Închide meniul

CFR Cluj i-a vândut la pachet pe Otele şi Muhar! Suma uriaşă care îi intră în cont lui Neluţu Varga

Bogdan Stănescu Publicat: 7 iulie 2024, 19:09

Reclamă
CFR Cluj i-a vândut la pachet pe Otele şi Muhar! Suma uriaşă care îi intră în cont lui Neluţu Varga

CFR Cluj i-a vândut la pachet pe Otele şi Muhar!

Neluţu Varga, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj / Hepta

CFR Cluj i-a vândut la pachet pe Otele şi Muhar! Cei doi jucători vor evolua la Al-Wahda, echipă din prima ligă a Emiratelor Arabe Unite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În schimbul celor doi, Neluţu Varga va încasa 4.5 milioane de euro. Otele a costat 3.5 milioane de euro, iar pentru a-l lua şi pe Muhar Al-Wahda a mai fost de acord să plătească 1 milion de euro.

CFR Cluj i-a vândut la pachet pe Otele şi Muhar! Suma uriaşă care îi intră în cont lui Neluţu Varga

Potrivit fanatik.ro, Otele şi Muhar au semnat duminică dimineaţă. Nigerianul va avea un salariu anual de 1.5 milioane de euro.

Al-Wahda ar fi dorit să îl ia şi pe Marius Marin, dar Pisa a refuzat să îl vândă. Mijlocaşul român, care a impresionat la EURO 2024, ar fi încasat, din salariu, 4 milioane de euro în 3 ani.

Al-Wahda ar insista şi pentru selecţionerul României, Edi Iordănescu, ce a refuzat până acum orice ofertă primită.

Reclamă
Reclamă

CFR joacă împotriva lui Dinamo şi a Rapidului în primele două etape din noul sezon al Ligii 1!

LPF a anunţat programul primelor două etape din Liga 1! CFR va avea două meciuri tari în primele două runde din noul sezon.

Ardelenii lui Dan Petrescu vor întâlni Dinamo în prima etapă a Ligii 1, duminică, de la ora 19:00. În etapa a doua, fotbaliştii lui Dan Petrescu vor juca în deplasare cu Rapid, sâmbătă, de la 21:30. Ambele partide vor fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Etapa 1 din Liga 1

Vineri, 12 iulie

Reclamă
  • 18:30 Farul – Unirea Slobozia
  • 21:30 Hermannstadt – Universitatea Craiova

Sâmbătă, 13 iulie

  • 17:00 Sepsi -Poli Iași
  • 19:15 UTA -Rapid
  • 22:00 FCSB -U Cluj

Duminică, 14 iulie

  • 19:00 CFR -Dinamo

Luni, 15 iulie

  • 18:30 FC Botoșani-Otelul
  • 21:30 Petrolul -Gloria Buzău

Etapa a 2-a din Liga 1

Vineri, 19 iulie 

  • 18:30 Poli Iași – FC Botoșani
  • 21:30 Slobozia – FCSB

Sâmbătă, 20 iulie

  • 18:30 Universitatea Craiova -UTA
  • 21:30 Rapid -CFR

Duminică, 21 iulie

  • 18:30 U Cluj -Hermannstadt
  • 21:30 Dinamo -Petrolul

Luni, 22 iulie 

CFR Cluj a învins-o pe Slovan Bratislava într-un meci amical

CFR Cluj a obţinut o victorie în amicalul cu Slovan Bratislava. Într-un meci disputat în cantonamentul din Austria, echipa lui Dan Petrescu s-a impus cu 1-0.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Adi Păun, jucător care a revenit în Gruia vara aceasta.

Meciul dintre CFR Cluj şi Slovan Bratislava s-a disputat în localitatea austriacă Windischgarsten. Dan Petrescu a început partida trimiţând în teren, ca titulari, trei dintre jucătorii nou veniţi în această vară: Thaqi, Artean şi Mihammed Kamara.

În minutul 88 Valentin Serebe a obţinut o lovitură de la 11 metri şi Adrian Păun, un alt jucător venit în vară, a transformat penalti-ul aducând victoria clujenilor, cu scorul de 1-0.

Dan Petrescu a folosit următoarea formulă de start: Sava – Thaqi, Boben, Ilie, Camora, Keita, Artean, Tachtsidis, Deac, Kamara, Michael

Au mai jucat: Păun, Serebe, Fică, Rocha, Ciubăncan, Kresic, Abeid, Lucaci, Filip, Mensah.

„Sunt bucuros că am câştigat, aveam nevoie de această victorie. E o victorie de moral, după înfrângerea din meciul trecut. Şi atunci am făcut o partidă bună, dar, din păcate, am pierdut. Mă bucur că am reuşit să înscriu astăzi şi să-mi ajut echipa să câştige. Cred că ne-am pregătit foarte bine.

Cu toţii aşteptăm să înceapă meciurile oficiale, acolo este cel mai important să câştigi. Să începem campionatu cu dreptul şi după să ne gândim la meciurile din Europa”, a declarat Adrian Păun, pe contul de Facebook al celor de la CFR Cluj.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:48

Cum arată semifinalele masculine şi feminine de la China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

18:29

„Bravo, mă!” Gigi Becali a dezvăluit ce i-a spus lui Darius Olaru după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1! Ce sfat i-a dat patronul

18:27

Gigi Becali a spus cine sunt patronii din Liga 1 care l-au felicitat pentru victoria cu PAOK: „N-a mai putut să doarmă”

18:02

Gigi Becali şi-a ales preferatul din meciul cu PAOK: „E ceva special”

17:54

VideoAntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 octombrie

17:37

Mihai Lixandru, prima reacţie după accidentarea suferită în PAOK – FCSB 0-1! Mesajul transmis de mijlocaşul roş-albaştrilor

1 PAOK – FCSB 0-1! Victorie uriaşă pentru campioana României în faţa echipei lui Răzvan Lucescu. Bîrligea, eroul de la Salonic 2 Simona Halep a fost eliminată de la Hong Kong de Anna Blinkova! Înfrângere în două seturi pentru româncă 3 „Nu e un secret salariul lui!” Cum a fost convins Gabi Torje să semneze cu Muscelul Câmpulung: „Mai poate să joace 2-3 ani” 4 FotoPrin ce a putut trece soţia lui Nicolae Dică în timpul unui meci. Dezvăluiri teribile: „Fetiţa a început să plângă” 5 Kylian Mbappe, meci de coşmar în Champions League! Nota primită după contraperformanţă uimitoare din Lille – Real Madrid 1-0 6 Simona Halep a suferit la Hong Kong una dintre cele mai dure înfrângeri ale carierei! De când nu a mai păţit „Simo” aşa ceva
Citește și