Închide meniul

Constantin Budescu a vorbit despre lupta pentru titlu după victoria cu FCU Craiova!

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 26 ianuarie 2024, 22:22

Constantin Budescu a vorbit despre lupta pentru titlu după victoria cu FCU Craiova!

Constantin Budescu a vorbit despre lupta pentru titlu după victoria cu FCU Craiova! Mesajul mijlocașului de la Farul Constanța.

Constantin Budescu, la finalul unui meci la Farul/ Profimedia

Constantin Budescu a vorbit despre lupta pentru titlu după victoria cu FCU Craiova! Mijlocașul de la echipa lui Gică Hagi a oferit un verdict interesant, după duelul de la Ovidiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Farul și FCU Craiova a contat pentru etapa cu numărul 23 a sezonului de Liga 1, a doua din anul 2024. Partida care s-a încheiat cu victoria campioanei, scor 1-0, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Constantin Budescu, verdict despre lupta pentru titlu după victoria cu FCU Craiova

Mijlocașul din echipa lui Gică Hagi este de părere că meciul cu FCU Craiova a fost unul dificil și se bucură pentru că formația sa a reușit să obțină cele 3 puncte. De asemenea, Constantin Budescu a spus că lupta pentru primele poziții ale clasamentului este mai plăcută la televizor și că fotbaliștii joacă sub presiune, din cauza faptului că pot pica în clasament după doar câteva partide.

„Sunt 3 puncte importante, a mai trecut un meci și trebuie să dăm totul la fiecare partidă. Trebuie să dăm totul, lupta este strânsă, iar obiectivul nostru este să intrăm în play-off. Am câștigat cu echipele din Craiova, dar trebuie să câștigăm și cu celelalte echipe.

A fost o luptă destul de grea, am avut multe ocazii, am ratat foarte mult. Este important că nu am primit gol, și anul trecut am condus în multe meciuri și am fost egalați pe final.

Reclamă

Ne-au pus probleme, a fost un meci echilibrat, chiar dacă noi am avut cele mai multe ocazii. Ne-am apărat foarte bine în această seară, dar din păcate nu am reușit să marcăm mai mult. Preferăm să câștigăm cu 1-0 decât să fim egalați pe final.

Este devreme să vorbim de titlu, e devreme să vorbim și de play-off. Lupta este strânsă, dacă pierzi 2 meciuri pici foarte mult. Este cea mai grea luptă. E plăcută doar de la televizor (n.r râde).

Încercăm să revenim și sperăm să o ținem tot așa. Am început cu două victorii, o putem obține și pe a 3-a”, a spus Constantin Budescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Aurelian Chițu a acuzat dur arbitrajul după înfrângerea cu Farul

Jucătorul echipei patronate de Adrian Mititelu a menționat faptul că, în opinia sa, formația sa a fost dezavantajată de arbitraj. Aurelian Chițu spune că FCU Craiova ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri. Totuși, acesta a recunoscut faptul că echipa a făcut un meci slab și că nu este corect să dea vina doar pe arbitraj.

„Trebuie să recunoaștem că în seara asta nu am făcut un meci bun. Am intrat foarte slab. Era o șansă foarte bună pentru noi, de a rămâne în cursa pentru play-off. Am jucat foarte slab astăzi, la Rapid am jucat mai bine, dar am pierdut și acolo.

Nu cred că meritam mai mult, dar am avut un penalty foarte clar. Nu ai cum, doar să nu vrei să îl dai! Nu e corect să vorbim despre arbitraj, am jucat slab, dar și în prima repriză am avut o lovitură liberă, s-a văzut că nu vede. Au fost și dueluri umăr la umăr, dădea fault doar pentru ei. Asta este.

Chiar simțim la fiecare meci o ură împotriva noastră. Noi am jucat foarte rău, dar și arbitrajul contează. Doar cu FCSB, în Cupă, am avut un arbitraj ok. Nu suntem într-o situație foarte bună, am început cu două înfrângeri (n.r. anul), trebuie să batem pe Dinamo neapărat!”, a spus Aurelian Chițu, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsa de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
Vezi toate știrile
Citește și