Închide meniul

CFR Cluj – FCSB | Dan Petrescu, fără menajamente la adresa lui Istvan Kovacs, înaintea „finalei” din Gruia: „Dacă a ajutat CFR în vreun meci, eu plec și mă las!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 aprilie 2022, 16:55

CFR Cluj – FCSB | Dan Petrescu, fără menajamente la adresa lui Istvan Kovacs, înaintea „finalei din Gruia: „Dacă a ajutat CFR în vreun meci, eu plec și mă las!

CFR Cluj începe "revoluţia" pe piaţa transferurilor

Dan Petrescu este antrenorul campioanei României / Hepta

Dan Petrescu a avut un discurs acid la adresa lui Istvan Kovacs, înainte de derby-ul CFR Cluj – FCSB. Antrenorul liderului din Liga 1 a spus că nu își amintește vreun meci în care arbitrul delegat la partida de mâine să-l fi ajutat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu nu l-a menajat deloc pe Istvan Kovacs, înaintea meciului CFR Cluj – FCSB. Tehnicianul campioanei a declarat că nu își amintește ca arbitrul delegat la derby-ul de duminică să-i fi ajutat pe ardeleni în vreun meci.

CFR Cluj – FCSB | Dan Petrescu, discurs acid la adresa lui Istvan Kovacs

În același timp, Dan Petrescu a precizat că CFR Cluj n-a beneficiat de vreo greșeală de arbitraj care să avantajeze CFR Cluj „în ultimele 7 luni”.

„Presiune e pe ambele echipe. Când ești antrenor la CFR Cluj și FCSB, tot timpul ai presiune. Nu este decisiv meciul, asta este opinia mea. Sunt speculații normale în orice țară, la noi se scrie, în alte țări nu prea apare în ziare.

CFR nu a mai avut un arbitraj cu o greșeală pro de 7 luni, de când am venit eu. Au fost greșeli împotriva noastră, nu am făcut scandal, nu am făcut gălăgie, am avut și penalty-uri neacordate. Dacă Kovacs a ajutat CFR-ul într-un meci cu mine antrenor, eu plec de aici și mă las!”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Reclamă

Mihai Stoica a criticat delegarea lui Kovacs la CFR Cluj – FCSB

Declarația lui Dan Petrescu a venit la scurt timp după ce Mihai Stoica a criticat desemnarea lui Istvan Kovacs la „prima finală” pentru titlu.

Oficialul roș-albaștrilor a adus aminte de câteva momente în care arbitrul i-a avantajat pe ardeleni și a dezvăluit care va fi marele avantaj al campioanei, în derby-ul de duminică.

”Am anticipat. Puteau arbitra trei. În afară de Haţegan şi Kovacs, care e al treilea arbitru? Îţi spun eu, Radu Petrescu. Putea fi delegat Colţescu, dacă se miza pe experiența și pe sezonul făcut de el anul acesta, sau Radu Petrescu, care e arbitru FIFA.

Reclamă 4 / 0/3

Dar când am văzut că Radu Petrescu e delegat la Craiova – CFR şi când am aflat cu stupoare că Sebastian Colţescu a fost delegat la marele derby dintre FCSB şi Voluntari, am realizat că Istvan Kovacs va arbitra meciul de la CFR.

Am foarte multe probleme. Dar nu mă surprinde sub nicio formă. Ultimul meci arbitrat de Istvan Kovacs, la CFR – FCSB, cu henţul acela la Camora şi penalty-ul inventat la Miron…

Alea nici nu le iau în discuţie. Dar în prima fază a meciului, Susic are un atac brutal la Octavian Popescu și nici fault nu a dat! E clar că CFR pleacă avantajată. CFR are bărbaţi, noi încă mai avem copii, nu putem grăbi maturizarea unor jucători”, a spus Mihai Stoica, citat de orangesport.ro.

Gigi Becali, avertisment pentru Istvan Kovacs înainte de CFR Cluj – FCSB

Gigi Becali a comentat delegarea lui Istvan Kovacs la centrul derby-ului CFR Cluj – FCSB, care se poate dovedi decisiv în lupta pentru titlu. Patronul clubului din Berceni a dezvăluit ce îl va întreba pe arbitrul de 37 de ani, la finalul meciului, dacă va lua decizii eronate.

„Vreau să vă întreb asta despre Istvan Kovacs. Păi cum arbitrează el în Europa și îl laudă toată lumea și nu face nicio greșeală? Asta o să îl întreb și eu după meci, dacă greșește ceva. O să îl întreb ‘Cum arbitrezi tu în Champions League, când e presiunea mare, cu echipe mari?’. Cu alte cuvinte, ești arbitru mare, bun și știi. Păi atunci nu ai voie să greșești. Asta o să îl întreb eu.

În al doilea rând, cel mai important lucru… dacă el nu va da două cartonașe galbene, cum n-a dat, dacă îi lași să joace agresiv și nu îi dai galben din prima, normal că după aceea înseamnă că ești cu ei. Asta mă deranjează pe mine. Arbitrează măcar la jumătate cum ai arbitrat în Champions League!

Nu știu ce este (n.r. – întrebat dacă e rea voință). O să vedem, dacă e. Dacă își permite la valoarea și la numele pe care îl are. Acum el e numărul 1. Eu nu sunt supărat că l-au delegat pe el, pentru că el e cel mai bun la ora actuală. Mai e Feșnic, dar el e cel mai bun. Atâta vreau, arbitrează corect. Dacă e galben, să fie galben. Dacă e fault, să fie fault. Că offside-ul îl vede tușierul și ridică sau nu ridică. Nu e mare lucru.

Reclamă

Nu mai poți să spui acum că nu știe Istvan Kovacs ce sunt galbenul și faultul. Nu mai poți să spui ‘Domne, a greșit’. Gata, el nu mai are voie să greșească. Pentru că e un arbitru mult prea experimentat. Din punctul meu de vedere, a fost delegat bine. Atât îi cer: să arbitreze ca un arbitru.”, a spus Gigi Becali, înaintea lui Mihai Stoica, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Înaintea meciului din Gruia, CFR Cluj are un avans de 5 puncte față de FCSB, cu 6 etape rămase până la finalul play-off-ului. Duelul se va disputa duminică, de la ora 20.30, în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! Vezi toate știrile
Citește și