Închide meniul

Ce a spus antrenorul demis de Gigi Becali după numai 7 meciuri despre Mihai Pintilii: „De mult n-am mai văzut așa ceva la Steaua”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 8 ianuarie 2023, 10:33

Ce a spus antrenorul demis de Gigi Becali după numai 7 meciuri despre Mihai Pintilii: „De mult n-am mai văzut așa ceva la Steaua

Mihai Pintilii

Mihai Pintilii, într-o conferință de presă / Antena Sport

Ce a spus Dinu Todoran, antrenorul demis de Gigi Becali după numai 7 meciuri, despre Mihai Pintilii. Tehnicianul de 44 de ani, aflat în prezent la echipa secundă a lui FC Voluntari, a vorbit despre situația actuală de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Todoran a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Mihai Pintilii, cel care în acte figurează ca delegat, dar în realitate are rol de „principal” la vicecampioana României.

Ce a spus antrenorul demis de Gigi Becali după numai 7 meciuri despre Mihai Pintilii

Dinu Todoran se poate mândri că a antrenat FCSB în 7 meciuri, în perioada mai – august 2021. Antrenorul a fost demis de Gigi Becali după înfrângerea cu Rapid, scor 0-1, iar în locul său a fost instalat Edi Iordănescu.

Todoran s-a arătat extrem de surprins de demisia lui Nicolae Dică, din toamnă. În același timp, antrenorul de 44 de ani l-a lăudat pe Mihai Pintilii pentru că „a creat o familie la Steaua”.

„El (n.r. – Nicolae Dică), față de mine, a calificat echipa în grupele din cupele europene. Eu am avut un eșec atunci. Da, m-a surprins puțin (n.r. – că a plecat de la FCSB). Chiar crease o echipă care juca, dar la momentul acesta Pintilii a creat un grup.

Reclamă

De mult nu am mai văzut la Steaua (n.r. – FCSB) o familie. În anumite momente, grupul câștigă meciuri și chiar campionate”, a spus Dinu Todoran, potrivit digisport.ro.

Leo Strizu nu merge în cantonament cu FCSB

Leo Strizu nu merge în cantonament cu FCSB! Antrenorul principal al roş-albaştrilor, posesor de licenţă PRO, a fost lăsat acasă de conducerea clubului bucureştean, iar Mihai Pintilii va fi cel care va pregăti echipa.

FCSB s-a reunit pe 4 ianuarie, iar duminică a plecat într-un stagiu de pregătire în Antalya. Roş-albaştrii au programate şi două amicale, cu echipele din Polonia, Pogon şi Rakow.

Reclamă 4 / 0/3

Din delegaţia roş-albaştrilor, care a făcut deplasarea în Turcia pentru cantonament, a lipsit chiar antrenorul principal, Leo Strizu. Tehnicianul, posesor de licenţă PRO, nu va fi alături de echipă în vederea pregătirilor pentru restul sezonului.

Strizu a comentat faptul că a fost lăsat acasă, şi a declarat că decizia de a nu merge în Antalya nu îi aparţine, fiind în totalitate a conducerii.

„Decizia de a rămâne acasă a fost a conducerii, iar eu nu o comentez. Vă rog să înțelegeți”, a declarat Leo Strizu, pentru prosport.ro.

În lipsa lui Leo Strizu, Mihai Pintilii este cel care se va ocupa de antrenamentele jucătorilor de la FCSB. Tehnicianul este şi cel care va sta pe bancă la cele două partide amicale, programate pe 15 şi 16 ianuarie, ambele de la ora 16:00.

Leo Strizu a fost instalat pe banca tehnică de la FCSB la finalul lunii noiembrie. Tehnicianul a fost ales de Gigi Becali pentru faptul că posedă licenţă PRO, însă Mihai Pintilii este cel care se ocupă de antrenamentele formaţiei. De când a venit Strizu, FCSB a pierdut un singur meci, din şase disputate, anume derby-ul cu CFR Cluj.

În primul meci din 2023, FCSB o va întâlni pe Hermannstadt, revelaţia sezonului de Liga 1. Partida va avea loc pe 22 ianuarie. Roş-albaştrii au încheiat anul pe ultimul loc de podium, la egalitate cu rivalii de la Rapid, ambele cu 38 de puncte.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și