Închide meniul

Mihai Rotaru a anunțat planul pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova. Oltenii nu vor să „riște” accidentări și plănuiesc să debuteze juniori

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 15 mai 2022, 15:07

Mihai Rotaru a anunțat planul pentru CFR Cluj – Universitatea Craiova. Oltenii nu vor să „riște accidentări și plănuiesc să debuteze juniori

Mihai Rotaru e patronul Universității Craiova

Mihai Rotaru, în timpul unui interviu / Hepta

Mihai Rotaru a anunțat că Universitatea Craiova va aborda meciul cu CFR Cluj având în minte duelul de la barajul pentru Conference League. Șansele la titlu ale FCSB-ului depind de olteni. Dacă echipa lui Laurențiu Reghecampf pierde în Gruia, CFR e campioană pentru a cincea oara consecutiv.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru a precizat că Universitatea Craiova nu vrea să „riște” să-și accidenteze jucătorii în pericol de accidentare contra lui CFR Cluj. Oltenii plănuiesc chiar să debuteze juniori.

Mihai Rotaru, înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova

„Să eliminăm din start orice discuție: Craiova nu face jocurile nimănui! Încă o dată: Universitatea nu ține cont decât de propria strategie.

Mai avem 3 meciuri: cu CFR și cu Farul în campionat, plus barajul pentru Conference League. Strategia clubului nostru e să abordăm meciurile de dinaintea barajului ținând cont de două chestiuni: o constrângere și o intenție.

Constrângerea se referă la faptul că nu ar trebui forțați cei în pericol de accidentare. Sunt 2-3 jucători în această situație și este absolut normal să nu-i rupem înaintea barajului de Europa.

Reclamă

Intenția este ca la un moment-dat, în aceste meciuri pre-baraj, să debutăm doi jucători de la Centrul de Copii și Juniori. Un minut, 5 minute, 20 minute, vom vedea. Atenție, asta doar dacă scorul o va permite! De exemplu, dacă e 0-0 și CFR e călare pe noi, n-are rost să-i expunem pe copii.

Strategia este corectă față de club și față de suporterii Universității. Nu ne interesează nici CFR, nici FCSB”, a spus Mihai Rotaru, potrivit gsp.ro.

FCSB s-a încurcat cu FC Voluntari, scor 2-2, în penultima etapă a play-off-ului Ligii 1. Pentru a mai rămâne cu şanse la titlu, clubul din Berceni are nevoie ca CFR Cluj să nu câştige, în Gruia, cu Universitatea Craiova.

Reclamă 4 / 0/3

Universitatea Craiova nu mai are niciun obiectiv în finalul de sezon, în afara barajului de Conference League. Oltenii nu pot să câștige titlul și au fost eliminați din Cupa României în semifinale, de Sepsi.

Gigi Becali crede în titlu și e sigur că Universitatea Craiova nu pierde cu CFR Cluj

Gigi Becali se simte nedreptățit după ce a dezvăluit că CFR Cluj le-a oferit prime de 3.000 de euro celor de la FC Voluntari, ca să o încurce pe FCSB. Primarul din Voluntari, Florentin Pandele, este finul lui Becali.

”Vreau să piardă CFR-ul mâine, să luăm campionatul și să piardă Voluntariul Cupa. La ce mizerie au făcut, n-au cum să ia Cupa, nu-i lasă Dumnezeu.

100% o încurcă pe CFR, la ce mizerie mi s-a întâmplat mie, să te trădeze chiar finul tău, nu se poate să mă lase Domnul așa. Sunt atât de amărât că mi s-a întâmplat asta… mai bine dă-l încolo de campionat și gata. Să te trădeze chiar finul tău..„, a spus Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Becali asigură că nu îşi va reduce pretenţiile financiare pentru transferul celor mai buni jucători ai roş-albaştrilor. Totuşi, va reduce serios cheltuielile clubului. Nu va mai aduce niciun jucător şi va apela la tinerii de la academie.

Dacă nu iau titlul, ce? Vedem ce jucători mai dăm, care îşi termină contractul, şi la revedere. Nu mai iau niciun jucător, tăieri, economii. Ce, bag banii mei la fotbal? Se taie tot! Nu contractele, le respect, numai că trebuie să fac tăieri!

Jucătorii nu… fac economie la bani. Nu îmi bat joc de marfa mea. Jucătorii rămân să câştigăm campionatul la pas la anul. Dar eu cred că iau încă de acum titlu„, a declarat Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Cum arată clasamentul în play-off-ul Ligii 1

FCSB are 53 de puncte, cu unul mai puţin decât echipa lui Dan Petrescu. Universitatea Craiova nu mai poate coborî de pe podium. Voluntari e pe poziția a patra, iar Farul ocupă locul 5. Cu patru înfrângeri la rând, FC Argeş este pe ultima clasată din play-off.

1. CFR Cluj – 54 de puncte
2. FCSB – 53
3. Universitatea Craiova – 45
4. FC Voluntari – 32
5. Farul – 32
6. FC Argeş – 27

Recomandări
  • Mihai Rotaru, înainte de CFR Cluj – Universitatea Craiova
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și