Închide meniul

Ce a spus Nicolae Dică despre plecarea de la FC Voluntari după umilinţa cu Sepsi! „Nick” nu a obţinut nicio victorie cu ilfovenii

Bogdan Stănescu Publicat: 4 martie 2024, 19:27

Reclamă
Ce a spus Nicolae Dică despre plecarea de la FC Voluntari după umilinţa cu Sepsi! „Nick nu a obţinut nicio victorie cu ilfovenii

Ce a spus Nicolae Dică despre plecarea de la FC Voluntari după umilinţa cu Sepsi

Nicolae Dică / Profimedia Images

Sepsi – FC Voluntari s-a terminat 4-0, iar Nicolae Dică rămâne fără victorie de când i-a preluat pe ilfoveni. Iată ce a spus Nicolae Dică despre plecarea de la FC Voluntari după umilinţa cu Sepsi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Dică a dezvăluit că a avut o discuţie cu conducerea înainte de acest meci. Conducătorii lui FC Voluntari i-au transmis lui „Nick” că îl susţin, în ciuda rezultatelor slabe.

Ce a spus Nicolae Dică despre plecarea de la FC Voluntari după umilinţa cu Sepsi!

Le-am acordat șanse jucătorilor care au evoluat mai puțin sau deloc în ultimele jocuri. Am vrut să vin cu jucători proaspeți, dar am făcut greșeli.

Mai comentez arbitrajul la 4-0 și la câte ocazii au avut? Nu are rost. Noi nu am fost bine și trebuie să vedem ce vom face de mâine, pentru a arăta bine la meciul cu ‘U’ Cluj. Am făcut o parte secundă foarte proastă, jucătorii care au venit de pe bancă nu au adus un plus.

Normal că ne putem salva, nu este o diferență mare la înjumătățire. 

Reclamă

Am mizat pe acest lucru, să vin cu jucătorii care au evoluat mai puțin, jucători cu experiență. Aceștia sunt jucătorii, cu ei mergem în continuare. Avem încredere că putem să salvăm echipa. 

(N.r. Simțiți aceeași încredere din partea conducerii?) Da, am avut o discuție cu cei din conducere, au încredere în mine, în echipă. Doar împreună putem reuși. Nu ne gândim acum la măsuri, ne gândim cum să pregătim meciul următor”, a declarat Nicolae Dică pentru digisport.ro după Sepsi – Voluntari 4-0.

Sepsi – FC Voluntari 4-0. Covăsnenii rămân în cursa pentru play-off

Sepsi – FC Voluntari 4-0, într-un meci din etapa a 29-a, penultima a sezonului regular al Ligii 1. Golurile au fost marcate de Ştefănescu ’11 (penalty), ’61, Varga ’52 şi Matei ’58.

Reclamă 4 / 0/3

Sepsi ocupă locul şapte în clasament, cu 40 de puncte, cu unul mai puţin decât echipa de pe locul 6, Universitatea Cluj. FC Voluntari este pe 14, cu 27 de puncte.

Sepsi: D. Moldovan – Oteliţă (Oroian ’72), Ciobotariu, Kecskes, Fl. Ştefan – Kallaku (Popşa ’82), N. Păun – Ştefănescu, C. Matei (Aganovic ’72), K. Varga (R. Varga ’72) – Safranko (Rondon ’82). Antrenor: Bernd Storck.

FC Voluntari: J. Fernandez – Ricardinho, Turda, Matricardi, Carnat – Droppa (Cascini ’66), Crepulja (Răduţ ’46) – Boboc, R. Popescu (D. Andrei ’46), Dumiter (Ciobanu ’46) – Nemec (Florea ’72). Antrenor: Nicolae Dică.

Cartonaş galben: Matei ‘70

Arbitri: Marcel Bîrsan – Ovidiu Artene, Vladimir Urzică – Alina Peşu

Camera VAR: Vladimir Urzică, Sebastian Colţescu

Observatori: Adrian Comănescu, Ion Marin

Reclamă

Ce spunea antrenorul covăsnenilor, Bernd Storck, înainte de meciul cu Voluntari

Trebuie să luăm meci cu meci și să câștigăm partida de pe teren propriu cu Voluntari. Să vedem ce vor face și adversarii. Nu suntem noi singura echipă care se bate pentru play-off. Trebuie să continuăm în același fel, trebuie să ne concentrăm pentru meciul de acasă. Putem să câștigăm acel meci dacă vom juca precum am făcut-o în celelalte partide de pe teren propriu”, declara antrenorul lui Sepsi, Bernd Storck, înaintea meciului cu Voluntari.

Sepsi e o echipă care luptă pentru play-off, trebuie să mergem să jucăm, să avem curaj și personalitate. Asta vreau de la jucătorii mei. Vreau să intrăm pe teren și să avem personalitate! Ne putem bate cu orice echipă, cred în continuare în jucători. Sper să ne îndeplinim obiectivele. Nu va fi ușor. Dar așteptăm prima victorie și după vom avea mai mult încredere. Facem jocuri bune, dar din păcate nu luăm puncte. Cu UTA, Universitatea Craiova și cu FCSB nu meritam să pierdem”, declara antrenorul ilfovenilor, Nicolae Dică, înainte de meciul cu Sepsi.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și