Închide meniul

Ce a declarat Florinel Coman, după Hermannstadt – FCSB 0-1: „Noi suntem cel mai greu adversar!” Ce spune despre partida cu Farul

Viviana Moraru Publicat: 23 ianuarie 2023, 8:21

Ce a declarat Florinel Coman, după Hermannstadt – FCSB 0-1: Noi suntem cel mai greu adversar!” Ce spune despre partida cu Farul

Reacţia lui Florinel Coman după FCSB - Farul 2-3

Florinel Coman, într-un meci pentru FCSB/ Profimediaimages

  • Florinel Coman, primele declarații după Hermannstadt – FCSB 0-1
  • Mijlocașul a pasat decisiv la golul lui Billel Omrani

Florinel Coman a oferit primele declarații, după Hermannstadt – FCSB 0-1. Mijlocașul roș-albaștrilor s-a declarat fericit de victoria obținută de echipa sa, în primul meci din 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a învins la limită Hermannstadt, într-un meci din etapa a 22-a din Liga 1. Roș-albaștrii s-au impus grație golului marcat de Billel Omrani, în minutul 75. Florinel Coman a fost rezervă, intrând în minutul 58 în locul lui Malcom Edjouma. Coman a fost cel care a dat pasa de gol la reușita atacantului francez.

Florinel Coman, primele declarații după Hermannstadt – FCSB 0-1

Florinel Coman a recunoscut faptul că partida contra trupei lui Marius Măldărășanu a fost una extrem de dificilă, în care FCSB avea mare nevoie de victorie.

Reclamă

Totodată, Coman a prefațat și duelul cu Farul din runda viitoare, declarând că și partida respectivă va fi una infernală, având în vedere faptul că trupa „Regelui” este pe primul loc.

„Un meci foarte greu, ştiam ce ne aşteaptă aici, pe un teren dificil. Important e că am câştigat. Este important că am început cum am şi terminat. Îmi doresc să fiu sănătos. (N.r. partida cu Farul din etapa viitoare) Va fi un meci foarte greu, cu o echipă care se bate la titlu. Sunt meciuri frumoase, e o echipă bine pusă la punct.

Reclamă

Sunt echipe foarte bune în playoff, vom vedea cum o să fie, dar se va juca până în ultima etapă. Va fi un campionat bun, pentru că au venit şi cei tineri. Noi suntem cel mai greu adversar”, a declarat Florinel Coman, la finalul meciului din această rundă.

David Miculescu, cea mai sinceră declarație după FC Hermannstadt – FCSB 0-1

David Miculescu a recunoscut faptul că nu se aştepta să fie titularizat la meciul cu Hermannstadt. Atacantul s-a declarat bucuros de faptul că FCSB a reuşit să ia cele trei puncte în primul meci din 2023, având în vedere faptul că Hermannstadt a prestat un joc extrem de solid.

Totodată, Miculescu a oferit declaraţii şi despre Deian Sorescu, fundaşul care a fost schimbat la pauză în meciul de debut la FCSB. Atacantul susţine că fostul dinamovist se va integra pe parcurs în primul 11 al roş-albaştrilor.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu mă așteptam (n.r. – să fie titular), dar la Steaua toți ne antrenăm foarte bine și când vine ziua meciului vedem primul „11” și toți suntem pregătiți să intrăm. Am venit după un cantonament greu în Antalya. Suntem bucuroși că a ieșit bine și că am reușit să luăm cele 3 puncte. Nu neapărat norocoasă (n.r. – victoria), am avut posesia și cele mai mari ocazii și în final trebuia să vină și golul.

(N.r. – Despre Deian Sorescu) Ne-am înțeles bine, dar e abia primul meci și pe parcurs cred că o să ne înțelegem și mai bine. Trebuie îmbunătățită această conexiune, el la echipa din Polonia avea alte trasee de joc. Vreau să-mi ajut cât mai mult echipa și să dau cât mai multe goluri. Aștept un rezultat pozitiv pentru noi (n.r. – în meciul Farul – CFR Cluj).

Primul meci după cantonament e puțin mai dificil, dar acum sper că ne-am dat drumul și așteptăm următoarele două meciuri. Eu la fiecare joc dau ce e mai bun din mine. Înseamnă foarte mult când văd că joc titular, aștept să și înscriu. Vreau să-i răsplătesc pe cei care au încredere în mine”, a spus David Miculescu, potrivit digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”