Închide meniul

Câte puncte îşi doreşte FCSB din deplasările cu Rapid şi Universitatea Craiova. Mihai Stoica: „Aş semna pentru ele”

Bogdan Stănescu Publicat: 20 aprilie 2023, 23:40

Câte puncte îşi doreşte FCSB din deplasările cu Rapid şi Universitatea Craiova. Mihai Stoica: Aş semna pentru ele”

Adrian Şut a marcat un gol fabulos cu Farul

Florinel Coman şi Adrian Şut se bucură după un gol contra Farului / Hepta

  • Mihai Stoica vrea minim 4 puncte din meciurile cu Rapid şi Craiova
  • Gigi Becali îşi doreşte victoria în toate meciurile rămase

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a vorbit despre câte puncte îşi doreşte FCSB din deplasările cu Rapid şi Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a spus că FCSB ţinteşte 4 puncte din deplasările cu Rapid şi Universitatea Craiova.

Câte puncte îşi doreşte FCSB din deplasările cu Rapid şi Universitatea Craiova

Cele 4 puncte ar veni, potrivit lui MM Stoica, dintr-o victorie cu Rapid şi un egal la Craiova.

Reclamă

Nu aş semna pentru un egal în Giuleşti. Niciodată! Aş semna pentru patru puncte în următoarele două deplasări (n.r. – cu Rapid şi Universitatea Craiova). Foarte greu este. Dar aş semna pentru asta. Cu aceste patru puncte, în Giuleşti şi la Craiova, ne angajăm cu şanse reale în lupta pentru titlu. Altfel, va fi foarte greu. Pentru un egal, nu. Sigur, nu e un rezultat de neglijat, dar nu”, a declarat Mihai Stoica pentru orangesport.ro.

FCSB întâlneşte duminică, în deplasare, Rapid într-un meci contând pentru etapa a 5-a din playoff.

Reclamă

După deplasarea din Giuleşti, FCSB va merge la Craiova pentru meciul cu Universitatea. Universitatea Craiova e acum pe locul 4 în Liga 1, cu 32 de puncte. Rapid e pe locul 5, cu 28.

Gigi Becali nu acceptă decât victoria în meciul cu Rapid

Gigi Becali nu acceptă decât victoria în meciul cu Rapid. Finanţatorul FCSB consideră că, în momentul acesta, e diferenţă mare între FCSB şi Rapid.

Eu nu știu despre cei de la Rapid, treaba lor, eu nu vreau să vorbesc despre ei. Eu spun despre echipa mea – dacă vrea să câștige campionatul, nu are voie niciodată să se încurce cu Rapid, din punct de vedere al valorii la ora aceasta. Mă refer și la un egal, tot un eșec e! Trebuie să câștigăm 5 meciuri la rând ca să fim campioni. Lăsați-ne să ne pregătim de Liga Campionilor”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB se luptă pentru titlu cu Farul Constanţa şi CFR Cluj. FCSB e pe locul 3 acum în playoff, cu 37 de puncte. Farul e lider, cu 39 de puncte, iar CFR Cluj se află pe locul 2, cu 38 de puncte.

Mihai Stoica trage un semnal de alarmă înaintea derby-ului Rapid – FCSB

Chiar dacă nu acceptă un egal cu Rapid, Mihai Stoica se așteaptă la un meci greu în Giuleşti. MM Stoica a explicat că Rapid e disperată să obțină un rezultat pozitiv, având în vedere că nu a mai câștigat de șase meciuri.

Nu îmi convine ce se întâmplă, pentru că cea mai bună oportunitate pentru Rapid de a îşi rezolva temporar problemele o reprezintă meciul cu noi. Cel mai important meci pentru suflarea rapidistă… când au pierdut orice şansă la podium, mai au locul patru de Europa, iar şansa asta e meciul cu noi.

Îşi pot rezolva problemele. Aş fi vrut din tot sufletul să fi făcut un egal la Craiova, aşa văd eu. Sunt puţin disperaţi acum. Dacă noi vom avea un arbitru bărbat şi corect, care să nu permită jocul la intimidare, cum a permis Chivulete la Arad, atunci cred că putem să avem şanse mari.

Nu neapărat favoriţi în Giuleşti, că e greu… eu asta cred, că se va juca foarte tare. Nu trebuie să se supere cineva, că nu vreau să fac nicio polemică pe tema asta. Dar dacă vom fi arbitraţi corect şi nu se va permite jocul dur, atunci avem şanse. Noi avem nişte jucători tehnici, care nu sunt de luptă, avem şi de luptă, dar nu toţi. Pe Haţegan l-am dori (n.r. zâmbeşte). Un arbitru care vrea să arate bine”, a declarat Mihai Stoica înainte de Rapid – FCSB.

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest
Liga 1 • 14:56
Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare”
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 14:24
Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”