Închide meniul
EXCLUSIV

Ciprian Marica ştie când ar trebui să plece Florinel Coman de la FCSB! Sfat pentru vedeta lui Gigi Becali: „Acela e momentul!”

Viviana Moraru Publicat: 27 decembrie 2023, 23:13

Reclamă
Ciprian Marica ştie când ar trebui să plece Florinel Coman de la FCSB! Sfat pentru vedeta lui Gigi Becali: „Acela e momentul!

Ciprian Marica ştie când ar trebui să plece Florinel Coman de la FCSB

Ciprian Marica, în timpul unui interviu pentru AntenaSport

Ciprian Marica ştie când ar trebui să plece Florinel Coman de la FCSB. Fostul internaţional a dezvăluit că vedeta lui Gigi Becali de la FCSB ar trebui să profite de momentul bun pentru a prinde un transfer de vis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florinel Coman traversează un sezon de vis la FCSB, reuşind să marceheze, doar în Liga 1, nouă goluri, şi să ofere şi opt pase decisive. Extrema roş-albaştrilor poate pleca oricând de la echipă, dacă cineva îi achită clauza de reziliere în valoare de doar cinci milioane de euro.

Ciprian Marica ştie când ar trebui să plece Florinel Coman de la FCSB

Ciprian Marica a dezvăluit că momentul ideal pentru o plecare a lui Florinel Coman de la FCSB este atunci când „Mbappe de România” primeşte o ofertă foarte bună. Acţionarul minoritar de la Farul susţine că extrema roş-albaştrilor ar putea prinde de un transfer şi după EURO 2024, însă îl sfătuieşte pe acesta să profite de orice ocazie se iveşte.

„Momentul este atunci când şi se iveşte oportunitatea. Că poate fi mai bine dupa Campionatul European? Sigur…putem să ne gândim, dar de obicei trebuie să iei ceea ce ai pe masă„, a declarat Ciprian Marica, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport.

Şi Bănel Nicoliţă a oferit declaraţii despre viitorul lui Florinel Coman. Fostul fundaş a declarat că extrema FCSB-ului merită să prindă un transfer important, dată fiind forma sa din actualul sezon.

Reclamă

„Sper să rămână până în vară, să câştige campionatul, şi cu siguranţă va prinde un contract cum îşi doreşte el, e un jucător care merită, a demonstrat şi la echipa naţională şi la club. Munceşte foarte mult, după muncă vine şi răsplata. Preţul pe care îl cere nea Gigi e unul corect”, a declarat şi Bănel Nicoliţă.

În acest sezon, Florinel Coman a bifat 23 de meciuri la FCSB, în toate competiţiile. Pe lângă cele nouă goluri marcate în campionat, extrema de 25 de ani a mai marcat un gol şi în preliminariile Conference League, unde a oferit şi o pasă decisivă.

Campionatele de top unde Florinel Coman poate să „rupă” porţile

Boban Nikolov a vorbit despre viitorul lui Florinel Coman. Acesta poate pleca oricând pentru suma de 5.000.000 de euero, cât este clauza de reziliere. Nikolov a spus că „Mbappe” e cu gândul, în acest moment, doar la câştigarea titlului cu FCSB şi la Campionatul European.

Reclamă 4 / 0/3

„Eu stau şi cu Coman, e fratele meu mai mic. Sper să câştige campionatul pentru că au un lot valoros, cu jucători foarte buni. Toţi au fost colegii mei şi cu toţi am o relaţie bună. M-aş bucura pentru ei să câştige titlul. Aşteaptă fanii mai demult. Eu cred că e anul lor.

Au jucători foarte valoroşi: Coman şi Olaru, Şut sau Tavi. Când e ziua lor bună, nu are cine să îi oprească. Să sperăm că al nostru Coman să aibă zile bune pentru că nimeni nu poate să-l oprească. Când am venit aici, el a fost în perioada foarte proastă. Poate l-am ajutat şi eu cu sfat sau două. S-a ridicat şi acum e cel mai bun din România.

Vrea să ia titlul, e şi EURO acum. Acum, oricând poate să plece, asta depinde de el. E şi aici bine pentru el. E un om important pentru echipă, îl iubeşte toată lumea. Eu îl văd în primele 5 campionatele. Are toate calităţile, şi viteză. Cred că i-ar prinde bine Germania sau Spania. Secretul revenirii lui Coman a fost de la cap„, a spus Boban Nikolov în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și