Închide meniul

Ciprian Marica a răbufnit când a auzit că au fost suspiciuni de blat la Farul – Rapid 7-2: „Nu văd ce e de neînţeles aici!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 mai 2023, 12:25

Reclamă
Ciprian Marica a răbufnit când a auzit că au fost suspiciuni de blat la Farul – Rapid 7-2: „Nu văd ce e de neînţeles aici!

Ciprian Marica a răbufnit când a auzit că au fost suspiciuni de blat la Farul - Rapid 7-2

Ciprian Marica / Antena Sport

Ciprian Marica a avut o reacţie categorică după ce a auzit că au fost suspiciuni de blat la meciul Farul – Rapid, scor 7-2, din etapa a 7-a a play-off-ului Ligii 1. Acţionar la liderul din campionatul României, Marica nu îşi explică de ce constănţenii sunt acuzaţi de jocuri de culise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul i-a administrat Rapidului cea mai drastică înfrângere de după Revoluţie. Denis Alibec a deschis scorul încă din minutul 3, din penalty. A urmat „dubla” lui Tudor Băluţă (23, 27). Farul a rezolvat soarta meciului la ultimul minut al primei reprize, când a înscris din nou Alibec. Cristian Săpunaru a redus din diferenţă (61), după care Alibec a reuşit hat-trick-ul (61). Louis Munteanu a marcat de două ori în 2 minute (75, 77). Rezultatul final l-a stabilit Dugandzic, din penalty, în minutul 86.

Ciprian Marica a răbufnit când a auzit că au fost suspiciuni de blat la Farul – Rapid 7-2

Fostul atacant al naţionalei României i-a felicitat pe jucătorii Farului şi asigură că acuzaţiile lansate de fanii rivalilor sunt nefondate.

Eu nu cred că cei de la FCSB au zis serios aşa ceva. Se mirau şi ei că am jucat atât de bine, că am prins o zi fantastică. Noi am jucat atât de bine şi Rapidul atât de slab. Am jucat noi foarte bine, nu este nimic de neînţeles aici.

Ce ar fi? Că am jucat noi foarte bine şi am dat 7 goluri şi două bare? Farul a jucat impecabil şi trebuie să le dăm jucătorilor, echipei, lui Gică (n.r. Hagi) ceea ce merită. Nimeni nu face jocurile nimănui.

Reclamă

La acest scor, nu cred că s-au simţit. Au fost loviţi în orgoliu la asemenea rezultat. Nu văd ce e de neînţeles aici!„, a spus Ciprian Marica pentru fanatik.ro.

(n.r. – A fost blat?) Aş jigni echipa care a câştigat de maniera asta. Prefer să nu comentez astfel de idei, pentru că nu ştiu, nu ştiu ce s-a întâmplat în vestiarul Rapidului. Farul a avut un adversar la îndemână. Rapid a arătat ca o echipă pentru care s-a terminat sezonul şi s-a dus doar să se prezinte„, declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro, după Farul – Rapid 7-2.

Farul este mare favorită la câştigarea titlului. Are trei puncte avans faţă de FCSB. În caz de egalitate de puncte cu roş-albaştrii la finalul sezonului, constănţenii sunt cei care vor pune mâna pe trofeu. Ciprian Marica avertizează că lupta este departe de a fi încheiată.

Reclamă 4 / 0/3

Mai sunt trei etape, este o deplasare grea la Craiova.Apoi, acasă cu FCSB, iar deplasarea de la Cluj din ultima etapă… se mai joacă„, a mai spus Marica.

Clasamentul din play-off-ul Ligii 1, după 7 etape:

1. Farul – 46 de puncte
2. FCSB – 43 de puncte
3. CFR Cluj – 39 de puncte
4. Universitatea Craiova 36 de puncte
5. Rapid – 34 de puncte
6. Sepsi – 25 de puncte

Indiferent de rezultatele pe care le înregistrează cu Universitatea Craiova şi CFR Cluj, dacă Farul o va învinge pe FCSB în meciul direct va deveni campioana României.

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off-ul Ligii 1

Etapa a 8-a:

Rapid – Sepsi
Universitatea Craiova – Farul
FCSB – CFR Cluj

Reclamă

Etapa a 9-a:

Farul – FCSB
Rapid – Universitatea Craiova
Sepsi – CFR Cluj

Etapa a 10-a:

CFR Cluj – Farul
FCSB – Rapid
Universitatea Craiova – Sepsi

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai Vezi toate știrile
Citește și