Închide meniul

Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare

Viviana Moraru Publicat: 27 aprilie 2024, 19:36

Reclamă
Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare

Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului

Florinel Coman, în timpul unui meci la FCSB/ Profimedia

S-a aflat cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului. Roş-albaştrii sunt la un punct de primul titlu, după o pauză de nouă ani, titlu pe care îl pot câştiga în duelul cu Farul, din această etapă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre FCSB şi Farul va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 20:30.

Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului

Florinel Coman nu va juca în duelul care poate decide titlul. Vedeta FCSB-ului s-a accidentat în partida cu Sepsi, şi a fost înlocuit de Octavian Popescu, în primul 11 pentru meciul cu Farul.

David Miculescu, cel care l-a înlocuit pe Florinel Coman în duelul cu Sepsi, a fost şi el titularizat în partida cu Farul, în flancul drept al atacului. Pe poziţia de vârf va juca Alexandru Băluţă.

De asemenea, de la FCSB lipseşte şi Risto Radunovic, fiind suspendat pentru meciul cu Farul. În locul acestuia a fost titularizat Ovidiu Popescu, care bifează primul meci după acidentarea suferită în partida cu Sepsi, de la jumătatea lunii martie. Din linia mediană nu lipsescu titularii obişnuiţi, Mihai Lixandru, Adrian Şut şi Darius Olaru.

Reclamă

De partea cealaltă, Gică Hagi l-a titularizat pe Luca Andronache pentru partida de pe Arena Naţională, mijlocaşul de 20 de ani care a punctat în duelul cu Rapid, din etapa precedentă.

Echipele de start la FCSB – Farul:

FCSB: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Ov. Popescu – Lixandru, Șut, Olaru – Miculescu, Băluță, Oct. Popescu
Rezerve: Udrea, Vlad, Panțîru, Haruț, Pandele, Antwi, Toma, Alhassan, Popa, Radaslavescu
Antrenor: Elias Charalambous

Reclamă 4 / 0/3

Farul: Buzbuchi – Sîrbu, Larie, M.Popescu, Henrique – Vînă, Queiros, Grameni – Ganea, Munteanu, Andronache
Rezerve: Mușat, Grosu, Dănuleasa, Kiki, Boli, Nedelcu, Casap, N. Popescu, Deaconu, Benchaib, Rivaldinho
Antrenor: Gheorghe Hagi

Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad

Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Starul celor de la FCSB s-a accidentat în meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe, la scurt timp după ce a marcat. Coman a preferat să iasă de pe teren din cauza durerilor inghinale, pentru a nu risca nimic, mai ales că EURO 2024 este foarte aproape.

Potrivit fanatik.ro, Florinel Coman va pleca în Serbia în cursul zilei de luni, 29 aprilie, urmând să petreacă patru zile la Belgrad. El ar urma să revină în ţară pe 3 mai. Trei zile mai târziu, FCSB va juca pe terenul celor de la Universitatea Craiova.

Mihai Stoica anunţase deja că prezenţa lui Florinel Coman la EURO 2024 nu este pusă în pericol şi că speră ca acesta să joace etapa următoare:

„Sperăm că leziunea, dacă există, să nu fie într-o zonă apropiată de tendon ca să poată interveni Marijana Kovacevic, iar etapa viitoare să poată juca. Dacă poate să intervină Marijana, poate merge la Belgrad.

Nu există niciun risc pentru EURO dacă intervine Marijana. Intervenţia ei nu are nicio contraindicaţie. Dacă ea intervine, nu este predispus la recidiva. Este aceeaşi procedură, însă ea are un gel care conduce curentul mult mai bine, de aceea se reface mai repede.

Chiar şi fără intervenţia Marianei, tot nu este în pericol pentru Euro. Leziunea nu este gravă. El s-a oprit, nu a vrut să rişte. Trebuie să fie ceva mic, o contractură sau o întindere mică”, a spus Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Reclamă
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și