Închide meniul

CFR – FCSB 0-1 | Jucătorii CFR-ului au mers la vestiare peste Istvan Kovacs. Ce a notat arbitrul în raport

Dan Roșu Publicat: 18 aprilie 2022, 12:55

Reclamă
CFR – FCSB 0-1 | Jucătorii CFR-ului au mers la vestiare peste Istvan Kovacs. Ce a notat arbitrul în raport

CFR - FCSB 0-1 | Jucătorii CFR-ului au mers la vestiare peste Istvan Kovacs

Hepta

CFR – FCSB 0-1. Jucătorii de la CFR au mers la vestiarul arbitrilor, la finalul meciului din Gruia, pierdut cu FCSB, 0-1. Ardelenii l-au acuzat pe Istvan Kovacs că i-a dezavantajat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ne-ai furat!”, au strigat fotbaliştii lui Dan Petrescu, susţine fanatik.ro. Jucătorii au făcut aluzie la eliminarea considerată nemeritată a lui Mateo Susic, după intrarea criminală asupra lui Darius Olaru.

CFR – FCSB 0-1 | Istvan Kovacs, asaltat de clujeni, la vestiare

Istvan Kovacs şi-a notat în raport incidentele de la finalul partidei, de la vestiare, astfel că este de aşteptat ca liderul din Gruia să fie sancţionat de Comisiile FRF.

Nervii oamenilor lui Dan Petrescu nu au avut însă o bază. După ce au văzut reluările cu intrarea lui Susic asupra lui Olaru, toţi specialiştii au stabilit că eliminarea fundaşului de la CFR a fost una meritată.

Dan Petrescu, acuze dure pentru Istvan Kovacs

Discursul lui Dan Petrescu de la finalul meciului CFR – FCSB 0-1 a fost unul vehement la adresa lui Istvan Kovacs, chiar dacă reluările ne-au arătat clar că arbitrul a procedat corect când l-a eliminat pe Mateo Susic.

Reclamă
Reclamă 4

„E prima înfrângere în campionat, pe teren propriu, după foarte mult timp. Meci disputat, decis după o greşeală mare de arbitraj. Nu ai voie să dai roşu la un astfel de derby. Noi am luat gol în minutul 96 la Craiova şi a dat 5 minute. Presiunea pusă s-a văzut, arbitrul a decis meciul.

Băieţii mei au jucat în 10, am primit autogol. Nu ai cum să joci aşa, decât dacă e un cartonaş roşu clar. Niciodată nu o să luăm noi aşa. Fotbalul merge înainte, mă gândeam că vor fi greşeli. Azi a fost o greşeală mare. Şi Real Madrid când a jucat cu Barcelona nu a avut niciun şut, a pierdut cu 0-4. Dacă era un egal azi, nu se supăra nimeni.

Nu mai sunt jucătorii cu experienţă care erau, au mai rămas 2-3. Azi presiunea s-a văzut. Eu mă aşteptam la mai mult de la toţi, dar la final nu am avut ce să reproşez. Nu am mai jucat în 10 de mult. Dacă era meritat, înţelegeam. Ce fault de roşu e ăsta, Doamne fereşte! Cred că forma, norocul, arbitrajul, toate vor conta„, a declarat Dan Petrescu după CFR Cluj – FCSB 0-1.

Reclamă

Roş-albaştrii s-au apropiat la două puncte de CFR, la finalul turului din sezonul regulat. Universitatea Craiova, cu 39 de puncte, continuă să spere la titlu.

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off-ul Ligii 1

Etapa 6:
FC Voluntari – CFR Cluj
FC Argeş – Universitatea Craiova
Farul – FCSB

Etapa 7:
CFR Cluj – Farul
FCSB – FC Argeş
Universitatea Craiova – FC Voluntari

Etapa 8:
FC Argeş – CFR Cluj
Universitatea Craiova – FCSB
Farul – FC Voluntari

Etapa 9:
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa 10:
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și