Închide meniul

„Chiar dacă nu am spus-o, mă gândeam la titlu!” Gică Hagi, mesaj categoric înaintea duelului cu Sepsi

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 4 aprilie 2024, 17:26

„Chiar dacă nu am spus-o, mă gândeam la titlu! Gică Hagi, mesaj categoric înaintea duelului cu Sepsi

Gică Hagi, discurs manifest după ce Petev a fost demis de Mihai Rotaru

Gică Hagi, în timpul unei conferinţe de presă/ AntenaSport

Gică Hagi a transmis un mesaj categoric, înaintea duelului cu Sepsi. Acesta a dezvăluit că se gândea la câştigarea titlului, însă după eşecul cu FCSB, nu mai visează la acest fapt. „Regele” a mai declarat că obiectivul său este clasarea pe un loc care duce în preliminariile cupelor europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul se va deplasa pe terenul celor de la Sepsi, pentru etapa a 3-a din play-off. Partida se va disputa vineri, de la ora 20:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Gică Hagi, mesaj categoric înaintea duelului cu Sepsi

Gică Hagi a declarat că echipa sa a prestat un joc foarte bun, deşi a pierdut duelul cu FCSB, din etapa precedentă. Acesta a transmis că după acest eşec, nu mai ia în calcul cucerirea unui nou titlu în Liga 1.

De asemenea, „Regele” a prefaţat şi duelul cu Sepsi, şi a declarat că acesta va fi unul extrem de dificil, covăsnenii formând o echipă puternică, mai ales pe teren propriu.

„După meciul cu FCSB, unde am jucat foarte bine şi am pierdut, şansele noastre, gândurile de a fi acolo sus, de a câştiga titlul, s-au dus. Noi suntem echipa campioană în continuare. Rămâne să ne luptăm pentru un loc care să ne asigure participarea în cupele europene, începând cu acest meci. Va fi un meci deschis, toate echipele din play-off sunt foarte bune, e o echipă agresivă, să facem ambele faze foarte bine.

Reclamă

E deschis oricărui rezultat, jucăm pentru a lua cele trei puncte. Nu aşa cum am jucat în campionat, ei au dominat meciul, chiar dacă am câştigat. Am speculat şi am câştigat. Trebuie să avem mai multă personalitate, Sepsi ştie fotbal.

Am făcut două meciuri foarte bune în play-off, sper să avem acelaşi nivel. Ce s-a întâmplat cu FCSB se poate întâmpla…din zece meciuri, pierzi unul şi restul le câştigi. Băluţă e accidentat, continuă refacerea, în rest sunt disponibil toţi. Dar vom opta pentru 20 de jucători, e o deplasare, nu mergem cu toţi. Statisticile sunt în spate, putem analiza lucrurile, dar trebuie să fim motivaţi.

Mai sus de participare în cupele europene, să sperăm, mai mult…e prea departe. Mă gândeam la acest lucru, chiar dacă nu spuneam. Dacă câştigam cu FCSB eram acolo”, a declarat Gică Hagi, la conferinţa de presă.

Reclamă 4 / 0/3

Victor Becali a spus totul despre situaţia lui Gică Hagi, după anunţul făcut despre oferta de milioane de euro din Emirate

Victor Becali a spus totul despre situaţia lui Gică Hagi de la Farul Constanţa. Asta după ce Florin Manea anunţase recent că „Regele” ar putea ajunge în Emiratele Arabe Unite, o informaţie dezminţită ulterior de antrenorul dobrogenilor.

Din punctul meu de vedere, nu! Farul este Hagi. Tot ce este acolo e controlat de el, de la prima grupă de copii la ultima.

Tot, tot, tot ce este acolo este creat de Hagi, nu știu cu ce se poate identifica mai mult Hagi. El cunoaște și numele și prenumele copiilor care sunt acolo”, a spus Becali, citat de Pro TV.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! Vezi toate știrile
Citește și