Închide meniul

CFR – FCSB 0-1 | Veste excelentă pentru Toni Petrea! Când revine Darius Olaru după accidentarea din derby

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 aprilie 2022, 17:11

CFR – FCSB 0-1 | Veste excelentă pentru Toni Petrea! Când revine Darius Olaru după accidentarea din derby

Darius Olaru e printre cei mai buni jucători de la FCSB în acest sezon

Hepta

CFR – FCSB 0-1 | Darius Olaru a ieșit accidentat în prima repriză, după ce a fost victima unui fault al lui Mateo Susic. Verdictul medicilor după accidentarea mijlocașului e unul pozitiv, iar acesta va fi teren la următoarea partidă, cu Farul Constanța.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit fanatik.ro, Darius Olaru a suferit doar o contuzie şi nu o fractură, aşa cum s-au temut în primă fază cei de la FCSB.

CFR – FCSB 0-1 | Verdictul medicilor după accidentarea lui Darius Olaru

Jucătorul va avea câteva zile de repaus, după care va reveni la antrenamente cel târziu joi. Sursa citata anunță că Darius Olaru va fi apt de joc pentru partida Farul – FCSB, programată luni.

Susic a intrat cu talpa direct pe glezna lui Darius Olaru. Mijlocașul s-a prăbușit pe teren, iar Istvan Kovacs nu a stat la discuții și l-a eliminat direct pe fotbalistul campioanei României.

În urma intrării lui Susic, ”perla” FCSB a fost nevoită să părăsească terenul într-un picior. Olaru a fost transportat direct la spital.

Reclamă

Verdictul specialistului după eliminarea lui Mateo Susic

Ion Crăciunescu a dat verdictul după cartonașul roșu încasat de Mateo Susic. Specialistul susține că decizia lui Istvan Kovacs este una corectă.

”A fost roșu. Atac brutal”, este mesajul clar dat de Ion Crăciunescu, la digisport.ro, după ce Darius Olaru a fost trimis la spital de intervenția fundașului campioanei.

CFR – FCSB 0-1 | CFR a criticat arbitrajul lui Istvan Kovacs

Chiar dacă eliminarea lui Susic este una evidentă, Dan Petrescu nu a fost convins nici de reluări, nici de specialiști, și merge în continuare pe ideea că arbitrajul a stricat derby-ul.

Reclamă 4 / 0/3

”Băieţii mei au jucat în 10, am primit autogol. Nu ai cum să joci aşa, decât dacă e un cartonaş roşu clar. Niciodată nu o să luăm noi aşa. Fotbalul merge înainte, mă gândeam că vor fi greşeli. Azi a fost o greşeală mare. Şi Real Madrid când a jucat cu Barcelona nu a avut niciun şut, a pierdut cu 0-4. Dacă era un egal azi, nu se supăra nimeni.

La Craiova am pierdut cum am pierdut, nu trebuia să mai fie cel de-al 6-lea minut de prelungiri. Azi nu a fost un meci bun, clar, dar nici cei de la FCSB nu au avut prea multe ocazii în prima repriză. Acum suntem toţi foarte supăraţi, e o criză care trebuia să vină. Cred că titlul se va decide după ultimul meci. Şi Craiova e în lupta pentru titlu”, a spus Petrescu după CFR – FCSB 0-1.

Recomandări
  • Veste excelentă pentru Toni Petrea
  • Când revine Darius Olaru după accidentarea din derby

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! Vezi toate știrile
Citește și