Închide meniul
UPDATE

Câți spectatori sunt în tribune la FCSB – UTA Arad, după umilința suferită de roș-albaștri în Conference League

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 octombrie 2022, 21:13 / Actualizat: 16 octombrie 2022, 22:53

Câți spectatori sunt în tribune la FCSB – UTA Arad, după umilința suferită de roș-albaștri în Conference League

Ultrașii FCSB-ului, în timpul partidei cu UTA Arad

Galeria FCSB-ului la meciul cu UTA Arad / AS.ro

6.000 de spectatori erau anunțați înaintea meciului FCSB – UTA Arad, după umilința suferită de roș-albaștri în Conference League. Vicecampioana României a fost desființată de Silkeborg de două ori în decurs de o săptămână.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Danezii au răpus echipa lui Nicolae Dică cu 5-0 atât în tur, cât și în retur, în grupele Conference League.

Câți spectatori sunt în tribune la FCSB – UTA Arad, după umilința suferită de roș-albaștri în Conference League

Suporterii FCSB-ului au fost extrem de dezamăgiți la finalul meciului de joi, când Silkeborg a dat recital de goluri pe Arena Națională. Mulți fani i-au huiduit pe jucători și i-au cerut demisia lui Nicolae Dică.

Update 22.30: A sosit cifra oficială din partea crainicului de pe Arena Națională. 7.234 de spectatori au fost prezenți la meciul FCSB – UTA Arad, câștigat de roș-albaștri cu 2-1.

Astăzi, la meciul cu UTA din campionat, a venit „nota de plată”. Numai 6.000 de spectatori au mers în tribunele de pe Arena Națională, potrivit gsp.ro. Un număr extrem de mic pentru vicecampioana României, care era obișnuită să joace cu cel puțin 10.000 de fani la partidele din Liga 1.

Reclamă
Galeria FCSB-ului la meciul cu UTA Arad
Ultrașii FCSB-ului, în timpul partidei cu UTA Arad

În cele din urmă, galeria FCSB-ului a trecut peste supărarea generată de eșecurile istorice contra lui Silkeborg și și-a susținut favoriții la duelul cu UTA.

Mai mult, în prima repriză de pe Arena Națională, ultrașii roș-albaștri au aprins fumigene și petarde. Meciul a fost întrerupt aproximativ două minute.

Galeria FCSB-ului la meciul cu UTA Arad
Ultrașii FCSB-ului, în timpul partidei cu UTA Arad

Gheorghe Mustață i-a dat replica lui Ștefan Târnovanu

Gheorghe Mustață i-a dat replica lui Ștefan Târnovanu, după ce tânărul portar de la FCSB a intrat în conflict cu suporterii la finalul meciului cu Silkeborg, scor 0-5.

Reclamă 4 / 0/3

La finalul partidei retur de pe Arena Națională, Târnovanu a răbufnit la interviuri, acuzând că suporterii i-au înjurat familia. Replica liderului galeriei de la FCSB nu s-a lăsat așteptată.

„Am auzit și interviul lui Târnovanu că i-au înjurat (n.r. suporterii pe jucători)… Ei trebuie să înțeleagă că oamenii, la furie… Ca să vii acasă să iei 0-5, același scor din Danemarca…

Normal că oamenii plătesc și vin să vadă un spectacol. Noi, galeria, ne-am chinuit să vorbim cu oamenii, să le transmitem, să fim alături de echipă, pentru că asta am făcut de doi ani.

Au făcut meciuri foarte rele, vă aduceți aminte și anul trecut cu pierderea campionatului… Noi am încercat să le arătăm că suntem alături de ei. Primele etape au fost jalnice, am spus haideți să trecem în direcția accident…”, a declarat Gheorghe Mustață, potrivit prosport.ro.

Mihai Stoica, reacție dură după scandalul dintre Ștefan Târnovanu și fanii lui FCSB

Mihai Stoica a oferit prima reacție după ce Ștefan Târnovanu a intrat în conflict cu fanii lui FCSB, după umilința cu Silkeborg, 0-10 la general, în grupa B din Conference League.

MM Stoica i-a luat apărarea tânărului goalkeeper de la FCSB și a condamnat comportamentul fanilor, deși a recunoscut că suporterii au toate motivele să fie supărați.

„100% de acord. Nu vreau să fac pe deșteptul, dar poate că dacă eram doar suporter mă comportam și eu așa. Țin minte când eram puști și mergeam la meciuri, țipam și eu prin tribune. Nu poți să te comporți la modul ăsta când vezi că sunt tineri în teren. Înjurături n-am auzit, pe mine m-au înjurat unii pe acolo.

Reclamă

E normal, lumea se descarcă, sunt și biletele scumpe. Nu poți să ironizezi atacurile echipei tale și să aplauzi atacurile adversarei. Oricum erau cu genunchii în pământ copiii, le mai dai și în cap?  Dacă ești suporter, etimologia cuvântului te obligă să fii suporter. A fost exact cum a fost cu Sorescu. Pentru ce să mă duc la ei? M-ai înjurat, huiduit, ironizat, e dreptul tău, dar nu-mi cere să vin ca să mă umilești”, a spus Mihai Stoica, conform orangegsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:57 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Clujenii au deschis scorul! Meci vital pentru olteni 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship Vezi toate știrile
Citește și