Închide meniul

Ce condiţie a pus Mirel Rădoi pentru a semna cu Universitatea Craiova. Ce staff va avea

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 august 2022, 22:05

Reclamă
Ce condiţie a pus Mirel Rădoi pentru a semna cu Universitatea Craiova. Ce staff va avea

Mirel Rădoi este aproape de a semna cu Universitatea Craiova

Mirel Rădoi este dorit la Universitatea Craiova / Profimedia

Ce condiţie a pus Mirel Rădoi pentru a semna cu Universitatea Craiova, după ce fostul selecţioner a devenit favorit să îi ia locul lui Laszlo Balint pe banca Universităţii Craiova. Pentru a accepta oferta lui Mihai Rotaru, Mirel Rădoi i-a pus o condiţie esenţială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi este tot mai aproape de a semna cu Universitatea Craiova. Fostul selecţioner se ţine tare în negocierile cu Mihai Rotaru.

Ce condiţie a pus Mirel Rădoi pentru a semna cu Universitatea Craiova

Conform eurosport.ro, Mirel Rădoi i-a cerut transferuri lui Mihai Rotaru pentru a accepta oferta de a antrena Universitatea Craiova.

Conform sursei citate, Mirel Rădoi şi-a stabilit si staff-ul pe care îl va avea la Craiova. Este vorba de Florin Constantinovici, cu care a colaborat la naționala de tineret a României, Robert Tufiși și Mihai Ianovschi, ultimul fiind liber de contract după ce a plecat de la FC Argeş.

Rădoi trebuie să aducă şi spectacolul la Craiova. Chiar Andrei Ivan s-a arătat nemulţumit de jocul pe care echipa l-a practicat cu Balint pe bancă.

Reclamă

„Suntem bucuroşi că am câştigat. Nu o mai făcusem de câteva etape. Sincer nu îmi place cum arată jocul. Jucăm din trei în trei zile. Ne-am cam dominat. Nu este vorba că nu mai pot juca. La fiecare duel, adversarul mă loveşte în zona unde mă doare.

Astăzi am jucat doar o repriză, probabil ca să fiu apt pentru meciul din Conference League. În Polonia ne-au dominat rău. Vom vedea mâine ce vom face. La meci au fost două galerii frumoase. Stadionul a fost plin. Fanii ne-au susţinut de la spate”, a declarat Andrei Ivan pentru Digi Sport.

Laszlo Balint a fost adus la Universitatea Craiova după ce Laurențiu Reghecampf a fost demis pentru că nu a câștigat niciun trofeu în sezonul precedent.

Reclamă 4 / 0/3

Doar două victorii are Laszlo Balint la Universitatea Craiova: 3-0 cu Vllaznia și 2-1 cu FC U Craiova 1948. A mai înregistrat două înfrângeri (0-1 cu Rapid și 0-1 cu Zorya) și trei remize (2-2 cu Sepsi, 1-1 cu Vllaznia și 1-1 cu U Cluj).

Prima reacţie a lui Sorin Cârţu, după ce a fost anunţată plecarea lui Laszlo Balint de la Universitatea Craiova

Nu putem să vorbim mai târziu de munca antrenorului? Deocamdată nu comentez, mai vorbim. Nu ne aşteptam la acest început de sezon. Voiam altceva.

Trebuie să intru în probleme de analiză, de chestii tactice. Nu vreau să vorbesc eu, trebuie să vorbească antrenorii. Voiam altceva, aşa ca design, ca imagine, nu arătăm prea bine. Şi atunci te gândeşte la orice, poţi să te gândeşti la orice„, a spus Sorin Cîrţu la orangesport.ro.

Mirel Rădoi l-a refuzat în trecut pe Mihai Rotaru

Nicolae Dică a confirmat faptul că Mirel Rădoi a avut ofertă de la Universitatea Craiova. Imediat după ce Laurenţiu Reghecampf a fost demis, Mihai Rotaru a negociat cu Mirel Rădoi.

„Aşa am crezut, da, că o să fie acolo. Eram 90% sigur că va ajunge acolo, dar…Eu ştiu de ce n-a ajuns, dar nu pot să spun. Ştiu ce s-a întâmplat, dar poţi să-l întrebi pe el, nu pot să spun„, a spus Nicolae Dică într-o emisiune la orangesport.ro.

Fostul selecţioner este liber de contract după ce a decis, în noiembrie 2021, să plece de la echipa naţională a României.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și