Închide meniul

CFR Cluj – Sepsi 1-2. Echipa lui Cristiano Bergodi a câștigat Supercupa României! Al doilea trofeu din istoria clubului Sepsi

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 9 iulie 2022, 22:25 / Actualizat: 7 ianuarie 2024, 16:56

CFR Cluj – Sepsi 1-2. Echipa lui Cristiano Bergodi a câștigat Supercupa României! Al doilea trofeu din istoria clubului Sepsi

Sepsi a câștigat Supercupa României

Bucurie a jucătorilor de la Sepsi / Hepta

CFR Cluj – Sepsi 1-2. Echipa lui Cristiano Bergodi a câștigat Supercupa României împotriva campioanei. Este al doilea trofeu din istoria clubului din Sfântu Gheorghe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Matei și Mario Rondon au marcat golurile celor de la Sepsi. Reușita CFR-ului a fost semnată de Adrian Păun.

CFR Cluj – Sepsi 1-2

Final! Sepsi a câștigat Supercupa României!

Min 90+2: Roger a văzut cartonașul roșu după un duel cu un adversar.

Min 85: CFR Cluj – Sepsi 1-2! GOOOLLLL Mario Rondon. Atacantul de 36 de ani a înscris chiar în poarta fostei sale echipe. Prima reuşită în tricoul lui Sepsi!

Reclamă

Min 45+3: CFR Cluj – Sepsi 1-1! Cosmin Matei a restabilit egalitatea. Fotbalistul retrogradat cu Dinamo a marcat primul golul în tricoul grupării din Sf. Gheorghe. Reuşita a fost validată din camera VAR!

Min 32: Ocazie pentru Sepsi! Nicolae Păun a șutat de la distanță, dar șutul s-a dus puțin pe lângă poartă.

Min 31: Ocazie pentru CFR Cluj! Ciprian Deac a combinat excelent cu Marko Dugandzic, dar șutul său a fost blocat de portarul lui Sepsi.

Reclamă 4 / 0/3

Min 2: CFR Cluj – Sepsi 1-0! Păun a deschis scorul după numai 69 de secunde. Şut la scurt, cu care l-a surprins pe Niczuly!

Min 1: A început meciul.

CFR Cluj: Bălgrădean – Braun, Graovac, Yuri, Camora – Bordeianu, Muhar – Deac, Păun, Petrila – Dugandzic
Rezerve: Sava, Brucic, Rodrigues, Yeboah, Betancor, Bălan, Hoban, Gîdea, Itu
Antrenor: Dan Petrescu

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bălașa, Mitrea, Dumitrescu – Bărbuț, Aganovic, Păun, C. Matei – Ștefănescu, Tudorie
Rezerve: Began, Gheorghe, Santos, Ispas, Damașcan, Ciobotariu, Ninaj, Golofca, Rondon
Antrenor: Cristiano Bergodi

Știrea inițială

Supercupa României, primul meci cu VAR din competițiile din România

La partida de sâmbătă seara, programată să înceapă la ora 20:30, pe stadionul “Francisc von Neumann” din Arad, se va folosi în premieră sistemul Video Assistant Referee (VAR). Astfel, în camera VAR se vor afla: Istvan Kovacs (arbitru VAR), Mihai Artene (asistent VAR) şi Ovidiu Haţegan (suport VAR).

La CFR Cluj sunt confirmate 4 sosiri din afara Ligii 1 şi alte 2 din campionatul intern. Întâi, sunt doi jucători sosiţi din Danemarca, e vorba de mijlocaşul Hammershoy-Mistrati, transerat de la Randers, şi fundaşul central croat Kolinger, împrumutat de la Vejle. Apoi, tot un croat şi tot stoper, Brucic, ultima dată la Koper (Slovenia). Tripleta croată e completată de mijlocaşul Muhar, fost la Lech Poznan (Polonia).

Reclamă

Achiziții importante pentru CFR Cluj și Sepsi

Din Liga 1, campioana i-a achiziţionat pe atacantul spaniol Jefte, ex-Farul Constanţa, unul dintre cei mai interesanţi fotbalişti ofensivi ai sezonului trecut, dar şi pe fundaşul lateral Braun, remarcat la FC Botoşani.

De partea cealaltă, Sepsi a înregimentat deja 6 nume noi. Două dintre ele, D. Ciobotariu şi R. Ispas, vin tocmai de la CFR Cluj. Iar atacantul Rondon, fost ultima oară în prima ligă poloneză, fost jucător al clujenilor! Acestora li se adaugă C. Matei (Dinamo), F. Junior (Gaz Metan Mediaş) şi I. Gheorghe (Voluntari).

Dan Petrescu se teme de erorile de arbitraj din Superligă chiar și cu VAR

Dan Petrescu se teme în continuare de arbitrajul din Superligă, chiar dacă începând din sezonul următor va fi folosită în premieră tehnologia VAR. Antrenorul lui CFR Cluj a vorbit și despre Supercupa României, meci în care campioana României va întâlni Sepsi Sf. Gheorghe. Duelul de la Arad se va disputa sâmbătă, de la ora 20:30, și va putea fi urmărit în format LIVE SCORE pe www.as.ro.

„Mi-am dat seama că vor fi probleme. Există faze la care arbitrul decide dacă se duce la VAR sau nu. Deci, până la urmă, tot arbitrul decide. La penalty-uri vor mai fi probleme. Henţul… nici acum nu înţeleg când e henţ”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Dan Petrescu spune că acum își concentrează întreaga atenție pe meciul cu Sepsi, din Supercupa României. Tehnicianul campioanei a avut numai cuvinte de laudă la adresa covăsnenilor pregătiți de Cristiano Bergodi, care în sezonul trecut au câștigat Cupa României.

„Când ai un trofeu în faţă, sunt convins că orice jucător din lume îşi doreşte să joace un asemenea meci. Contează să câştigi trofeul, nici nu contează cum joci. Sepsi, ştiu că au un lot fantastic, au adus jucători noi. Un club care nu are cum să piardă playoff-ul în acest sezon. Dacă eşti mulţumit înseamnă că nu ştii ce vrei de la viaţă, eu tot timpul vreau mai mult.

Pot să mă dea afară dacă pierd orice meci. Niciodată nu mă gândesc la alt meci decât la următorul. Nu-mi place să răspund, vor răspunde rezultatele. Pe mine nu mă ţine nimeni la CFR dacă nu am rezultate. Eu trebuie să scot rezultate, asta e meseria mea. În istoria CFR-ului, nu cred că a stat cineva pe bancă mai mult decât a stat Dan Petrescu”, a mai declarat antrenorul lui CFR Cluj, înaintea Supercupei României.

Recomandări
  • CFR Cluj – Sepsi 1-2
  • Echipa lui Bergodi a câștigat Supercupa României

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și