Închide meniul

Ce amenzi au primit Alexandru Pantea şi Florinel Coman, după ce au fost eliminaţi în UTA – FCSB. Deciziile luate de FRF

Iulian Focșăneanu Publicat: 30 august 2023, 21:33

Reclamă
Ce amenzi au primit Alexandru Pantea şi Florinel Coman, după ce au fost eliminaţi în UTA – FCSB. Deciziile luate de FRF

Ce amenzi au primit Alexandru Pantea şi Florinel Coman, după ce au fost eliminaţi în UTA - FCSB

Florinel Coman şi George Găman / Hepta

S-a anunţat ce amenzi au primit Alexandru Pantea şi Florinel Coman, jucătorii care au fost eliminaţi în meciul UTA – FCSB, scor 2-1, din etapa a 7-a a Ligii 1. Hotărârea a fost luată de Comisia de Disciplină din cadrul FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Întrunită miercuri, Comisia de Disciplină a decis sancţiuni pentru FC Dinamo, Petrolul Ploieşti, FC Universitatea Cluj şi CFR Cluj, ca urmare a incidentelor de la meciuri din ultimele două etape ale Superligii, anunţă news.ro.

Ce amenzi au primit Alexandru Pantea şi Florinel Coman

AS FC Universitatea Cluj vs. FC CFR 1907 Cluj – Incidente – În temeiul art. 82.1 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul AS FC Universitatea Cluj cu penalitate sportivă de 10.000 lei. În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul FC CFR 1907 Cluj cu penalitate sportivă de 10.000 lei.

SC Dinamo 1948 vs. ACS Petrolul 52 – Incidente – În temeiul art. 82.1 şi art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul Dinamo 1948 cu penalitate sportivă de 10.000 lei. În temeiul art. 82.2 şi art. 83.2.d, cu aplicarea art. 12, 14 bis şi 15 din RD, se sancţionează clubul ACS Petrolul 52 cu penalitate sportivă de 5.000 lei.

Comisia a anunţat sancţiuni şi ca urmare a eliminărilor:

Reclamă

FC CFR 1907 Cluj vs. AFC Botoşani – Eliminare Olinga Essono (AFC Botoşani) – În temeiul art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează fotbalistul cu suspendare pentru un trei jocuri şi penalitate sportivă de 3.000 lei.

AFC UTA Arad vs. FC FCSB – Eliminare Pantea Grigoras, Coman Florinel Teodor (FC FCSB) – În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează fotbaliştii cu suspendare pentru câte un joc şi câte o penalitate sportivă de 740 lei„, se arată în comunicatul oficial.

Alexandru Pantea a fost eliminat cu scandal în meciul de la Arad. A primit cartonaş galben în minutul 17, după ce George Găman a acordat şi un penalty controversat pentru gazde. Tânărul fundaş a fost avertizat din nou în prelungirile primei reprize, după un henţ. Şi Florinel Coman a primit două cartonaşe galbene.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a avut un reproş pentru Alexandru Pantea după înfrângerea cu UTA. Acesta l-a avertizat pe jucătorul de 19 ani.

Bineînţeles că el, în mod normal, nu trebuia să sară acolo. Trebuia doar să pună corpul şi faza se termina”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Florinel Coman şi Alexandru Pantea vor rata derby-ul cu Universitatea Craiova, din Ghencea. Nici Vlad Chiricheş, accidentat în disputa cu UTA, nu va putea fi recuperat la timp.

Florinel Coman, amendat de Gigi Becali după UTA – FCSB 2-1

Florinel Coman, amendat de Gigi Becali după UTA – FCSB 2-1. Chiar dacă a început partida de la Arad foarte bine, marcând încă din minutul 4, Coman a părăsit terenul în minutul 83 după ce a văzut al doilea cartonaş galben pentru că l-a lovit pe Ivalyo Markov.

Gestul lui Florinel Coman nu rămâne nepedepsit. Chiar dacă este unul dintre liderii roş-albaştrilor, Gigi Becali nu îl iartă pe cel care a înscris deja patru goluri în acest sezon.

Patronul roş-albaştrilor a anunţat că îl va amenda pe Florinel Coman cu 10.000 de euro pentru eliminarea din meciul cu UTA.

O să-i dau amendă, dar nu vreau nici să-i dau să-l usture la os, că am nevoie de el. După, poate face pe supăratul, ca Miculescu, ca George Popescu (n.r. Tavi), și nu mai joacă bine. Dar 10.000 tot îi dau. De ce? Eu am 65 de ani, mai stau să mă uit toată ziua la fotbal. Cum să-ți permiți așa ceva?

Reclamă

Unde a văzut Coman vreodată în fotbalul european la Neymar, Mbappe, Ronaldo, să facă așa ceva? Ce mă, ești țigan, cum să faci așa ceva? Doamne, iartă-mă, mă bagă și la discriminare. Cum să faci așa ceva, să dai cu cotul? Ce e asta? Eu nu înțeleg.

Acolo s-a enervat că l-a împins, înțeleg, a luat galben. Dar să te duci să dai cu cotul… E inadmisibil. N-ai cum să fii fotbalist și să faci așa ceva. N-am apucat să vorbesc cu el, îi spuneți voi”, a declarat Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și