Închide meniul

Cephas Malele și-a reziliat contractul cu CFR Cluj! Anunțul oficial al clubului din Gruia

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 martie 2023, 18:10

Cephas Malele și-a reziliat contractul cu CFR Cluj! Anunțul oficial al clubului din Gruia

Cephas Malele evolua la FCSB din august 2022

Cephas Malele, într-un meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Cephas Malele și-a reziliat contractul cu CFR Cluj. Clubul din Gruia a anunţat, vineri, plecarea atacantului elveţian de origine angoleză. Fotbalistul a fost „dat dispărut” de Dan Petrescu la începutul săptămânii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj informează că încetarea relaţiilor contractuale s-a realizat la solicitarea fotbalistului.

Cephas Malele și-a reziliat contractul cu CFR Cluj

„Conducerea clubului CFR 1907 Cluj şi jucătorul Cephas Malele au ajuns la un acord privind rezilierea amiabilă a contractului scadent la finalul acestui sezon. Atacantul şi-a exprimat dorinţa de a părăsi clubul din motive personale. În consecinţă, urmărind întotdeauna interesele şi nevoile jucătorilor noştri, i-am respectat decizia şi îi dorim multă baftă în activitatea sa ulterioară”, se precizează pe site-ul lui CFR Cluj.

În vârstă de 29 de ani, Malele fusese transferat de CFR Cluj de la clubul Al-Tai din Arabia Saudită la 4 august 2022, iar contractul său expira la 30 iunie 2023.

Reclamă

În cele aproximativ 7 luni, atacantul a evoluat în 28 de partide în toate competiţiile pentru campioana României, marcând 5 goluri. Malele a mai jucat în România la FC Argeş.

Cephas Malele, dat „dispărut” la CFR Cluj

Fotbalistul elvețian a plecat de la CFR Cluj, fără să anunțe clubul, după meciul retur cu Lazio, din play-off-ul Conference League. Președintele clujenilor, Cristi Balaj, susține că fotbalistul are probleme în familie.

„Malele ne-a informat că are anumite probleme de familie. Nu a anunțat (n.r. că nu vine la antrenament). Știm doar că are anumite probleme de familie. Ne-a anunțat o persoană apropiată de el.

Reclamă 4 / 0/3

Noi suntem în legătură cu avocata lui. Am solicitat informații suplimentare. Ni s-a transmis că vom fi anunțați. Avem ușa deschisă pentru orice jucător. Nu e jucător care să fi dorit să vorbească cu noi sau să intre în birou. Nu am pățit așa ceva niciodată. Cel puțin nu eu. Ușa mea e larg deschisă”, a spus Balaj, conform fanatik.ro.

Dan Petrescu, reacție nervoasă după plecarea lui Cephas Malele

„Sunt supărat că Birligea s-a accidentat, Malele a dispărut. Adică s-a accidentat. Plătim pentru dubla cu Lazio.

Malele s-a accidentat, a dispărut și el. Avem puține soluții, nu știu ce o să facem în continuare. (…)Cei din club ar trebui să povestească, eu nu știu ce se întâmplă cu Malele, n-a mai venit la antrenamente”a declarat Dan Petrescu, la finalul partidei Petrolul – CFR Cluj, 2-5, disputate luni.

Recomandări
Citește și...

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” Vezi toate știrile
Citește și