Închide meniul

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

Alex Ioniță Publicat: 15 iulie 2024, 23:42

Reclamă
Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

Constantin Budescu / Instagram

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe! Mijlocașul a dat toate cărțile pe față, după Petrolul – Gloria Buzău 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Budescu a debutat la Gloria Buzău chiar în meciul cu fosta sa echipă. Partida s-a disputat pe stadionul „Ilie Oană” și a fost în format LIVE SCORE pe AS.ro.

Constantin Budescu a tras un semnal de alarmă, după ce a fost huiduit de fanii fostei sale echipe!

În timpul partidei, fanii ploieșteni l-au huiduit pe Constantin Budescu, plecarea acestuia de la echipă fiind una controversată în rândul susținătorilor.

Totuși, „Budi” a ținut să îi asigure pe suporterii Petrolului că a tras un semnal de alarmă prin plecarea sa și că aceștia nu știu ce se întâmplă, cu adevărat, la echipă.

„Putem spune că suntem mulțumiți, am jucat în deplasare, pe un teren greu. Nu e exact ce ne dorim, dar e primul joc. A fost destul de greu, dar sperăm să arătăm din ce în ce mai bine.

Reclamă
Reclamă 4

O să urmărim ce am făcut azi în zilele următoare, iar apoi o să pot spune la ce nivel suntem.

Este un proiect serios aici, cu oameni de calitate. Pe majoritatea îi știam. M-au dorit din prima și nu am ezitat.

Nu știu ce au înțeles ei din plecarea mea de la Petrolul. Eu am vrut să trag doar un semnal de alarmă despre probleme. Încă există, suporterii nu știu. 95% dintre ei au poze cu mine pe deviceuri, nu mă deranjează că m-au huiduit.

Reclamă

Eu am ajutat cum am putut, am discutat cu foarte multă lume când eram aici, și cu sponsorii, care îmi sunt prieteni”, a spus Constantin Budescu, la digisport.ro.

Scandal uriaş la Petrolul! Valentin Ţicu şi Sergiu Hanca s-au luat la bătaie!

Valentin Ţicu şi Sergiu Hanca s-au luat la bătaie în vestiar! Primul i-ar fi aplicat o corecţie fizică lui Hanca.

Totul ar fi plecat de la restanţele salariale pe care le au jucătorii Petrolului. Hanca a fost vocal, iar Ţicu i-a reproşat că nu a avut aceeaşi atitudine în perioada în care Marian Copilu conducea clubul.

Potrivit fanatik.ro, Ţicu l-a lovit de două ori pe Sergiu Hanca, după ce fostul jucător al lui Dinamo a avut o replică neortodoxă la adresa căpitanului Petrolului.
Sursa citată notează că ceilalţi jucători ai „Lupilor galbeni” au intervenit imediat pentru a aplana conflictul.

Jucătorii Petrolului au refuzat să se antreneze la începutul săptămânii din pricina restanţelor salariale. Investitorii turci au adus, recent, bani în club, iar un salariu restant ar fi fost deja achitat.

Totodată, cei care au preluat clubul de la Marian Copilu au plătit şi datoriile care împiedicau înregistrarea jucătorilor aduşi în această vară.

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26 15 iul.

William Baeten a fost prezentat oficial la FCSB! Când va putea debuta la echipa lui Gigi Becali

23:25 15 iul.

Petrolul – Gloria Buzău 0-0. Mehmet Topal nu a reuşit să câştige la debutul în Liga 1. Gicu Grozav a ratat un penalty!

23:23 15 iul.

CSA Steaua a primit o ofertă scrisă de asociere pentru a obţine dreptul de promovare în Liga 1!

23:06 15 iul.

FotoPrimele imagini cu William Baeten la antrenament, după transferul la FCSB! Cum s-a pregătit noul jucător al campioanei

23:02 15 iul.

EXCLUSIVFederico Piovaccari a spus care sunt cei doi jucători ai FCSB-ului care îl impresionează: „Am urmărit mereu echipa”

22:45 15 iul.

FotoSărbătoare la Madrid, după ce Spania a câștigat EURO 2024! Show total cu eroii lui Luis de la Fuente

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 Spania a scris istorie şi a devenit cea mai titrată naţională din Europa! Succes uriaş la EURO 2024, în finala cu Anglia 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și