Închide meniul

Cum arată clasamentul din play-off după CFR Cluj – FCSB 1-1. Remiza din Gruia o ajută pe Farul lui Gică Hagi

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2023, 23:10

Cum arată clasamentul din play-off după CFR Cluj – FCSB 1-1. Remiza din Gruia o ajută pe Farul lui Gică Hagi

CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova sunt sub presiune

Hepta

Cum arată clasamentul din play-off după derby-ul CFR Cluj – FCSB, scor 1-1, din etapa a 3-a a Ligii 1. Cele mai bune echipe ale sezonului trecut au făcut un pas greşit în lupta pentru titlu. Rezultatul o avantajează pe Farul lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj şi FCSB şi-au împărţit victoriile în sezonul regulat. CFR Cluj s-a impus cu 1-0 în turul de pe Arena Naţională, iar roş-albaştrii au câştigat cu acelaşi scor returul din Gruia.

Cum arată clasamentul din play-off după CFR Cluj – FCSB 1-1

Dan Petrescu a avut motive de bucurie în startul meciului care o putea apropia pe echipa lui de liderul Ligii 1. Daniel Bîrligea a deschis scorul încă din minutul 19. Florinel Coman i-a dat „Bursucului” planul peste cap în minutul 68, când a executat perfect o lovitură liberă. Billel Omrani îi putea strica de tot seara, dar golul fostului jucător de la CFR Cluj, din prelungiri, nu a fost validat. Francezul era în poziţie de ofsaid.

În urma acestui rezultat, CFR Cluj şi FCSB s-au încurcat reciproc. Ardelenii păstrează un punct avans faţă de roş-albaştri, dar nu au mai rămas aproape de Farul.

1. Farul Constanţa – 39 de puncte

Reclamă

2. CFR Cluj – 35 de puncte

3. FCSB – 34 de puncte

4. Universitatea Craiova – 29 de puncte

Reclamă 4 / 0/3

5. Rapid Bucureşti – 28 de puncte

6. Sepsi 21 de puncte

Fază controversată în CFR Cluj – FCSB

A fost o fază controversată în meciul CFR Cluj – FCSB, din etapa a 3-a a play-off-ului Ligii 1. Roş-albaştrii au cerut penalty în minutul 23, la o minge respinsă de Ermal Krasniqi. Radu Petrescu a lăsat jocul să continue.

Adrian Şut a centrat în careu, pentru Deian Sorescu, dar Krasniqi a reuşit să îi ia faţa rivalului său şi a respins cu piciorul. Mingea a părut să îi atingă şi mâna, moment în care toţi fotbaliştii de la FCSB au cerut lovitură de la 11 metri.

„Centralul” a lăsat jocul să continue, mai ales după ce nici tuşierul nu a intervenit. Mai mult, CFR Cluj a scăpat pe contraatac şi chiar Krasniqi putea duce scorul la 2-0. Nu a mai ajuns la pasa primită de la marcatorul primului gol, Birligea.

Jucătorii de la FCSB au aşteptat să fie ajutaţi din cabina VAR, dar Radu Petrescu nu a primit indicaţii că s-ar fi produs vreo infracţiune. Pe reluări pare că balonul i-ar fi sărit din picior în mână lui Krasniqi.

Jucătorii vicecampioanei au mai cerut o lovitură liberă şi la ultima fază a primei reprize. David Miculescu a reluat peste transversală, din 4 metri. Atacantul de la FCSB a căzut la pământ. Arbitrii din camera VAR au verificat dacă Scuffet l-a faultat, dar au decis că nu a fost vorba de fault.

Reclamă

Gică Hagi a declarat că nu se uită la CFR – FCSB

Gică Hagi a anunțat că nu se uită la CFR – FCSB, meci în care un rezultat de egalitate ar ajuta Farul să se desprindă în fruntea clasamentului. ”Regele” are planuri cu soția, după victoria cu Universitatea Craiova, 3-2.

Mă așteaptă nevastă-mea, vreau să am o seară ca lumea, să mănânc, să beau un pahar cu vin și să stau cu ea. Nu mă uit la meci. Nu mă interesează, noi suntem pe primul loc și e important ce facem noi. Asta am transmis echipei și după meci.

Suntem pe drumul bun, la Constanța se construiește ceva bun. Am făcut achiziții în vară și inclusiv cei din Constanța se gândeau că ne vom bate la retrogradare. Eu cred că sunt informat destul de bine. Toată România credea asta și voi la fel.

Lumea se grăbește, dar cei care au venit au făcut lucruri bune. Am avut cea mai bună atmosferă de până acum, și cu cântat și cu zgomot, așa cum trebuie. În spatele nostru există o comunitate și un oraș mare. Suntem pe drumul bun”, a spus Hagi, la conferința de presă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” Vezi toate știrile
Citește și