Închide meniul

„Confirm!” Dragoş Grigore, aproape de a semna cu noua echipă! Milionarul român a venit la Bucureşti ca să finalizeze negocierile

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 ianuarie 2024, 10:50

„Confirm! Dragoş Grigore, aproape de a semna cu noua echipă! Milionarul român a venit la Bucureşti ca să finalizeze negocierile

Dragoş Grigore, aproape de a semna cu noua echipă

Dragoş Grigore, în tricoul Rapidului / Profimediaimages

Dragoş Grigore este aproape de a semna cu noua sa echipă. Fundaşul central în vârstă de 37 de ani nu mai are de gând să rămână la Rapid şi este pe punctul de a ajunge la ultima clasată din Liga 1. Valeriu Iftime a venit la Bucureşti ca să finalizaze negocierile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Veteranul cu 39 de selecţii la naţionala României nu mai intră în calculele lui Cristiano Bergodi. Şi-a dorit să plece şi este aproape să bată palma cu FC Botoşani. Va „rupe” contractul pe care îl are cu Rapid, pentru a nu mai fi rezervă.

Dragoş Grigore, aproape de a semna cu noua echipă

Iftime a recunoscut că îl vrea pe Dragoş Grigore şi speră să mai rezolve astfel din problemele defensive cu care s-a confruntat FC Botoşani în acest sezon. Moldovenii au cea mai slabă defensivă. Au primit 39 de goluri în 21 de etape.

Deocamdată, nu știu care este nivelul discuțiilor cu Dragoș. Eu mâine (n.r. vineri) o să fiu la București. Confirm că există discuții, dar nu știu exact unde s-a ajuns. În mod normal, mâine ar trebui să știm mai multe„, a declarat Valeriu Iftime, joi seară, pentru playsport.ro.

Chiar dacă a fost jucător de bază în Giuleşti, în ultimele două sezoane, Grigore şi-a pierdut postul de titular în faţa lui Paul Iacob. Bergodi l-a introdus pe teren în minutul 90+8 al meciului cu Petrolul, în încercarea de a trage de timp. Dragoş Grigore nu mai are răbdare şi este pe punctul de a-şi rezilia contractul cu alb-vişiniii. Nu duce lipsă de oferte.

Reclamă

Dragoş Grigore ar fi primit asigurări de la Bogdan Andone că va fi titular la FC Botoşani. Pe lista noului antrenor al moldovenilor ar mai fi Andrei Miron şi Ioan Filip.

28 de jucători au fost la reunirea Rapidului, înainte de plecarea în cantonamentul din Antalya.

PORTARI

Reclamă 4 / 0/3

Horațiu Moldovan
Virgil Drăghia
Bogdan Ungureanu

FUNDAȘI

Cristian Săpunaru
Paul Iacob
Dragoș Grigore
Iulian Cristea
Andrei Borza
Christopher Braun
Răzvan Onea
Robert Bădescu

MIJLOCAȘI

Alexandru Albu
Răzvan Oaidă
Mattias Käit
Xian Emmers
Claudiu Petrila
Jayson Papeau
Funsho Bamgboye
Cătălin Cîrjan
Alexandru Ioniță
Omar El Sawy
Ștefan Pănoiu
Florent Hasani
Ermal Krasniqi

ATACANȚI

Albion Rrahmani
Borisav Burmaz
Kevin Soni
Alexandru Stan

Reclamă

O nouă plecare de la Rapid! Clubul a făcut anunţul oficial

O nouă plecare de la Rapid. Este vorba de Borja Valle, jucător ce şi-a reziliat contractul. Borja Valle a decis să plece din România din cauza unor probleme personale.

Borja Valle a semnat vara trecută cu Rapid şi a fost văzut drept o adevărată lovitură pe piaţa transferurilor. A jucat 19 meciuri în toate competiţiile pentru Rapid şi a marcat un singur gol.

În cariera sa, Borja Valle a mai evoluat la Ponferradina, Celta Vigo 2, Ourense, Oviedo, Deportivo, Elche, Dinamo, Khorfakkan şi Alcorcon. Pe transfermarkt.com, spaniolul este cotat la 500.000 de euro.

Rapid s-a despărțit de comun acord de Borja Valle, din cauza unor probleme personale ale jucătorului nostru. Acesta se va întoarce în Spania, pentru a fi alături de familie„, a anunţat Rapid pe reţelele de socializare.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” Vezi toate știrile
Citește și