Închide meniul

Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 17 aprilie 2024, 19:41

Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1

Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB - Rapid!

Fanii FCSB-ului, în timpul unui meci / Profimediaimages

Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! Marele meci este programat sâmbătă, dar fanii s-au mobilizat din timp și au epuizat o mare parte a biletelor!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre vicecampioana României și giuleștenii pregătiți de Bogdan Lobonț va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, sâmbătă, de la ora 20:30. Duelul contează pentru etapa cu numărul 5 a playoff-ului.

Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid!

Potrivit informațiilor oferite de fanatik.ro, fanii celor de la FCSB au achiziționat deja 39.000 de bilete, pentru partida de sâmbătă. Astfel, la această partidă sunt așteptați aproximativ 50.000 de spectatori.

Interesant este faptul că suporterii FCSB au luat cu asalt site-ul de bilete încă de la meciul cu CFR Cluj. Atunci, imediat după golul lui Florinel Coman, suporterii roș-albaștrilor au achiziționat 2700 de bilete în doar 10 minute.

În momentul de față, pe platforma de pe care suporterii vicecampioanei își pot achiziționa bilete, mai există locuri disponibile doar la anumite sectoare de la Tribuna 1 și la Peluza nord (Inel 3).

Reclamă

Înainte de această partidă, FCSB este lider detașat în Liga 1, cu 13 puncte peste CFR Cluj și Universitatea Craiova, care ocupă locurile 2 și 3.

În cazul în care roș-albaștrii vor învinge, iar feroviarii și oltenii se vor încurca, titlul va ajunge la echipa lui Gigi Becali după o pauză de 9 ani.

Bogdan Lobonț, prima reacție din postura de antrenor al Rapidului

În ceea ce privește derby-ul cu FCSB, Lobonț a spus că echipa este cu moralul la pământ, însă a dat asigurări că toți jucătorii se motivează într-un astfel de meci.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, a vorbit și despre șansele ca Rapid să prindă un loc de cupă europeană, la capătul acestui sezon.

„Nu trebuie să ne ascundem. Din punct de vedere mental suntem jos, dar avem forța necesară și ustensilele necesare pentru a ne ridica.

Într-un derby nu contează forma! Ei traversează o perioadă extraordinară, au șanse mari să câștige titlul. Noi avem șansa noastră, suntem în obiectiv.

Am avut atâtea experiențe, și în cariera de jucător, într-un derby jucătorii se auto-depășesc. Nu cred că o să fie diferențe la meciul de sâmbătă.

Și cu Dinamo pe Arena Națională a fost un meci dificil. Mergem să ne jucăm șansa, asigur pe toată lumea că vom lupta pentru fiecare minge și pentru fiecare rezultat.

Toată lumea dorește să ne calificăm în cupele europene. Porblema este că trebuie să și vrea acest lucru. Dacă vor dori toți, atunci poate putem să înteplinim acest obiemctiv. Știm ce trebuie să facem! Dar momentan nu pot să vorbesc de șanse”, a spus Bogdan Lobonț, potrivit RapidTV.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și