Închide meniul

Claudiu Petrila, la un pas de plecarea de la CFR Cluj! Ce club de top și-a trimis scouterii la meciul cu Maribor. Prețul stabilit de campioana României

Alexandru Ivan Publicat: 25 august 2022, 17:33

Claudiu Petrila, la un pas de plecarea de la CFR Cluj! Ce club de top și-a trimis scouterii la meciul cu Maribor. Prețul stabilit de campioana României

Claudiu Petrila poate pleca de la CFR Cluj

Claudiu Petrila e "perla" de la CFR Cluj / Hepta

  • Claudiu Petrila, la un pas de plecarea de la CFR Cluj

Claudiu Petrila are șanse mari să prindă un transfer de vis de la CFR Cluj la Atalanta. Campioana României i-a stabilit prețul jucătorului de 21 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform prosport.ro, Atalanta și-a trimis scouterii pentru a-l monitoriza pe Claudiu Petrila la CFR Cluj – Maribor.

Claudiu Petrila, la un pas de un transfer de vis de la CFR Cluj la Atalanta

Sursa citată anunță că echipa antrenată de Dan Petrescu cere cinci milioane de euro în locul fotbalistului de 21 de ani, plus 20% dintr-un viitor transfer.

Reclamă

13 partide a adunat Claudiu Petrila la CFR Cluj în această stagiune, reușind să-și treacă în cont un gol. În sezonul trecut a avut zeci reușite și cinci pase decisive în 41 de meciuri.

Petrila a ajuns la juniorii lui CFR Cluj în 2017, de la FC Bihor. Acesta a petrecut un sezon sub formă de împrumut la Sepsi, în sezonul 2020-2021.

Reclamă

1,5 milioane de euro e cota lui Claudiu Petrila, conform transfermarkt.com. Încă nu a apucat să debuteze la echipa națională de seniori.

Dan Petrescu a lăudat-o la scenă deschisă pe Maribor, înaintea meciului decisiv din play-off-ul Conference League

Dan Petrescu a vorbit despre Maribor și a ajuns la concluzia că meciul din Gruia va fi echilibrat, iar calificarea se va decide în urma unei execuții individuale.

„Pentru mine, mereu cel mai important meci e meciul următor. E play-off, ambele echipe vor să ajungă în grupe. Presiunea e mare pe ambele echipe. Maribor e campioana Sloveniei și orice echipă campioană are mentalitate de învingători. Ei trec printr-o perioadă mai slabă, dar de când a venit noul antrenor nu au pierdut. Au făcut două egaluri după două meciuri bune și e clar că noul antrenor a adus o organizare mai bună, un joc mai bun pe apărare și pe faze fixe.

Reclamă 4 / 0/3

Par mult mai pragmatici, mai bine organizați și e clar că și pentru ei e foarte important acest meci. Au 15 jucători care au jucat sau joacă pe la echipe naționale, U21, U19, echipa mare, și ale Sloveniei, și ale Croației. Fotbalul din Slovenia e foarte avansat, știm și noi ce jucători sunt în Europa din Slovenia. Va fi un meci care pe care. Cum ați văzut și ieri în Champions League cu Steaua Roșie și Qarabag, două greșeli mari au făcut să fie eliminați. Cine va greși, va ieși din competiție.

Sper să fim concentrați pentru că cei de la Maribor, chiar dacă au jucat duminică, au echipă foarte tânără. În afară de Kronaveter, care e căpitanul echipei, au jucători de 22, 23, 24 de ani. Ei ar putea juca mereu 3 meciuri pe săptămână. Într-un fel i-a ajutat pe ei meciul ăsta, pentru că au lucrat puțin și la omogenitate. Au un ’11’ de bază foarte bun și veți vedea un meci foarte echilibrat și cred că se va decide cu o execuție”, a declarat Petrescu.

Dan Petrescu nu e mulțumit nici după ce LPF a amânat meciul lui CFR Cluj din Liga 1

Dan Petrescu nu e mulțumit nici după ce LPF a amânat meciul lui CFR Cluj din Liga 1, contra lui FC Hermannstadt, programat inițial duminica trecută. Șefii de la Ligă au luat această hotărâre după solicitările făcute de echipele românești care evoluează în play-off-ul UEFA Conference League.

Chiar dacă LPF i-a dat dreptate și a reprogramat meciurile din weekend, Dan Petrescu tot nu a fost pe deplin mulțumit înaintea partidei decisive cu Maribor.

La conferința premergătoare meciului retur din play-off-ul Conference League, „Bursucul” a recunoscut că nu este sigur dacă pauza prelungită din ultimele zile îi va ajuta pe elevii săi la meciul cu Maribor.

„Ne-am odihnit. Asta nu știu dacă e bine. Vedem, cu această pauză a trebuit să le dau câteva zile libere. N-am avut o zi liberă de când am început campionatul. După care, ieri și azi am încercat să-i aduc înapoi concentrați. După zilele libere, jucătorii se relaxează prea mult.

Aș vrea să răspund la întrebarea asta (n.r – dacă este bine că meciul din Liga 1 a fost amânat), mâine, după meci. Bine?”, a declarat Dan Petrescu, la conferința de presă.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj