Închide meniul

Ce a spus Alexi Pitu despre interesul lui Rangers. Puştiul minune al lui Gică Hagi poate fi din nou coechipier cu Ianis Hagi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 ianuarie 2023, 18:32

Ce a spus Alexi Pitu despre interesul lui Rangers. Puştiul minune al lui Gică Hagi poate fi din nou coechipier cu Ianis Hagi

Ce a spus Alexi Pitu despre interesul lui Rangers. Puştiul minune al lui Gică Hagi poate fi din nou coechipier cu Ianis Hagi

Alexi Pitu, la o conferinţă de presă / Antena Sport

Alexi Pitu a avut o primă reacţie după ce s-a aflat de interesul lui Rangers. Atacantul de 20 de ani este pe lista de transferuri a campioanei din 2021 a Scoţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Puştiul minune al lui Gică Hagi are o cotă de piaţă de 1.4 milioane de euro. Jucătorul Farului este monitorizat de mai mulţi granzi ai Europei.

Alexi Pitu, anunţ despre interesul lui Rangers

Pitu a ajutat-o pe echipa „Regelui” să fie pe primul loc în Liga 1. În 19 meciuri din acest sezon a înscris 5 goluri şi a oferit 5 pase decisive. Tânărul atacant nu se grăbeşte să plece de la Constanţa şi vrea titlul cu Farul.

Eu mă concentrez la fotbal, îmi fac antrenamentele şi vreau să dau ce e mai bun. (Reporter: Te-ar tenta să faci din nou echipă cu Ianis Hagi?) Da, vă daţi seama, ar fi foarte frumos, dar încă sunt aici şi mă concentrez pe ceea ce am de făcut. Normal (n.r. dacă îşi doreşte titlul). Toate meciurile sunt importante. Noi luăm meci cu meci şi sunt sigur că vom termina pe primul loc„, a declarat Alexi Pitu.

Alexi Pitu este unul dintre cei mai importanţi jucători de la Farul. Aşa a ajuns pe „radarul” lui Rangers, formaţie de locul secund din campionatul Scoţiei. Footballtransfers.com anunţă faptul că pe lângă trupa lui Ianis Hagi, mai multe cluburi din Premier League sunt pe urmele tânărului de la Farul.

Reclamă

Deocamdată, nicio ofertă nu a fost făcută pentru Alexi Pitu, în această perioadă de mercato. Sursa citată anterior notează faptul că în vară se va oficializa interesul formaţiilor din Vest. Alexi Pitu este privit ca un înlocuitor al lui Ryan Kent, un mijlocaş englez care ar urma să o părăsească pe Rangers.

Pitu este şi pe lista de transferuri a lui Gigi Becali

Şi Gigi Becali se află pe urmele lui Alexi Pitu. Patronul FCSB a dezvăluit că l-ar transfera pe atacantul de la Farul lui Gică Hagi pentru o sumă de 400.000 de euro. La ora actuală, „Regele” cere 1 milion de euro în schimbul „perlei” sale.

Ce să fac, îmi trebuie şi mie jucători de 27 de ani. Am destui jucători tineri de vânzare, pe care pot să iau bani. Am acum 3-4 tineri. Eu nu vreau acum, nu mai vreau să risc bani. Pe Hagi nu poate nimeni să îl copieze… la Gică dacă nu joci, te mănâncă.

Reclamă 4 / 0/3

Pitu este bun, adevărat. Eu nu pot acum să dau bani pe un atacant. Nu am nevoie de un atacant, am destui. În locul cui să joace? Trebuie să joace titular dacă dai bani. Hagi vrea un milion.

Dacă mi l-ar da pe Pitu, cu 400.000 îl iau. Cum să-l iau dacă Gică cere un milion. El a spus clar, nu sunt miliardar. Gică este specialist şi munceşte mult. Eu am ieşit cu banii, dar el scoate şi vinde jucători”, a declarat Gigi Becali, pentru sport.ro.

Ultimele detalii despre revenirea lui Ianis Hagi

Antrenorul de la Rangers a oferit ultimele detalii despre revenirea lui Ianis Hagi. Tehnicianul a oferit chiar și o dată la care fiul „Regelui” ar putea fi din nou pe teren.

Ianis Hagi s-a accidentat la începutul anului precedent. După un proces lung de recuperare, în care a fost supus și unei operații, mijlocașul se pregătește de revenirea pe teren.

Michael Beale, antrenorul de la Rangers, a dezvăluit că Ianis Hagi ar putea fi pe teren la finalul acestei luni. Mai exact, tehnicianul speră să se poată baza pe serviciile mijlocașului român la partida din campionat cu St. Johnstone, programată pe 28 ianuarie, de la ora 17:00.

Dacă totul decurge conform planului, îl veți vedea pe Ianis Hagi în meciul de pe teren propriu cu St. Johnstone”, a declarat Michael Beale, într-o conferință de presă, conform paginii oficiale al celor de la Rangers.

Reclamă
Recomandări
  • Alexi Pitu, pe lista de transferuri a lui Rangers
  • Ce a declarat atacantul de 20 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și