Închide meniul

Explicaţiile lui Elias Charalambous, după ce le-a arătat gesturi obscene fanilor lui Dinamo. Reacţie bulversantă!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 noiembrie 2023, 0:12

Explicaţiile lui Elias Charalambous, după ce le-a arătat gesturi obscene fanilor lui Dinamo. Reacţie bulversantă!

Explicaţiile lui Elias Charalambous, după ce le-a arătat gesturi obscene fanilor lui Dinamo

Elias Charalambous, la conferinţa de presă / AS.ro

Au apărut explicaţiile lui Elias Charalambous, după ce le-a arătat gesturi obscene fanilor lui Dinamo. Antrenorul FCSB-ului a oferit primele declaraţii, la conferinţa de presă, despre incidentele din finalul partidei de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De îndată ce Iulian Călin a fluierat finalul meciului, antrenorul celor de la FCSB a plecat imediat la vestiare. În drumul spre cabine, cipriotul a fost scuipat de un fan dinamovist. Elias Charalambous nu a rămas dator şi a arătat scene obscene în direcţia fanilor de la tribună.

Explicaţiile lui Elias Charalambous, după ce le-a arătat gesturi obscene fanilor lui Dinamo

Întrebat de reporterul AntenaSport cum de a ajuns să aibă o astfel de reacţie, Elias Charalambous a ţinut să afirme că incidentul nu este unul care să merite amintit. Reacţia este bulversantă.

Este ceva ce se întâmplă în fotbal, nu a fost nimic special. Dacă vedeţi toate meciurile din Europa, din întreaga lume, astfel de lucruri se întâmplă. Nu trebuie să ne concentrăm atât de mult pe astfel de lucruri.

(Reporter: Dar ce s-a întâmplat?) Indiferent ce mi-au spus ei sau ce am făcut eu, e ceva ce se întâmplă. Nu este bine să luăm fiecare detaliu şi să încercăm să îl facem important„, a declarat Elias Charalambous.

Reclamă

FCSB a reuşit să o învingă pe marea rivală, Dinamo, şi să se distanţeze la cinci puncte de FCSB. Roş-albaştrii au 7 puncte avans faţă de Rapid, dar giuleştenii vor juca împotriva lui U Cluj în ultima partidă a etapei.

Gestul incredibil făcut de Florinel Coman, după ce o petardă a explodat lângă el în Dinamo – FCSB

„Mbappe” Coman a răbufnit după ce o petardă a explodat lângă el. Marcatorul golului care a „dezgheţat” tabela de pe Arena Naţională a avut un exces de furie.

În minutul 72, roş-albaştrii au primit o lovitură liberă la aproximativ 35 de metri de poarta apărată de Golubovic. Aflat în apropierea tuşei, Florinel Coman a fost apostrofat dur de fanii dinamovişti. Lângă „perla” lui Gigi Becali a explodat şi o petardă.

Reclamă 4 / 0/3

A fost momentul în care atacantul liderului din Liga 1 nu s-a mai putut abţine şi a vrut să se îndepărteze de balon. Arbitrul Iulian Călin i-a cerut să execute lovitura liberă şi să nu tragă de timp. Reacţia lui Coman a fost una de necrezut.

Florinel Coman a mutat mingea şi a şutat fără să se mai uite la coechipieri. A trimis ostentativ spre ultraşii FCSB-ului din peluză. Gestul i-a surprins chiar şi pe comentatorii partidei.

FCSB are cinci puncte avans faţă de CFR după victoria cu Dinamo

Început cu zece minute întârziere, din cauza reprogramării partidei Oţelul – Universitatea Craiova, partida dintre Dinamo şi FCSB a consemnat o ocazie a lui Olaru, în minutul 2. Amzăr a trimis mult peste poartă în minutul 32. Pe final de repriză, FCSB a cerut penalti la un contact în careu, între Bena şi Miculescu, dar arbitrul Iulian Călin nu a dat nimic.

După pauză, Olaru a ratat, trimiţând pe lângă poartă în minutul 47. În minutul 49 jucătorii au fost aproape de o încăierare generală, după un duel între Bena şi Şut, iar suporterii FCSB au aruncat cu petarde în grupul de fotbalişti aflat în careul dinamovist. Florinel Coman a deschis scorul în minutul 52, din lovitură liberă, şutând perfect şi învingându-l pe Golubovic. Goncalo Gregorio a replicat în minutul 63, cu un şut de la distanţă, iar în minutul 81 Ghezali a şutat direct în braţele lui Târnovanu. Dani Iglesias a ratat ultima ocazie importantă a meciului şi FCSB s-a impus cu 1-0.

A fost cea de-a 24-a partidă consecutivă dintre cele două echipe în care s-a marcat cel puţin un gol.

În clasament, FCSB se distanţează de CFR Cluj, având 37 de puncte, faţă de 32 ale ardelenilor. Dinamo ocupă penultimul loc, 15, cu 10 puncte, şi a ajuns la trei înfrângeri consecutive.

DINAMO: Golubovic – Cr. Costin, Lucas de Araujo, Homawoo (R. Patriche 29), Amzăr – Dani Iglesias, Bena (Bani 69), Ilic – Ghezali, Hakim Abdallah (Politic 69), Goncalo Gregorio. ANTRENOR: Ovidiu Burcă

Reclamă

FCSB: Târnovanu – A. Pantea, Ngezana, Lixandru, Radunovic – Djokovic (Ov. Popescu 46), Ad. Şut, Olaru – Al. Băluţă, D. Miculescu (Compagno 46), Fl. Coman (D. Rotariu 85). ANTRENOR: Elias Charalambous

Cartonaşe galbene: Bena 51, R. Patriche 54 / Şut 51, Lixandru 74, Fl. Coman 79, Ngezana 89, Băluţă 90+1

Arbitri: Iulian Călin – Ferencz Tunyogi, Romică Bîrdeş – Iulian Dima

Arbitru VAR: Sebastian Colţescu – Mircea Orbuleţ

Observator: Adrian Vidan

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și