Închide meniul

Malcom Edjouma, eliminat în FCSB – FC Voluntari! „Pogba de România” ratează derby-ul cu Universitatea Craiova

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 septembrie 2022, 23:08

Malcom Edjouma, eliminat în FCSB – FC Voluntari! „Pogba de România ratează derby-ul cu Universitatea Craiova

Malcom Edjouma, prima reacţie după ce s-a accidentat şi va rata finalul sezonului la FCSB

Malcom Edjouma, în timpul unui meci / Hepta

Malcom Edjouma a fost eliminat în meciul FCSB – FC Voluntari, scor 1-1, din etapa a 10-a a Ligii 1. Mijlocaşul comparat de Gigi Becali cu Paul Pogba a primit două cartonaşe galbene pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Francezul a fost avertizat prima dată în minutul 86, când Marcel Bîrsan a considerat că jucătorul lui FCSB a făcut henţ. Edjouma a protestat şi a arătat că a lovit mingea cu umărul şi că decizia „centralului” a fost greşită. Pe reluări s-a putut observa că fotbalistul avea dreptate.

Malcom Edjouma, eliminat în FCSB – FC Voluntari

În minutul 86, la scurt timp după ce David Miculescu a deschis scorul, Edjouma a mai văzut un cartonaş galben. A făcut un fault şi nu a scăpat. A fost eliminat şi îi va lipsi lui Nicolae Dică.

Mijlocaşul de 25 de ani nu va putea juca chiar în derby-ul cu Universitatea Craiova, din următoarea etapă. În cinci meciuri din această ediţie de campionat a jucat Edjouma.

FC Voluntari a şi profitat de superioritatea numerică şi a lăsat-o pe FCSB fără victorie pe Arena Naţională. Adam Nemec a marcat, din penalty, în al 7-lea minut al prelungirilor. FCSB este pe locul 13 în Liga 1.

Reclamă

Joyskim Dawa, gafă uriaşă în FCSB – Voluntari

Joyskim Dawa, gafă uriaşă în FCSB – Voluntari la faza golului anulat marcat de ilfoveni. În minutul 16, FC Voluntari a marcat pe Arena Naţională.

Cristi Costin a primit o pasă în spatele apărării celor de la FCSB. Acesta a fost altruist şi a centrat în centrul careului celor de la FCSB.

Mingea a fost trimisă direct în picioarele lui Joyskim Dawa. Deşi părea o simplă formalitate pentru fundaş să respingă, acesta a luftat incredibil, iar mingea a ajuns la Matricardi, care a trimis mingea în poartă. Din fericire pentru Dawa, Cristi Costin se afla în poziţie de offside, iar golul a fost anulat.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB – FC Voluntari 1-1

FCSB a încheiat la egalitate, scor 1-1, luni, pe teren propriu, cu FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a X-a din Superliga de fotbal. Ilfovenii au reuşit să egaleze în minutul 90+7, printr-un gol marcat din penalti în minutul 90+7.

Pentru FCSB a marcat Miculescu, în minutul 82, iar pentru FC Voluntari a înscris Nemec din penalti, în minutul 90+7.

În minutul 16, Matricardi a marcat, dar golul a fost anulat pe motiv de ofsaid.

FCSB: Târnovanu – Boboc, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru (Oaidă ’77), Edjouma, Oct. Popescu (Radaslavescu ’54)- Cordea (Dulca ’89), Compagno, Coman (Miculescu ’54). Antrenor: Nicolae Dică

FC Voluntari: Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaş – Costin (Droppa ’65), Tavares (Lopes ’70), Meleke, Marrone – Raţă, Damaşcan, Florea (Nemec ’64). Antrenor: Liviu Ciobotariu

Cartonaşe galbene: Edjouma ’68, ’86 / Raţă ’26, Costin ’45+1

Cartonaş roşu: Edjouma ’86

Reclamă

Arbitri: Marcel Bîrsan – Marius Marica, Radu Ghinguleac – Sebastian Colţescu

Camera VAR:: Adrian Cojocaru, Vladimir Urzică

Observatori: Vasile Bratu, Ioan Mironaş.

Recomandări

Malcom Edjouma, eliminat pe Arena Naţională

FCSB – FC Voluntari 1-1

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și