Închide meniul

Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!”

Viviana Moraru Publicat: 23 aprilie 2024, 18:02

Reclamă
Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!

Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB

Dorin Rotariu, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

S-a aflat ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB. Iosif Rotariu a făcut anunţul şi a dezvăluit că mijlocaşul e gata să evolueze din nou în străinătate, din vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dorin Rotariu a fost transferat de FCSB în toamna anului trecut, însă în pauza din iarnă, şi-a reziliat contractul cu roş-albaştrii, deoarece a intrat în dizgraţiile lui Gigi Becali.

Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB

Iosif Rotariu a transmis că nepotul său se antrenează cu Poli Timişoara, însă nu s-a pus problema să semneze cu echipa de pe Bega. Dorin Rotariu îşi doreşte să evolueze la o formaţie din străinătate, iar unchiul său e convins că CV-ul pe care îl are îl va ajuta să-şi găsească o echipă în vară.

„Nu se pune problema ca Dorin Rotariu să semneze cu Poli Timișoara. Într-adevăr, se antrenează cu Poli, îi place foarte mult atmosfera, clubul, dar nu se pune problema să rămână aici.

Are 28 de ani, își dorește foarte mult să joace în străinătate. Are un CV foarte bun, și-a recăpătat pofta de fotbal după perioada de la FCSB și cu siguranță, la vară, va pleca în străinătate. Nu ia în calcul să semneze în România”, a declarat Iosif Rotariu, conform gsp.ro.

Reclamă

Dorin Rotariu a bifat doar şapte meciuri la FCSB, fără să marcheze vreun sau să ofere vreo pasă decisivă. Acesta şi-a reziliat contractul cu roş-albaştrii la începutul anului.

Plecat de la FCSB, Dorin Rotariu este refuzat de două echipe care l-au ofertat în toamnă

Plecat de la FCSB, Dorin Rotariu este refuzat de două echipe care l-au ofertat în toamnă. Mijlocaşul ofensiv de 28 de ani a fost convins de Gigi Becali să îşi rezilieze contractul pe care îl avea cu liderul Ligii 1.

Dinamo şi Sepsi au încercat să îl transfere în luna octombrie, dar Rotariu le-a refuzat pentru a juca la FCSB. Latifundiarul din Pipera l-a convins cu un salariu lunar de 20.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, Dorin Rotariu a fost anunţat că nu se pune problema de a mai ajunge la Sfântu Gheorghe, sau la gruparea din Ştefan cel Mare.

”Interesul pentru Rotariu a fost în vară, nu acum. Din punctul nostru de vedere, lista de transferuri este închisă, mai ales că Andres Dumitrescu poate juca și extremă dreapta, deci nu cred că suntem descoperiți pe acest post”, a declarat Laszlo Dioszegi, pentru iamsport.ro.

Şi Zeljko Kopic a anunţat că nu ia în calcul să îl aducă pe Dorin Rotariu la Dinamo, după ce „câinii” l-au dorit în vară.

(Rotariu s-a despărţit de FCSB, veţi încerca să-l aduceţi?) Nu!„, a fost răspunsul direct al antrenorului lui Dinamo.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și