei Prepeliţă. Antrenorul piteştenilor i-a garantat lui Straton postul de titular. La FCSB, Straton avea şanse mici să prindă prima echipă, în contextul în care Târnovanu a avut evoluţii foarte bune în finalul de sezon şi chiar a fost convocat de Edi Iordănescu la naţională pentru meciurile din Nations League.

Cătălin Straton a ajuns la FCSB la începutul sezonului 2020-2021, când echipa era puternic afectată de COVID-19. Portarul a fost o variantă de urgenţă, fiind adus pentru a evolua în returul cu Slovan Liberec, în turul trei preliminar al Europa League. Cu toate acestea, FCSB a fost eliminată, deşi Straton a avut o evoluţie bună.

Cătălin Straton a fost unul dintre cei mai apreciaţi jucători din cadrul echipei. Oficialii formaţiei roş-albastre au avut numai cuvinte de laudă la adresa goalkeeper-ului. „Straton vrea să vină cu echipa fără să fie în lot, asta contează. Vine cu noi în deplasări și are doi copii… ca să fie alături de noi. Toată lumea ține foarte mult la el, e un băiat de excepție. Va rămâne cu noi atât timp ca vrea el portar, iar după ce termină activitatea, în găsim un loc în club”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport, la începutul lunii mai.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și