Închide meniul

Ce riscă Elias Charalambous după ce le-a arătat semne obscene fanilor lui Dinamo. Ce scrie în Regulamentul Disciplinar

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 noiembrie 2023, 16:46

Ce riscă Elias Charalambous după ce le-a arătat semne obscene fanilor lui Dinamo. Ce scrie în Regulamentul Disciplinar

Elias Charalambous poate primi o suspendare drastică.

Elias Charalambous / Profimedia

Ce riscă Elias Charalambous după ce le-a arătat semne obscene fanilor lui Dinamo. Tehnicianul celor de la FCSB ar putea primi o pedeapsă drastică după derapajul de la finalul partidei de pe Arena Națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul dintre Dinamo și FCSB s-a încheiat cu scorul de 0-1 și a contat pentru etapa cu numărul 17 a Ligii 1. La capătul meciului, tehnicianul vicecampioanei le-a arătat semne obscene fanilor lui Dinamo care îl apostrofau, în timp ce se deplasa către vestiare.

Ce riscă Elias Charalambous după ce le-a arătat semne obscene fanilor lui Dinamo. Ar putea să stea pe bară până la 6 etape

Potrivit Regulamentului Disciplinar al Federației Române de Fotbal, în cazul în care observatorul partidei a notat gestul lui Elias Charalambous, acesta ar putea sta pe bară până la 6 meciuri. Iată ce scrie în regulament:

„Orice persoană care provoacă publicul sau alte persoane prin gesturi, cuvinte sau alte mijloace înainte, în timpul sau după terminarea unui joc, va fi suspendată de la 1 la 6 jocuri dacă este jucător sau antrenor și de la o lună la 3 luni dacă este oficial”.

O posibilă supendare ar fi o lovitură pentru echipa patronată de Gigi Becali, având în vedere faptul că programul „roș-albaștrilor” este unul foarte aglomerat de partide importante. În următoarele 6 partide, FCSB se va duela cu: Oțelul, FCU Craiova (în Cupa României), CFR Cluj, Hermannstadt, Poli Iași și UTA Arad. Toate aceste meciuri vor fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

Explicaţiile lui Elias Charalambous, după ce le-a arătat gesturi obscene fanilor lui Dinamo

Au apărut explicaţiile lui Elias Charalambous, după ce le-a arătat gesturi obscene fanilor lui Dinamo. Antrenorul FCSB-ului a oferit primele declaraţii, la conferinţa de presă, despre incidentele din finalul partidei de pe Arena Naţională.

Întrebat de reporterul AntenaSport cum de a ajuns să aibă o astfel de reacţie, Elias Charalambous a ţinut să afirme că incidentul nu este unul care să merite amintit. Reacţia este bulversantă.

„Este ceva ce se întâmplă în fotbal, nu a fost nimic special. Dacă vedeţi toate meciurile din Europa, din întreaga lume, astfel de lucruri se întâmplă. Nu trebuie să ne concentrăm atât de mult pe astfel de lucruri.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Dar ce s-a întâmplat?) Indiferent ce mi-au spus ei sau ce am făcut eu, e ceva ce se întâmplă. Nu este bine să luăm fiecare detaliu şi să încercăm să îl facem important”, a declarat Elias Charalambous.

FCSB a reuşit să o învingă pe marea rivală, Dinamo, şi să se distanţeze la cinci puncte de FCSB. Roş-albaştrii au 7 puncte avans faţă de Rapid, dar giuleştenii vor juca împotriva lui U Cluj în ultima partidă a etapei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și