Închide meniul

Ce a spus Iulian Cristea despre derby-ul cu FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali s-a distanţat la 12 puncte de cea a lui Dan Şucu

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 4 martie 2024, 22:22

Ce a spus Iulian Cristea despre derby-ul cu FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali s-a distanţat la 12 puncte de cea a lui Dan Şucu

Ce a spus Iulian Cristea despre derby-ul cu FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali s-a distanţat la 12 puncte de cea a lui Dan Şucu

Iulian Cristea, într-un meci pentru Rapid / Profimedia Images

Iulian Cristea i-a luat loc în centrul defensivei lui Cristi Săpunaru în meciul Universitatea Craiova – Rapid 1-1. Iată ce a spus Iulian Cristea despre derby-ul cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iulian Cristea a venit la Rapid de la FCSB, ca şi Răzvan Oaidă. El speră acum ca Rapid să obţină cele 3 puncte în derby-ul cu echipa lui Gigi Becali.

Ce a spus Iulian Cristea despre derby-ul cu FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali s-a distanţat la 12 puncte de cea a lui Dan Şucu

Din păcate, nu am reuşit să luăm cele 3 puncte. Suntem supăraţi din pricina acestui lucru, dar nu avem ce să facem, peste 5 zile ne aşteaptă derby-ul cu FCSB.

Eu zic că am dominat prima repriză. Am avut ocazii, puteam să dăm gol, dar, din păcate, la primul şut al lor, cred, pe spaţiul porţii, ne-au dat şi gol.

Nu am reuşit să nu primim gol în această seară.

Reclamă

(n.r.: despre faptul că i-a luat locul lui Săpunaru în echipă) Cristi a fost afară, a fost lângă noi, ne susţine tot timpul. Eu mă bucur că sunt sănătos şi am putut fi în teren.

(n.r.: despre derby-ul cu FCSB) Va fi un derby frumos, un spectacol, sperăm şi în teren şi în tribune şi la sfârşitul celor 90 de minute sperăm să luăm cele 3 puncte. Îi cunosc foarte bine (n.r: pe cei de la FCSB).

Au fost 3 etape favorabile pentru ei, sperăm ca la meciul viitor să reducem diferenţa şi, după înjumătăţire, o luăm treptat”, a declarat Iulian Cristea pentru digisport.ro după Universitatea Craiova – Rapid 1-1.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova – Rapid 1-1. Echipa lui Bergodi, pas greşit în lupta la titlu. FCSB s-a distanţat la 12 puncte

Universitatea Craiova – Rapid 1-1. Echipa lui Bergodi a pierdut două puncte mari în lupta la titlu cu FCSB. Înaintea derby-ului de la finalul săptămânii, FCSB are un avans de 12 puncte în frntea clasamentului.

Alexandru Mitriţă a deschis scorul la Craiova, cu o execuţie din interiorul careului. Rapid a egalat în a doua repriză prin Hromada.

CSU Craiova (4-3-3): L. Popescu – Vlădoiu, Screciu, Maldonado, Bancu (cpt.) – Al. Crețu, Mateiu, Houri – Baiaram, Markovic, Mitriță

Rezerve: M. Goga – Soiri, Badelj, Zajkov, Raul Silva, Kozulj, Mekvabishvili, Danciu, Bană, Cîmpanu, Blesa, A. Ivan

Antrenor: Ivaylo Petev

Rapid (4-3-3): Aioani – Braun, I. Cristea, Iacob (cpt.), Bădescu – Hromada, Hasani, Oaidă – Krasniqi, Rrahmani, Petrila

Rezerve: Drăghia – Borza, Săpunaru, Dr. Grigore, Djokovic, Al. Albu, Bamgboye, El Sawy, Papeau, Cîrjan, Burmaz

Reclamă

Antrenor: Cristiano Bergodi

Cristiano Bergodi, mesaj despre lupta la titlu

Cristiano Bergodi a auzit ce a spus Gigi Becali şi a venit cu replica. După ce patronul de la FCSB a declarat că va sărbători cu un mare foc de artificii titlul echipei sale, după al cincilea meci din play-off, antrenorul Rapidului a transmis că acesta se grăbeşte să facă astfel de afirmaţii.

Cristiano Bergodi l-a sfătuit pe Gigi Becali să nu se mai grăbească spunând că va sărbători titlul FCSB-ului, încă din etapa a cincea a play-off-ului. Antrenorul celor de la Rapid a declarat că îl amuză afirmaţiile patronului roş-albaştrilor.

De asemenea, Bergodi a transmis faptul că Rapid se va lupta pentru primul loc atât cu FCSB, cât şi cu CFR Cluj şi Universitatea Craiova.

Domnul Becali se grăbeşte puţin, zic eu. E simpatic cu chestia asta cu artificiile. La început spusese că vor fi după al treilea meci din play-off, acum după al cincilea. Eu cred că se grăbeşte. Dumnealui e şi personajul care uneori spune lucruri aşa, ne distrăm, ne amuzăm şi poate spune ce vrea. Noi în continuare luptăm cu ei, cu CFR şi cu Craiova, avem un meci foarte dificil”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și