Închide meniul

Ciprian Marica l-a ironizat pe Gigi Becali, după FCSB – Farul 2-3: „Imediat am pus mâna pe telefon!”

Cosmin Cioboată Publicat: 30 ianuarie 2023, 9:54

Ciprian Marica l-a ironizat pe Gigi Becali, după FCSB – Farul 2-3: „Imediat am pus mâna pe telefon!

Ciprian Marica, atac la jucătorii FCSB-ului

Ciprian Marica, în timpul unui interviu / Antena Sport

  • Ciprian Marica l-a ironizat pe Gigi Becali în direct la TV, după FCSB – Farul 2-3
  • „Imediat am pus mâna pe telefon!”

Ciprian Marica l-a ironizat pe Gigi Becali în direct la TV, după FCSB – Farul 2-3. Fostul atacant al naționalei României, în prezent acționar la Farul, a făcut o glumă pe seama „strategiei” de la FCSB, în care patronul ordonă, de multe ori, schimbările din timpul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul a pus în scenă o revenire spectaculoasă pe Arena Națională, în fața vicecampioanei. Echipa lui Gică Hagi era condusă cu 2-1 în minutul 90+4, dar a reușit să întoarcă scorul în mod miraculos, până în minutul 90+6.

Ciprian Marica l-a ironizat pe Gigi Becali, după FCSB – Farul 2-3

Ciprian Marica a oferit prima reacție după ce Farul a câștigat derby-ul cu FCSB. Acționarul de la clubul lui Gică Hagi n-a ratat ocazia și a făcut o glumă pe seama lui Gigi Becali.

Reclamă

Marica a fost întrebat despre cele două schimbări efectuate de Farul încă din prima repriză. Kiki și Baravykas au fost înlocuiți cu Borza și Sîrbu, în minutele 27, respectiv 35.

După cele două modificări, Farul a avut pe teren numai jucători români. Întrebat despre cele două schimbări rapide din tabăra constănțenilor, Ciprian Marica a făcut trimitere, în glumă, către „strategia” lui Gigi Becali de la FCSB.

Reclamă

„Ce, crezi că eu nu văd bine jocul de sus (n.r. – din lojă)? Imediat am pus mâna pe telefon (râde)”, a spus Ciprian Marica, pentru sport.ro.

Marica a dezvăluit că nu mai spera la victorie, la scorul de 2-1 pentru FCSB. Fostul internațional l-a lăudat pe Gică Hagi pentru că a avut curajul să trimită în teren mulți jucători tineri, într-un meci de asemenea anvergură.

„Adevărul e că maxim speram la un egal. Speram să egalăm. În ultimele minute nu ne așteptam că putem câștiga partida. Dar tot vorbeam de a crede și de a-ți urma visul până la final și uite că am obținut o victorie mare de care ne vom aduce aminte și despre care vom povesti.

Reclamă 4 / 0/3

Ne-am revenit, echipa a funcționat și după plecarea lui Pitu (n.r. – la Bordeaux). Am câștigat cu foarte mulți tineri pe teren. Hagi a avut curajul la un meci atât de mare să mizeze pe mulți tineri. Asta nu poate decât să ne bucure”, a mai declarat Ciprian Marica, pentru sursa citată.

Gigi Becali i-ar fi înjurat pe Mihai Stoica și Mihai Pintilii, după FCSB – Farul 2-3

Gigi Becali i-ar fi înjurat pe Mihai Stoica și Mihai Pintilii, la finalul meciului FCSB – Farul 2-3. Roș-albaștrii au condus cu 2-1 până în prelungiri, dar ce a urmat a dus la o adevărată criză de nervi a patronului.

Conform fanatik.ro, Gigi Becali a pus mâna pe telefon și l-a sunat prima oară pe „fratele” Mihai Stoica, pe care l-ar fi și înjurat, într-un monolog pe care Meme nu a reușit să-l oprească în niciun moment.

Gigi Becali nu s-ar fi oprit aici! Următorul pe lista a fost antrenorul Pintilii, care a făcut și el, pentru prima oară, cunoștință cu furia patronului. Finanțatorul îl consideră vinovat pe Pinti, care ar fi fost și el nevoit să asculte înjurători și amenințări.

Concluzia lui Gigi Becali a fost una clară pentru toți oamenii care lucrează pentru el: urmează măsuri extreme, dacă FCSB va pierde meciul cu CFR, din etapa viitoare. Un eșec ar elimina-o definitiv pe FCSB din lupta la titlu, una la care are deja șanse din ce în ce mai mici.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA
Liga 1 • 27 mart., 16:24
Ciprian Marica, reacție tranșantă după sancțiunile incredibile primite de Dinamo și UTA: „O tâmpenie! Sunt indignat”