Închide meniul

Cine va sta pe banca lui FCSB în derby-ul din Gruia cu CFR Cluj! Mihai Pintilii a primit răspunsul de la Comisia de Disciplină a FRF

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 ianuarie 2023, 22:20

Cine va sta pe banca lui FCSB în derby-ul din Gruia cu CFR Cluj! Mihai Pintilii a primit răspunsul de la Comisia de Disciplină a FRF

Cine va sta pe banca lui FCSB în derby-ul cu CFR Cluj! Mihai Pintilii a primit răspunsul de la Comisia de Disciplină a FRF

Mihai Pintilii, lângă Mihai Stoica pe bancă / Hepta

  • Mihai Pintilii a primit veşti de la Comisia de Disciplină
  • CFR Cluj – FCSB, duminică, 21:00, LIVE TEXT pe AS.ro

S-a aflat cine va sta pe banca lui FCSB în derby-ul cu CFR Cluj. Roş-albaştrii au primit veşti de la Federaţia Română de Fotbal după eşecul cu Farul, scor 2-3, din etapa a 23-a a Ligii 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii este cercetat de Comisia de Disciplină pentru că stă pe banca lui FCSB din postura de „delegat”, cu toate că el ar fi antrenorul echipei. Îl are alături pe Leo Strizu, cel care este tehnician cu licenţă PRO.

Cine va sta pe banca lui FCSB în derby-ul cu CFR Cluj. Ce se întâmplă cu Mihai Pintilii

Pintilii s-a contrat cu Lucian Burchel, Şeful Şcolii de Antrenori. Cazul a ajuns la Comisii, iar fostul mijlocaş al roş-albaştrilor riscă să fie suspendat.

Reclamă

Potrivit fanatik.ro, Pintilii a scăpat pentru moment de griji şi va putea sta pe bancă la derby-ul din Gruia. Comisia de Disciplină a FRF a amânat luarea unei decizii până pe 6 februarie, la o zi după meciul care are miză uriaşă.

Mihai Pintilii riscă o pedeapsă de la patru la şase etape şi o amendă de 1.400 de euro. Nu poate fi oprit să stea lângă Leo Strizu la duelul CFR Cluj – FCSB care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Reclamă

După 23 de etape, FCSB este pe locul 4 în Liga 1. Are cu 9 puncte mai puţin decât liderul CFR Cluj. Farul ocupă poziţia a doua, cu 48 de puncte, în timp ce Rapid este pe locul 3, cu 42 de puncte.

Mihai Pintilii l-a făcut praf pe șeful Școlii de Antrenori

Mihai Pintilii l-a atacat dur pe Lucian Burchel, care a anunțat că delegatul de la FCSB riscă să fie suspendat pentru că a dat indicații în timpul meciurilor, deși nu deține licență PRO.

Pintilii a răbufnit la finalul meciului dintre FC Hermannstadt și FCSB, scor 0-1, și chiar l-a rugat pe Lucian Burchel să îi dea o suspendare de până la 4 ani.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. – Unde se va ajunge?) Vrei să-mi zic părerea? Nicăieri! Nu mai zic nimic. Niciodată (n.r. – n-a fost contactat de oficialii FRF), au fost alții mai mari decât mine și n-au vorbit cu ei.

Eu îmi văd de drumul meu, sunt înscris la școala de antrenori șu încerc să iau carnetul. O să discut cu el (n.r. – cu Lucian Burchel) doar când voi merge la cursurile cu el, în rest n-am ce să discut cu el. Își face nume pe spatele meu. El de 3 săptămâni vorbește doar de Pintilii. Mă bucur că sunt băgat în seamă și că pot să fac să audă și oamenii de el. Asta înseamnă că n-am fost un prost, un fraier și asta mă bucură.

Mă bucur că se vorbește de mine. Doamne ajută, să-mi dea 3 luni, 3 ani, 4 ani, dacă crede că am greșit și trebuie să fiu pedepsit. Nu știu pentru ce să mă suspende. Pentru o poză? Habar n-am. Pentru că m-am ridicat cu tabela de schimbare? Că sunt delegat în acte. Toți se mai ridică de pe bancă. Suntem legați de scaun? Chiar îl rog să mă suspende cât mai mult, să fie el liniștit.

Nu am ce vorbi cu oameni care vor doar răul în țara asta. Am fost fotbaliști, am jucat la echipa națională, mi-am rupt piciorul pentru echipa națională și meritam măcar bun simț”, a spus Mihai Pintilii, potrivit digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”