Închide meniul

CFR Cluj – FCSB | ”Mbappe” Coman și ”Pogba” Edjouma, lăsați pe banca de rezerve de Toni Petrea + Dan Petrescu mizează pe o formulă ofensivă! Bălgrădean, titularizat în locul lui Hindrich

Dragoș Vasile Publicat: 17 aprilie 2022, 19:23

CFR Cluj – FCSB | ”Mbappe” Coman și ”Pogba” Edjouma, lăsați pe banca de rezerve de Toni Petrea + Dan Petrescu mizează pe o formulă ofensivă! Bălgrădean, titularizat în locul lui Hindrich

CFR Cluj și FCSB se luptă la titlu și în acest sezon

Hepta

  • Surprize mari în echipele de start la CFR Cluj – FCSB
  • ”Mbappe” Coman și ”Pogba” Edjouma, lăsați pe banca de rezerve de Toni Petrea

Surprize mari în echipele de start la CFR Cluj – FCSB! Cei doi antrenori au făcut mutări importante înaintea ”finalei” de titlu din Gruia. Toni Petrea i-a lăsat pe banca de rezerve pe Florinel Coman și Malcom Edjouma, iar Dan Petrescu mizează pe o formulă ofensivă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB ar arunca în aer lupta la titlu dacă câștigă pe terenul CFR-ului. În cazul unui succes al clujenilor, echipa lui Dan Petrescu ar lua o opțiune serioasă la trofeu. Un egal ar pătra suspansul până în ultima etapă.

Echipele de start pentru derby-ul CFR Cluj – FCSB

Dan Petresccu mizează pe o formulă ofensivă. Atacul campioanei României este alcătuit din Billel Omrani, Gabriel Debeljuh și Claudiu Petrila. În poartă, experimentatul Cristi Bălgrădean a fost titularizat în locul lui Otto Hindrich.

Reclamă

De cealaltă parte, după cum AS.ro v-a informat încă din această dimineață, Miron l-a luat locul lui Vinicius în defensiva FCSB-ului, iar Crețu a revenit în locul lui Ovidiu Popescu. Toni Petrea a optat pentru o linie de 3 mijlocași, formată din Olaru, Șut și Ovidiu Popescu, care l-a înlocuit pe Malcom Edjouma.

Căpitanul Florin Tănase a fost urcat în atac, alături de Octavian Popescu și Cordea.

Reclamă

Toni Petrea, avertizat înaintea ”finalei” pentru titlu

Toni Petrea a fost avertizat de Vasile Miriuță înaintea ”finalei” pentru titlu dintre CFR Cluj și FCSB. Fostul antrenor al ardelenilor nu este de acord cu tactica anunțată de Gigi Becali, care a transmis că echipa sa va ataca din primul minut.

Trebuie să și poți sau să-ți permiți să ataci CFR-ul la el acasă. N-aș miza pe tactica asta dinspre FCSB. Va fi însă interesant finalul meciului. Clujul a avut destule probleme, ceilalți au obținut multe puncte chiar în prelungiri.

Probabil însă că gazdele au învățat din capcanele precedente și se vor concentra mai bine spre sfârșitul întâlnirii. În general, CFR a demonstrat că are știința momentelor decisive, jucătorii se calibrează altfel în partidele-cheie.

Reclamă 4 / 0/3

Multă lume ar pune degetul pe Tavi Popescu drept omul care poate decide la Cluj, dar mi se pare că experiența și valoarea lui Florin Tănase sunt mai aproape de a-l duce spre postura de a hotărî eventual rezultatul derby-ului”, a declarat Vasile Miriuță, potrivit playsport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”