Închide meniul

„Avem calitate!” Damjan Djokovic vrea titlul cu Rapid pe „modelul CFR Cluj”. Cum poate fi răpusă FCSB: „Asta trebuie să facem!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 februarie 2024, 0:17

Reclamă
„Avem calitate! Damjan Djokovic vrea titlul cu Rapid pe „modelul CFR Cluj. Cum poate fi răpusă FCSB: „Asta trebuie să facem!

Damjan Djokovic vrea titlul cu Rapid pe "modelul CFR Cluj"

Damjan Djokovic, după ce a marcat în CFR Cluj - Rapid / Captură Orange Sport

Damjan Djokovic vrea titlul cu Rapid pe „modelul CFR Cluj”. Mijlocaşul croat a decis derby-ul din Gruia, din etapa a 25-a a Ligii 1, cu un gol marcat în minutul 9. Nu s-a ferit de cuvinte când a fost întrebat despre şansele la titlu ale noii sale echipe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Djokovic a fost de patru ori campion cu CFR Cluj şi speră să dea lovitura şi cu Rapid. Ştie cum poate fi răpusă FCSB. Avansul faţă de roş-albaştri s-a redus la şase puncte.

Damjan Djokovic vrea titlul cu Rapid pe „modelul CFR Cluj”

Croatul care a înscris primul său gol în tricoul alb-vişiniu a dezvăluit că Rapid trebuie să fie concentrată doar pe a câştiga puncte, indiferent de jocul prestat. Djokovic anunţă că este mai puţin important modul prin care se obţin victoriile.

E o victorie foarte importantă. E un stadion pe care dacă am marcat, am făcut-o pentru CFR. Mergem mai departe. Am început bine anul, încercăm să o ținem tot așa.

Aici chiar m-am simțit ca acasă! Am rămas prieten cu unii jucători de la CFR Cluj. Pe teren e vorba de muncă, mă bucur că am reușit să câștigăm aici.

Reclamă

Eu zic că Rapid are calitate, mai ales după transferurile din iarnă. Trebuie să așezăm puțin jocul, încetul cu încetul trebuie să ne așezăm. Și la CFR am început cu mulți jucători noi, nu jucam strălucit, dar aveam rezultate.

O să vedem cum va fi lupta pentru titlu. Avem drumul nostru, sunt multe puncte de făcut pentru a vorbi de un obiectiv mai mare”, a spus Damjan Djokovic, la digisport.ro.

CFR Cluj, învinsă pe teren propriu de Rapid

Damjan Djokovic a marcat singurul gol al derby-ului din Gruia. A înscris, în minutul 9, cu un şut deviat. Cu 4 titluri cucerite în tricoul CFR-ului, croatul a refuzat să se bucure pentru primul său gol la Rapid. CFR Cluj a atacat în gol şi a cedat cu 0-1. A suferit prima înfrângere stagională pe teren propriu!

Reclamă 4 / 0/3

CFR Cluj: Sava – Mogoş, Boben, M. Ilie, Manea – Muhar, Keita, Tachtsidis (El Kaddouri ’60) – Deac, Bîrligea (Godly ’46), Otele (Serebe ’81). Antrenor: Adrian Mutu.

Rapid: Aioani – Onea (Braun ’54), Săpunaru (Cristea ’17), Iacob, Borza – Al. Albu, Djokovic – Krasniqi (Bamgboye ’70), Burmaz, Papeau (Petrila ’70) – Rrahmani (Oaidă ’70). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: Tachtsidis ’77, Deac ‘90+3 / Albu ‘86

Arbitri: Sebastian Colţescu – Ovidiu Artene, Daniel Mitruţi – Iulian Dima

Arbitri VAR: Sorin Costreie, Szabolcs Kovacs

Observatori: Marcel Savaniu, Dan Potocianu

Rapid a obţinut a patra victorie la rând, din tot atâtea meciuri disputate în 2024. Giuleştenii s-au apropiat astfel la 6 puncte de liderul FCSB. Jucătorii lui Elias Charalambous joacă în această etapă pe teren propriu cu Sepsi. Meciul va fi duminică, de la ora 20:45, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Cum arată casamentul în Liga 1:

1. FCSB – 51 de puncte
2. Rapid – 45 de puncte
3. CFR Cluj – 42 de puncte
4. Universitatea Craiova – 38 de puncte
5. Farul – 37 de puncte
6. Sepsi – 33 de puncte
7. Hermannstadt – 33 de puncte
8. U Cluj – 33 de puncte

Damjan Djokovic le-a răspuns contestatarilor cu primul gol în tricoul Rapidului

Djokovic a şutat fără să stea pe gânduri. Balonul a fost deviat de Boben şi a intrat în poarta apărată de Sava.

Damjan Djokovic a fost jucător de bază la CFR Cluj între 2017 şi 2021. A refuzat să se bucure după ce a înscris, din respect pentru fosta sa echipă.

Veteranul de 33 de ani a marcat al treilea gol stagional. Mai avea două reuşite în tricoul FCSB-ului, în partidele cu Sepsi, respectiv Petrolul.

Djokovic a fost cel mai contestat transfer al iernii făcut de Dan Şucu în această perioadă de mercato.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor Vezi toate știrile
Citește și