Închide meniul

CFR – FCSB | Gigi Becali se teme de arbitrajul lui Istvan Kovacs: ”Am în cap mâna lui Camora și n-a dat 11 metri”

Dan Roșu Publicat: 17 aprilie 2022, 15:05

CFR – FCSB | Gigi Becali se teme de arbitrajul lui Istvan Kovacs: ”Am în cap mâna lui Camora și n-a dat 11 metri”

CFR - FCSB | Gigi Becali se teme de arbitrajul lui Istvan Kovacs

Hepta

  • Gigi Becali se teme de arbitrajul lui Istvan Kovacs
  • CFR – FCSB e duminică, de la 20:30, în timp real pe www.as.ro

CFR – FCSB. Gigi Becali se teme de arbitrajul lui Istvan Kovacs, arbitrul Elite delegat de FRF pentru duelul dintre CFR și FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronului roș-albaștrilor nu îi iese din cap o fază dintr-un meci din finalul lui 2020, atunci când Mario Camora ar fi făcut un henț în propriul careu, iar Kovacs nu a dictat penalty. Ardelenii s-au impus atunci cu 2-0.

CFR – FCSB | Gigi Becali se teme de Istvan Kovacs: ”Mi-e teamă că am în cap mâna lui Camora și n-a dat 11 metri”

”Mă bucur că ne-a dat arbitru care are valoare, dar mi-e și teamă. Nu cred că-și mai permite să facă nenorocirile pe care le-a făcut, când n-a dat penalty când Camora a jucat mingea cu mâna în careu. CFR asta a făcut și în sezonul regulat, jucătorii au intrat tare și arbitrul n-a dat.

Reclamă

Jocul e fotbal, fotbalul nu e călcare pe glezne, nu venim la bătaie, nu e kickbox. Ori jucăm mingea, ori jucăm să rupem oasele adversarilor. Mi-e teamă că am în cap mâna lui Camora și n-a dat 11 metri”, a spus Gigi Becali, citat de digisport.ro.

După duelul CFR – FCSB 2-0 din 2020, la care face referire Gigi Becali, Adrian Porumboiu susținea că FCSB trebuia să primească un penalty. „La acea fază nu ai ce să discuți! E 11 metri pentru FCSB! Mâna este depărtată de corp! Nu se poate niciun comentariu!

Reclamă

La penalty-ul primit de CFR Cluj, Miron a lovit mingea, dar după aceea a fost un atac neregulamentar asupra celui de la CFR Cluj! Se impune penalty. A lovit mingea și după l-a lovit pe clujean. Așa a fost și la meciul lui CFR cu Young Boys, doar că acolo nu a avut tărie. Miron lovește mingea, dar după aceea a fost un atac neregulamentar! A fost o greșeală impardonabilă”.

Fanii roș-albaștrilor, aroganță maximă pentru rivali

CFR Cluj – FCSB e derby-ul etapei în play-off Ligii 1. Gheorghe Mustață, liderul suporterilor echipei lui Gigi Becali, i-a înțepat pe rivali și a spus că stadionul CFR-ului se umple doar când roș-albaștrii vin în vizită. Mustață a cerut din nou ca FCSB să fie lăsată să joace în Ghencea.

„Am plecat în jur de 350 din București, am primit foarte multe solicitări din țară și din diaspora, cei din diaspora vin organizați, mi-au cerut în jur de 120 de bilete. Avem 820 de bilete, 820 de bilete s-au dat”

Reclamă 4 / 0/3

Stadionul lui CFR Cluj se umple când joacă Steaua (n.r. FCSB), știți foarte bine, oriunde jucăm umplem stadionul, chiar dacă aș pleca singur din București, când ajung acolo suntem 2.000-3.000, doar să ne dea biletele. Aici e problema, dacă ne-ar da voie pe stadionul Ghencea, normal acolo e casa noastră, atunci vedeți că meci de meci vor fi 15.000-18.000.

Pe Național Arena, la ora asta suntem cei mai mulți suporteri la fiecare meci. Noi insistăm, eu insist foarte mult la Gigi să facă cerere pentru a juca acolo, a fost făcută una și a fost respinsă. Noi sperăm să jucăm și acolo, mi se pare corect ca pe acel stadion făcut din bani publici să joace toată lumea”, a spus Gheorghe Mustață, potrivit sport.ro.

FCSB nu a mai bătut-o pe CFR, în Gruia, din 2014

FCSB nu a mai câștigat pe terenul lui CFR Cluj din august 2014. Era sezonul ultimului titlu cucerit de roș-albaștri. De atunci, formația din Gruia a adunat patru campionate la rând. Echipa lui Gigi Becali a fost mai mereu pe locul al doilea.

Cele două rivale sunt despărțite de cinci puncte. FCSB ar arunca în aer lupta la titlu dacă câștigă pe terenul CFR-ului. În cazul unui succes al clujenilor, echipa lui Dan Petrescu ar lua o opțiune serioasă la trofeu. Un egal ar pătra suspansul până în ultima etapă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit 10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”